ARADENCE DC (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flavia, cafeaua nu e de la mine, e de la Moni. Da' sa-ti fie de bine!
Moni, si pe mine m-a intrebat Iulia daca doare nasterea si i-am zis ca da, si atunci ea nu vrea copii. Problema mea e ca pe mine nu m-a intrebat niciodata pe unde se nasc copiii, cum ies ei din burtica...Ar trebui oare sa-i explic "deadevaratelea"? De ciclu i-am spus ce si cum, dar e cazul sa-i spun mai multe?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Ildy,

David
Sa cresti mare si sa vrajesti fetele cu ochii tai frumosi!

Miha, ce tare faza cu Marienut . Chiar vreti sa vindeti si sa va grabiti cu casa??? Waw, ce curaj aveti.
Si eu am de gand sa-mi iau role cand ii iau la Bogdi, sa fac si eu ceva muschi la picioare si la fund .

Alina, cred ca nu ti-am raspuns, azi la 19:00 ma duc la RMN si maine la 18:00 cu rezultatul la doctorita. M-am laudat zilele trecute la Cornelia ca nu ma mai doare asa tare spatele si mai bine taceam .

Cristina (Cristale) si Cristina(86cmm), cum stati cu burticile?

eu sunt bine,multumesc..misca pitica de numa'..nu cred ca o sa ajungem noi 11 sept.cand avem termenul final..:P..am fost vineri la 4D..nu mi'a zis nimic de rau..doar ca erau nedumeriti ca dupa ultima menstruatie ar fi trebuit sa am 26 de sapt. si asa am cu vreo 4 mai putin..si atata m'o tinut acolo cocotata ca la un moment dat m'am saturat:)))

cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Flavia suntem bine, multumim de intrebare. Am fost sapt trecuta la eco, bebe e bine, suntem in grafic, are toate cele formate si e foarte activ. Acuma sunt bine, nu mai imi este rau si pot sa mananc aproape orice. Burtica creste, deja se vede, trebuie sa imi cumpar deja hainute pt gravidute ca nu ma mai incap ale mele :D

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristinele ma bucur ca sunteti bine si voi si burticile.

Ma dispera alergia asta, de cand cu florile, pufurile si praful. Ma manca nasul toata ziua si imi vine sa stranut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Guten tag dragelor! Bine v-am regasit.
La multi ani David!
Felicitari noilor inotatori. Am vazut si pozele.
Noi ne-am simtit foarte bine in mini vacanta asta. Am prins 3 zile pline de schi, 2 nopti acolo si 2 nopti pe drum( una dus si una intors).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:

Eu era sa ma aleg cu o nora. La plecare Iulia s-a urcat la noi in masina si n-am mai putut-o da jos, si ii explica foarte senina lui Susu sa nu se streseze ca se muta la noi.Alex si Matia erau in extaz. Nu stiu cum si-ar fi impartit-o , cred ca ar fi trebuit sa le cedam patul conjugal. Oricum a ramas ca in vacanta vine Iulia si doarme la noi.
[/teal]

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

asaaaaa ceva NU se poateeee fiu meu va fi DEPRIMAT Iubirea lui, IULIA, il insala
ADAAAA, asa iti cresti fata?
Copilu asta al meu nu-si mai musca unghiile ca nu ii place Iuliei si uite ce face ea...

am reusit sa citesc tot capitolul, am vazut poze faine cu copilasi frumosi, un costum BATMAN super fain (si mie imi place sa cos la masina dar din pacate nu mai am masina de cusut), am citit ca v-ati distrat bine de 1 mai muncitoresc si apropo Ada, m-ai terminat cu fasolea ta cu ciolan si ceapa

Eu, noi suntem bine, Raul cu gradi, noi cu munca De 1 mai am muncit pana pe la 11, apoi am plecat la Socodor la bunica lu Clau, unde a fost minunat, iar duminica am fost toata ziua plecati prin oras cu neamurile de la Zalau.

Habar n-am ce sa va mai spun, ce sa mai scriu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Cine imi da reteta de sirop de tuse, aia cu dafin, nuci, ceapa....va rog??!!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina86, si eu cu Adelina am avut DPN-ul 11 septembrie, apoi dr. a zis 9 septembrie si in final am nascut in 31 august.

Cristale, nu stii ce-i bb? La care dr. mergi? Poate ai zis si nu mai stiu eu...

Flavia, ai fost cu rezultatele de la RMN, ce a zis dr.-ita?

Gabi, bine ati revenit! Nu vi-a fost frig? Poze???

Clau, acusi anuntam politia, bine ca aparusi!

Moni, am vazut-o pe inotatoarea ta.
La Dragos nu i-a placut nicicum desi ii place in apa, la mare doar in apa sta...habar n-am de ce nu vrea la inot , am incercat sa-l mai lamuresc, dar nu vrea.

Miha, io nu te stiam asa mama denaturata sa lasi copilul sa moara de sete in parc... Ce total a fost Alex!

Cristina, acum caut reteta, dar nu stiu pe unde am salvat-o...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Sirop pentru tuse
Se caramelizeaza 5 linguri de zahar (nu se arde prea tare) si cand e caramelizat de adauga 1 lingura chimion si se lasa un pic la prajit in zahar, apoi se stinge cu 300 ml apa. Se mai adauga 1 foaie dafin, 2 nuci crapate in doua (cu coaja), o ceapa cu coaja taiata in patru si se fierb 7 minute.
Se administreaza la copii 3x2 lingurite /zi si la adulti 3x2 linguri/zi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, tocmai asta e faza...ca nu Alex murea de sete, ci Miha. Asta e fost socul lui Alex, ca-i moare mama de sete!
Clau draga, io nu ma bag! E alegerea ei cu cine se marita!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput