ARADENCE DC (141)
Raspunsuri - Pagina 5
maria_rubi spune:
Nico, felicitari pentru gemeni!
Fain costumul de Batman, cred ca ai muncit ceva la el, Diana.
O intrebare: are cineva de dat imprumut un carucior sport tip umbrela pt 2 saptamani? N-as mai cumpara unul doar pt perioada concediului?
Fug ca s-a trezit Dora
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
monica70 spune:
Buna seara.
CRISTINA bine ai venit!
FLAVIA lasa ca doar si eu am prins orele de ateliar la scoala,dar la masina de cusut cam greu pentru rabdarea mea.Au ai mei o Ileana de pe vremuri,tati se pricepe,ba chiar si mami cat de cat.
DIANA super costumul,ai si talent si rabdare.Si strumfii draguti foc! Tot Timeea e si preferata mea .
GABI vezi ca uitasem de tine,de ochi voiam sa te intreb cum mai esti.
NIKO mortala gagica cu gemenii Si Diana e obsedata de gemeni,imi tot cerea intr-o vreme sa ii fac gemeni.Acum e mai putin pretentioasa,vrea doar inca o fetita si un baiat
CRISTINA aveam eu un carucior sport umbrela usor de tot - l-am carat chiar pe tren cand avea Diana un an jumate si-am fost la mare-munte,dar din pacate e la gunoi.Era primit de la o prietena second asa ca si-a facut datoria.Deci in iulie-august musai sa cumpar si eu altul pentru Tudor ... Chiar unde si cand mergeti?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
maria_rubi spune:
Gabi, multumesc mult! Din 13 mai pana aproape de sfarsitul lunii am nevoie.
In Turcia mergem, Kushadasi, hotel Aqua Fantasy. Am gasit cu 550 euro pt toti 4, la 5*, all inclusive, hotelul respectiv are si cel mai mare aqua park din regiune.
Noi toate trei fetele suntem virusate, eu ragusita, fetele cu tuse, muci si febra cu randul. Am auzit ca in Timisoara e epidemie de gripa.
Cristina 86cmm, bine ai venit si felicitari pentru fetita! Sa intelegem ca o cunosti deja pe Niko?
Moni, si eu am avut la Mara cariucior sport, dar si-a trait viata.
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
alinamoro spune:
Cristina M., si caruciorul meu ii dat.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
Doamne ce m-am bucurat ca o sa aiba Nico gemeni. Am deschis si am citit de la ultima pagina si n-am vazut decat felicitari Nico pentru gemeni.
Cristale felicitari pentru sarcina. Macar a ta e pe bune.
Noi ne-am repatriat duminica seara, rupti in gura de oboseala. Una peste alta a fost bine, am un nepotel tare dragut, eu m-am comportat frumos, soacra-mea imi dadea limbi ca din ¨fata mea¨ nu m-a mai scos ( ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum). Probabil ca si-o fi dat seama ca dupa cat de lesinata ii nora de acolo nu-si prea poate pune mari sperante in ea. Pe drum ne-am oprit inainte de orastie la "Arsenal park¨. Un parc imens de cateva hectare, amenajat cu utilaje militare dezafectate. Au si spatii de cazare cu tematica, loc de joaca pentru copii, e chiar fain de tot. Propun o iesire in grup acolo intr-un wekend ca e tare fain. La intoarcere ne-am oprit la Costesti la cetatile dacice. A fost de-a dreptul superb, locatia e grozava, mirosea imbatator, singurul defect al locului e ca e situat in Romania.
Mai revin ca nu-mi mai amintesc ce s-a mai scris si acu urla lucrul dupa mine.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
flavia ramona spune:
Miha, zici ca te-a periat soacra? Fain ca v-ati distrat.
Era o chestie sa ne anunte Nico ca va avea gemeni ... mama mama .
Gabi, mergi in Austria si nu spui nimic? Cand plecati?
Mai fetelor, nu stiu voua da mie imi e dor de voi, chiar nu ne mai vedem? Stiu ca toti avem probleme de toate felurile, dar eu asa ma deconectam cand ma vedeam cu voi si acum .
adablackcat spune:
Flavia, nu plage, ca ne faci si pe noi sa plangem...
Miha, unde amar ai gasit parcul ala langa Orastie, ca io n-am auzit de el in viata mea, si zau ca am trecut pe acolo de multe ori. E nou? Multu de cafea.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Dau si eu o cafeluta!
Flavia, Gabi a scris mai demult ca pleaca pe 1 Mai in Austria, parca asa-mi amintesc eu...
Chiar fetelor, ce faceti de 1 Mai? Noi nu stim inca...
Ada, ai gasit pantalonii lui Vladut?
Hai sa va zic o faza faina (la Ada i-am zis)... Sambata Adelina imi zice ca-i place de Teo (un prieten de-a lui Calin, are vreo 27 ani) si ii zic ca-i prea mare pentru ea si sa-si caute altul, asa mic ca ea, de la gradinita. Imi zice ca Tristan o bate (un baietel de la gradi) si ii zic:"da Vladut?"...ea zice:"pai Dadut are sola!" (sora). Vai ce mortala a fost!
Edit ca mi-am amintit ceva. Aseara ma intreaba Ade:"Stii cum il cheama pe tata lui Iulia?", ii zic ca nu stiu si foarte relaxata imi raspunde:"Nenea".
Merg sa mananac ceva ca imediat plec la lucru.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze