ARADENCE DC (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Inca nu stiu ce e bebe. Merg la dr. Terfaloaga.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Alina, tocmai asta e faza...ca nu Alex murea de sete, ci Miha. Asta e fost socul lui Alex, ca-i moare mama de sete!
ta!

N-am citit io bine, am inteles invers.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Cristina86, si eu cu Adelina am avut DPN-ul 11 septembrie, apoi dr. a zis 9 septembrie si in final am nascut in 31 august.

Cristale, nu stii ce-i bb? La care dr. mergi? Poate ai zis si nu mai stiu eu...

Flavia, ai fost cu rezultatele de la RMN, ce a zis dr.-ita?

Gabi, bine ati revenit! Nu vi-a fost frig? Poze???

Clau, acusi anuntam politia, bine ca aparusi!

Moni, am vazut-o pe inotatoarea ta.
La Dragos nu i-a placut nicicum desi ii place in apa, la mare doar in apa sta...habar n-am de ce nu vrea la inot , am incercat sa-l mai lamuresc, dar nu vrea.

Miha, io nu te stiam asa mama denaturata sa lasi copilul sa moara de sete in parc... Ce total a fost Alex!

Cristina, acum caut reteta, dar nu stiu pe unde am salvat-o...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

mie Dr.Deiac nu m'o zis DPN-ul..doar ca am vazut eu pe hartiutza aia de la eco..aici la 4D m'o zis..ar fi fain sa nasc mai repede sa scap odata si nah...sa am pe pitica langa mine:P

cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

salut fetili,

eu mi-am uitat mobilul acasa, ioi ce bine e, n-am nici o grija, nici un stres.

ce ziceti de o participare la festivalul de folk? eu vreau sa merg joi si sambata, desi vineri cred ca e cel mai fain, dar atunci are Susu aikido. De la ora 20

programul si cine particip[a il gasiti aici http://www.culturaarad.ro/folkfest

noi nu cred ca mergem azi la bazin. Matia e cu febra si se plange ca-l doare tare gatul. A luat ceva de la gradi. Doi copii erau lati la el in grupa, adusi de parinti ca n-au cu cine-i lasa acasa.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, stai ca m-am autosesizat! Sper ca sambata nu mi te grabesti sa pleci ca sa ajungi la festival!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salut fetele!
Gravidutele
ALINA asa e cu caposii astia si Diana e la fel,cand ii intra ceva in cap ... e jale.
MIHA imi pare rau de Matia.Noi mai incercam si azi.N-am io prea mari sperante,dar cine stie ... Diana continua sa bombane ca e urat acolo pentru ca e apa rece,ca ii e frica sa bage capul sub apa ,ca nu poate sa dea asa de tare din picioare ca ceilalti copii,ca ea e cea mai mica si tot asa Si ba s-ar duce,ba nu s-ar duce ... Cred ca ea isi imagina ca va fi asa cam ca la strand

M-as duce si io la festivalul de folk,dar daca e in club parca vad ca se fumeaza si io nu suport.Plus ca ar trebui sa stea mami cu amandoi strumfii seara ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, ce m-am distrat de Cipri cu nasul lui rosu . Tu cum esti? Bronzata cu ochelari?

Ada, la cate sa venim la voi sambata?

Alina, mi-o zis doctorita ca am hernie de disc, ceea ce stiam, ca discul intre L4-L5 a migrat in spate si ca de aia ma doare, ceva de genul. Mi-a dat Movalis pentru inca o perioada si trimitere la fizioterapie, dar acolo abia in 3 iunie am putut sa-mi fac programare cu Casa de sanatate. Fara Casa e 10 lei o sedinta si o procedura, asa ca la 3-4 proceduri si 10 zile sincer nu imi permit acum sa ma duc, astept pana in iunie ca biletul e valabil 30 zile, nu? Daca ea mi-a dat ieri trimiterea ma incadrez la nr de zile daca am programare pe 3 iunie, nu?
Vai de mine ce-am ajuns, sa nu pot sa ma duc la dr din cauza banilor si sistemul asta sanitar e infect, asta nu mai trebe sa spun .

Ieri a fost ultimul Moldamin si a fost cel mai naspa, asa s-a incordat ca a indoit acul aproape la 90 de grade, ca norocul ca a lasat Ioana seringa din mana ca altfel se putea rupe la el in buca. A fost nevoie de alt ac si alta intepatura. Problema nu e ca doare, cred ca nu e asa sensibil la durere, cat frica de ace .
Maine dimineata mergem la analize de sange asa ca e alta tura, sper din suflet sa fie ultima intepatura pe urmatoarele multe multe luni.

Mi-e atat de somn, as pune capul pe birou si as dormi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Tu cum esti? Bronzata cu ochelari?
Nu ca el. Am si eu usoare urme de ochelari, dar eu m-am dat cu fond de ten cu factor de protectie 18 si m-am ferit de soare dar tot m-am bronzat. Si pe mine ma pufneste rasul cand il vad pe Cipri, parca e personaj din desene animate.
Miine merg si eu la analize.
Cristina cum facem cu caruciorul? Vi dupa el sau il iau eu la mine in masina si ne intalnim prin oras? Nu mai retin cand ai is ca plecati?In 8 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Eu acuma plec de la lucru.

Si eu vreau sa-l vad pe Cipri.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Festivalul de folk se tine in club, pentru ca anul trecut au luat amenda din caza ca au facut "galagie" peste ora admisa.

Mergi la inceput