ARADENCE DC (141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Mai Ada, parcul e chiar inainte de intrarea in Orastie pe dreapta cum mergi inspre Alba. Si e deschis de anul trecut.
uite aici si linkul http://www.arsenalpark.ro/

Cristina si eu pot sa-ti dau caruciorul lui Vic daca vrei. Ce fain de voi ca mergeti in concediu , noi anul asta pe la casa.

Noi sambata de 1 mai mergem la Soimos la unchiu-meiu ca-i ziua lui. Dar duminica daca vreti putem organiza o fasole cu ciolan pe fundatie la sanleeni.

Cristina mi-a zis Alex ca-i coleg cu fetele la inot. Sambata viitoare avem concurs. Dar tu de ce excursie vorbesti?

Waw Diana , te-ai apucat de croitorie. Super. Si mie mi-ar place dar nu mai am timpul necesar. Cand eram adolescenta faceam papusi din carpe pentru copii.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Wow ce fain arata parcula ala, Miha!!! Si ai acces peste tot ca vizitator?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna si de la mine!
Wow MIHA ce fain e parcul ala! Imi imaginez ce le-ar placea baieteilor!
ALINA mortala Adelina ,mai ales cu nenea

Io l-am culcat pe Tudor pe balcon si acum ma screm sa ma apuc de ceva acte,am un chef ce sa zic

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni, crezi ca Dianei nu i-ar placea? Eu stiu sigur ca Iulia ar fi incantata.
Alina m, scuze. Da, am gasit pantalonii in dulapior.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA nu stiu,de placut i-ar placea ei oriunde numai sa fie plecata de-acasa. Doar ca nu prea e pasionata de armament ba chiar dupa cate am vazut ii e cam ciuda pe pusti/pistoale ca mi-a declarat ca la gradi majoritatea baietilor nu se joaca cu ea, ci doar cu pustile

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Mai, da ce spor aveti la scris ca de-abia v-am ajuns ,ca eu cum intru odata la luna nu-i de mirare.
Cristale incep cu tine ,feliciatri pentru sarcina , sa fie una usoara si o nastere la fel.
Flavia felicitari si tie pt masinuta .
Ioana faine pozele lui Alessio ,clar e fan avioane ,David cu robotii numai de aia deseneaza.
Gabi ce fain ca mergeti in conce ,tin minte ca ai scris demult ca in mai o sa mergeti ,dar n-am retinut exact ca pe 1.
Miha super parcul ,cum le gasesti tu pe toate .David ar fi mai mult decat incantat . Sa-nteleg ca nu mergeti anul asta in conce ca te-am mai intrebat odata daca ti-ai facut rezervare unde merge si Moni ,dar nu mi-ai raspuns.
Alina m noi n-avem program de 1 mai ,initial am vrut sa mergm la szeged la strand de ziua lui David ,dar problema mea de sanatate a cam dat totul peste cap.Sper sa-mi revin ...
Moni gata si la voi cu linistea de cand patruleaza Tudor .Ce mortala-i Dia ,de unde-i veni ideea ,ce m-am distrat.
Cristina m e bun pretul asta ca e in mai probabil, sa fie si fain .Prietena mea a fost la turci anul trecut ,dar ghnion sau nu au nimerit fff prost ,si n-a fost ieftin 1500 e pe 6 zile ,dar in viata ei numai merge la turcaleti. Din poze parea totul frumos si atractiv ,dar a fost opusul . Ei au mai fost si la greci ,egipt ,spania ,dar aici a fost jalnic.
Diana superb costumul de batman ,daca-l vede David numai scap de el.Si el are o perelina facuta de mami, ca el e batman neinfricat si cutezator, si masca ,dar voi sunteti originali.

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristina, foarte fain pretul la concediu. Pretul e cu toate taxele incluse? Prin ce agentie ati gasit?

Ildy, eu am fost de 3 ori in Turcia (de 2 ori in Alanya si o data in Kusadasi) si m-as mai duce de 100. Intotdeauna cand mergem ne documentam foarte bine despre hotel, sunt foarte multe site-uri de profil cu pareri (reviews) ale celor care au fost pe acolo si desi sunt subiective tot iti poti face o parere despre hotel.

Ioi, mi-ati facut pofta de concediu.

Miha, io sa stii ca m-as duce la o ciorba de fasole, dar daca va vedeti o sa vad pana la cate stau la nunta dimineata, ca tare oi fi in reluare, parca vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ioi ce rau mi-au mers toate astazi. Nu-i bai , mai rau sa nu fie

Am avut intalnire cu unu de la arhivele statului. Un cu diploma. Asa de tare m-a stresat ca m-a apucat si k-karea si.

Citat:
Miha super parcul ,cum le gasesti tu pe toate

Bey sigur ca le vad pe toate, doar sunt viitoare soacra cu 3 nurori. tere sa am ochi si la spate nu?

Cat despre vacanta , asa-i din pacate cred ca nu vom merge. Eram pe punctul de a rezerva la hotelul monei, dar in ultimul moment am zis ca mai bine bagam banii aia in casa. Am stiut ca m-ai intrebat, dar n-am stiut ca nu ti-am raspunsSunt cam zapacita, sper ca ma ierti.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fain arsenalparcul. Ne inscriem si noi la o excursie acolo. Miha trebuia sa te sun de dimineta dar am uitat complet.
Ildi ce probleme de sanatate ai?
Flavia am zis mai demult ca merg la schi in Austria de 1 mai. Mine noapte mergem ca sa ajungem vineri dimineta acolo. Ne intoarcem duminica seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ildy ... asta vroiam sa intreb si eu ... ce probleme ai?

Gabi, amu daca imi storc creierii putin parca parca ai zis odata ca mai mergeti in Austria odata, dar am uitat . Am vrut sa va trimit la Brenciu la concert, de acolo am aflat de plecatul vostru, am vb cu Cipri.

Care sunteti amatoare de concert Brenciu vineri seara la 11 in Renaissance? Am invitatii, dar eu cum merg la nunta nu cred ca ma voi duce.

Mergi la inceput