ARADENCE DC (141)
Raspunsuri - Pagina 4
flavia ramona spune:
Diana, Niko, io am prins pe vremuri la scoala (mama ce batrana is ) ore de atelier unde baietii faceau strungarie si noi fetele faceam croitorie, asa ca stiu ca nu e greu neaparat, e chestie de obisnuinta mai mult cred. Oricum nu cred ca as avea nervi sa mai fac una alta ... da cine stie ... niciodata nu e prea tarziu .
adablackcat spune:
Mie mi-ar placea mult sa cos, de mult timp imi doresc. Mama a fost croitoreasa, si una foarte buna chiar (poate s-a transmis ceva si la mine). Ma bate gandul serios sa-mi iau masina de cusut de prin obor, ca sunt la 2-3 sute de lei. Diana, l-ai croit singura sau ai avut ceva tipar? Ma gandesc ca te-ai luat dupa ceva pantaloni si bluza de-ale lui Vlad...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Diana, n-am masina de cusut...mai demult mi-ar fi placut sa invat.
Niko, sa va traiasca bebelusii gemeni!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
86 cm bine ai venit printre noi.
Ce de copii frumosi am vazut( nu gasesc emoticonul care il cautam).
Diana felicitari pentru costumul de Batma. Vrem si poze de la petrecere. A fost ziua lui Albert, nu? La multi ani!
Nu mi-am facut analize pentru ca nu mi-am facut inca timp sa ma ocup si de mine
Alina M nu am avut aparatul foto cu noi la nunta, a facut doar Cipri cateva poze cu telefonul.
Copiii au foat tare fericiti la nunta, ei au fost intr-o sala separata si au avut clown care s-a ocupat de ei, au facut tot felul de jocuri.
86cmm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Am uitat sa multumesc de cafea, a doua deja la mine. Flavia . Si am mai uitat sa urez felicitari si sarcina usoara pentru Cristale! Si bun venit pentru cea de-a treia Cristina (86cmm). Apropo, de unde vine nick-ul asta? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
multumesc pt primire..daca pe mine ma intrebai de la ce vine nick-ul asta..hmmm..era nr de la masina noastra..si anume..anul meu de nastere si initialele de la numele meu,cel al sotului si cel de fam:D..si cand mi'am facut contul nu am stiut ce nick sa imi pun sa il tin mine..si asa l'am ales pe acesta..desi acum nu mai avem masina cu acel nr:))..
sa va spun cateva despre mine..merg la Dr.Deiac,o sa nasc la Ch-Cris..si pana acum mi sa spus ca voi avea fetita..vineri merg la 4D si am sa aflu sigur..in rest nush ce sa mai zic..mai intrebati'ma voi..acum va las ca ma duc in patuc:P..mai vbm maine..noapte buna
cristina 21+
86cmm spune:
niko ce neserioasa mis..tre' sa trec sa iti duc hartiile ce mi le'ai dat cu dieta,dar daca nu am ami mers la cipri la dresaj n'am avut cum sa ti le las si am uitat de ele...scuzeee...ce face maya si bogdi?cred ca or crescut mult..:)
cristina 21+
cristinacsa spune:
Cristale, felicitari si sarcina usoara!
Bine ai venit, Cristina!
Diana, super costumul. Teo seamana f bine cu Vasile.
Fetele nu au deocamdata varicela...Daca nu fac, merg la 2 aniversari sapt asta...
Miha, ieri ne-am intilnit cu Alex la bazin. Am auzit ca merg in excursie copilasii...
Cristina si gemenele
adablackcat spune:
Haideti la .
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Cam tarziu apar si io, nu mai beau cafea de la tine Ada ca am mai baut una .
Cristina, felicitari pentru fetita.
Eu sambata ma duc la nunta, tot la Astoria, cred ca ma ingras de numa la cat manc in ultima vreme. Trebe sa ma mobilizez cumva.