ARADENCE DC (141)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adablackcat/adablackcat.jpg)
adablackcat spune:
Am facut .
Flavia, pe la 17 cand se trezesc copiii.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Buna dimineata vreau io cafea ca Tudor n-are somn mi-a dat desteptarea pe la 6,30
GABI poze nu ai ?
FLAVIA of ce le mai trageti si voi
Si noi cred ca mergem azi la pediatra,ca Tudor a facut doua seri la rand un pic de febra 37,4-38 si e cam fonfanit.Dar ziua cum a fost ok tot l-am mai scos pe-afara.
Am fost si-aseara la cursul de inot.Ca de obicei Diana numai tampenii face.S-a imprietenit cu un baietel mai mare de la curs cu care ne-am intalnit la plecare,ca sta chiar in zona.Si atat s-au tot flendurit pe-acolo ca Diana a alunecat si a picat in nas,a dat cu fruntea de beton fix cu 5 minute inainte de a incepe,deci iar a gasit-o antrenoarea smiorcaita.Se potolise ea doar ca a inceput iar cand m-am chinuit sa ii pun casca si o apasam inclusiv pe cucui La curs s-a dus ,dar de dat din picioare in apa nu prea a dat cand era in apa (cica ii e frica sa nu alunece la fund), doar cand o mai lua si tragea profesoara dupa ea.Noutati nu prea au facut.Diana a zis ca mai vrea sa mearga si maine ... Eu am intrebat-o pe profesoara ce si cum si a zis ca sa mai astept totusi sa vedem si maine,sa nu o inscriu inca pana vedem.Eu una as inscrie-o si asa ,ca e clar ca nu invata ea sa inoate in doar 10 ore ci as mai da-o in continuare,chestia e ca mi-e jena de profa,ca probabil o incurca Diana pe-acolo si nu cred ca ii convine.Daca nu da "la pedale" singura la margine ,cu pluta nici atat n-o sa poata da,desi tot cu refrenul ala e ca vrea si ea pluta
E clar ca nu se poate ocupa profa cum trebuie de ea,ca doar mai are o gramada mari de care sa se ocupe.Daca era doar cu maxim 5 copii era altceva cred.Asa ca nu stiu ce sa fac,ea a zis ca daca nici azi nu o fi mai ok sa o aduc iar sa incerce la toamna.Pe de alta parte merita sa o duc si numai pentru pofta de mancare de dupa ca a mancat la iesire o banana jumate si jumate de pachet di biscuiti,plus ca a mai mancat si acasa omleta cu rosii si crema de branza.Record de record la ea
Aaa si asa s-a imprietenit cu baietelul ala - am depistat ca e si cu ea la gradi dar in grupa mare - s-au distrat grozav,Diana atat l-a calarit ,inclusiv sarea pe el si il imbratisa sa ii tot spuna ceva la ureche de am ramas afis si ne-am stricat de ras si io si maica-sa,mai ales ca fiu-so se executa la tot ce ii trecea prin bibilica Dianei
Chiar i-am zis noa uite cum o sa vina o pipitza d-asta mica (Diana nici pana la umeri nu ii ajunge ca e mai mica cu cca un an jumate decat el) si o sa ti-l dreseze de n-ai vazut, te faci mintenas socrosenie rea
Na v-am dat de citit acum.Voi ce parere aveti sa insist la profa sa o mai tina si pe Diana la curs,sau sa amanam?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adablackcat/adablackcat.jpg)
adablackcat spune:
Moni, eu zic ca s-o dai, macar se familiarizeaza cu apa, mai da din picioruse pe acolo si mai si mananca de rupe...Numa' sa nu-ti faca gaura in buget si cu cursul si cu mancarea.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
ADA bugetul meu oricum e gaurit preucm o sita Asa as face si eu,as lasa-o,mie doar de profa mi-e jena ... si daca ea va zice ca nu are rost inca sa o las,ce sa ii mai zic
?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
adablackcat spune:
Moni, ii spui ca tu vrei s-o lasi oricum chiar daca ea (profa) considera ca nu va invata sa inoate din cursul asta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_rubi/maria_rubi.jpg)
maria_rubi spune:
La multi ani, Vladut!
Sa cresti mare si sa ai grija de surioara ta nazdravana! Ada, sa va traiasca baiatul!
Alina, multumesc de reteta!
Miha, sanatate lui Matia! Te-am sunat ieri sa iti cer imprumut aparatul de aerosoli, dar pana la urma ne-am cumparat si noi unul. Avand in vedere ca fetele sunt destul de sensibile, Adi e cu astm bronsic, am considerat ca e bine de avut in casa. Am gasit la 250 ron, marca Joycare, imi place ca e foarte foarte silentios. Oricum, a fost chinul de pe lume sa o tin pe Dora cu masca pe figura 10 minute
Gabi, noi joia viitoare plecam, asa ca mai e timp sa ne intalnim. Te sun eu ca sigur nu uit Unde pot sa va vad si eu bronzati? Am cautat sa vad daca ai pus poze, dar n-am gasit...
Moni, eu am fost anul trecut cu fetele la piscina la Activ. Parerea mea e ca Diana se poate familiariza cu apa si daca numai o duci la piscina cu pluta, sa dea din picioare si sa se bage sigura cu capul in apa. Si probabil e si mai ieftin. Poti merge si cu juniorul.
Flavia, eu am fost la control la policlinica de langa Ziri si am platit 50 ron, in care erau incluse 10 sedinte de fizioterapie.
Clau, cum mai esti? Si eu dau rar pe aici, dar nici cu tine nu mi-e rusine
Dora mea are bronsita, nu e caz de antibiotic pt ca nu are febra, doar tuseste, productiv dar destul de rar, si are muci. Mi-a zis Marianut sa-i fac aerosoli cu Flixotide si sa mai mergem la control pe weekend-ul asta. Mara e ok, dar primeste si ea aerosoli cu ser fiziologic. Si ca sa o putem convinge sa stea cu masca, ne-am aerosoliat si noi adultii, si acum tot aer si gust sarat simt. de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
adablackcat spune:
Cristina, mie mi-e rusine cu amandoua, adica si cu tine si cu Clau in ce priveste prezenta pe forum. Multumim de urari. E foarte fericit Vlad ca a venit ziua lui asa ca azi trebuie sa facem tot ce vrea el.
![](images/user_woman.png)
86cmm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Cristina, mie mi-e rusine cu amandoua, adica si cu tine si cu Clau in ce priveste prezenta pe forum. ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
La multi ani Vlad!!!iti doresc sa ai parte numai de bucurii si de tot ce e mai bun in lume!!!hehe..si eu sunt nascuta tot in 6Mai
![](icon_smile_big.gif)
cristina
![](gravida.gif)
![](images/user_woman.png)
niko_26 spune:
La multi ani Vladutz!
La multi ani Cristina 86!
Miha eu o sa fiu seara pe strand , dar cu copii ca nu am cu cine-i lasa, asa ca nu intru in Space sa-i afum.
Sanatate lui Matia si Alex si Dora si Mara si tie Flavia!
adablackcat spune:
Cristina, in cazul asta facem si ce vrei tu azi! Deci? La multi ani!