ARADENCE DC (141)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Adaaaaaaaaaaaa, te bat de nu te vezi ... deci te amenint ... cand mai faci fasole cu ciolan te rog sa ma chemi, vaiiii ce pofta mi-ai facut acum.

Alina, mama da ce fotogenic e Dragos . Ade e o scumpa si o finuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flaviaaa...di ce sa te chem? Ca sa ma acuzi dup-aia ca te ingras? De-aia n-am chemat-o nici pe Miha cand am facut pizza. Hihi... Deci de ziua lui Vlad ca astept cu o oala de ciorba si ceapa si cu pizza. Am inteles!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

Cristale, felicitari ptr sarcina!

Ioana, fain deseneaza Alesio!

Gabi ti-ai facut ceva analize sa vezi de unde vine episclerita?

Am mai pus cateva poze, dar mai ales vreau sa ma laud cu costumul lui Vlad de Batman pe care l-am facut eu cu manuta mea din cap pana in picioare (bine nu am tesut eu materialele ) dar l-am cusut la masina. Am luat masina de la ai mei si am invatat sa cos, si iata ce a iesit: http://family.webshots.com/photo/2413061960061225341CNXigF

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Diana, e superb costumul. Ai folosit ceva intaritor jos la pelerina? Am vazut si pozele de la baita in 3. Ce bine mi se pare ca seamana Vlad cu Teodora. Are Timea o poza in costumul de printesa in care pozeaza fain de tot.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioi Ada ... promit ca nu urlu dupa tine ca m-ai ingrasat . Nu ar fi greu sa fac si eu acasa, dar numa pentru mine nu e interesant si nici nu iese asa buna in cantitati mai mici.

Diana, felicitari pentru indemanare. Ai avut ceva de lucru nu gluma. Unde naiba mai gasesti timp cu 3 copii??? Frumosi toti copilasii, da ochii Timeei raman preferatii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Diana11 eu cred ca 9 ani in cel mai fericit caz, ca de obicei cand e gata garantia se strica si produsul.
Diana super costumul de Batman si copilasii mari si frumosi.Si ce mai atitudine de domnisorica adevarata are Timeea in rochitzica cu barbie.
Maia astazi a fost foarte ocupata ca a nascut din burtica 2 bebelusi gemeni si a mers cu ei la biserica sa-i bisericeasca!
Cristina 86 cm ma bine ai venit si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, vai ce mortal ii costumul! Acum ai invatat sa cosi la masina? Eu nu stiu... Ce frumoasa-i si rochita Timeeii, aia mov! Teodora a crescut si s-a schimbat, arata a copilas mai mare!

Ada, io nu ma omor dupa fasole cu ciolan, dar Calin ar manca zilnic. Deci mai ai un "client" la fasole daca mai faci. Io nu prea fac...
Si eu m-am ingrasat si vad ca nu mai dau jos nimic.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina a am vazut si pozele voastre .Foarte faine ! Mi-a placut mult poza cu Adelina cu oile si cu Dragos cu ochelari de soare si tepi!Si poza cu amandoi langa zidul cetatii e foarte faina.Am vazut si sunculitele lui Tudor pe care iti vine sa-l papi si pe Dianutza domnisoara!La mine e tocmai invers.Bogdi o face pe Maia sa rada, si nu numai pe Maia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ada n-am folosit nici un iataritor la pelerina. E facuta din 2 straturi pe material, puse fata pe fata cusut, intors pe dos, calcat si iar cusut, apoi am aplicat scaiul ptr inchis la gat si gata. Pelerina a fost cea mai simplu de facut.

Alina acum am invatat. Am mai avut tentative cat am stat la ai mei, masina are 20 de ani deja si n-am reusit. Acum am reusit imediat sa prind smecheria. Nu-i greu, merita sa incerci daca ai masina.

Flavia, timp... Fac cand is plecati pruncii la gradi si apoi la soacra-mea. Teo ii cumintica, doarme destul de mult, asa ca mai pot face cate ceva... Dar vineri m-am culcat la 2 sa fac kk cat mai mult din ce-mi ramasese de cusut, ca sambata era petrecerea de prunci...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Acum am vazut si pozele care trebuie Moni, ca vazusem unele mai vechi, care erau oricum noi pentru mine.

Mergi la inceput