Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

mirunam......tot timpul esti acolo...undeva ascunsa si cand am nevoie de ceva ,PAC apari!!!!!zmuah zmuah

multumesc

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinadawara spune:

DOURA la 6s am avut niste scurgeri maronii,am sunat la ea si mi-a zis ca e normal pt 6s;la2 zile am inceput sa sangerez usor si m-am dus direct la ea,am facut eco(prima )si prima imagine pe ecran a fost inimioara puiului care batea cu putere;m-a felicitat a zis ca totul e in regula cu bebe;doar ca am un mic hematom pe col dar care nu pune probleme majore.Acum o saptamana iar scurgeri maronii,am sunat si mi-a zis sa fac hcg sa vedem cum a evoluat(rez 10.000u/l)a zis ca e ok si ca ne vedem la consult unde am scris ce s-a intamplat

si11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ioana, Dumitra v-am trecut in listuta cu completarile

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinadawara spune:

DOURA acum am vazut ca stai in Liban,nu iti este greu sau te-ai obisnuit;sotul este sirian si tare greu ma mai impac cu unele obiceiuri

si11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele cine ma poate ajuta si pe mine?

tocmai am fost la baie si am gasit o pata rozalie pe chilot. de la ce sa fie?

va rog mult ajutati-ma cu un rasp ceva

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

buna seara tuturor!
Ioana, felicitari pentru!
dar cum se poate vedea asa devreme sexul bblului? adica... la 11 sapt+, s-a vazut putzulica? deja???
eu am reusit sa-mi schimb programarea pentru maine(e dr de garda) si ma gandesc ca poate o sa se vada si la mine ceva.... maine facem 12 sapt.
si va rog, spuneti-mi si mie ce alte analize in afara de cele de sange tb sa mai fac? pe dr meu l-am auzit de un triplu test, dar peste 2-3 saptamani asta.
toxoplasmoza, rh, hiv, antigen hepB, citomegalovirusul ala(cred ca asa se scrie), glicemie si alte cateva de genul asta(ca, mg)... dar in afara de astea, uzuale, ce analize se mai cer?
pentru Alina, multa liniste sufleteasca si optimism. pare rau....

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

deci cand n-apar vreo 3 h, e najpa.
pe scurt mi-a crapat stomacul de durere, si radia pe bila si ficat.puteam sta in genunchi la marginea patului.sunat dr, bb n-are treaba cu asta. am mancat ca Ion, amestecand .cu doo nos-pa ,rezolvasi!

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

buna seara tuturor!
Ioana, felicitari pentru!
dar cum se poate vedea asa devreme sexul bblului? adica... la 11 sapt+, s-a vazut putzulica? deja???
eu am reusit sa-mi schimb programarea pentru maine(e dr de garda) si ma gandesc ca poate o sa se vada si la mine ceva.... maine facem 12 sapt.
si va rog, spuneti-mi si mie ce alte analize in afara de cele de sange tb sa mai fac? pe dr meu l-am auzit de un triplu test, dar peste 2-3 saptamani asta.
toxoplasmoza, rh, hiv, antigen hepB, citomegalovirusul ala(cred ca asa se scrie), glicemie si alte cateva de genul asta(ca, mg)... dar in afara de astea, uzuale, ce analize se mai cer?
pentru Alina, multa liniste sufleteasca si optimism. pare rau....

11

rubela, clamidia, calcemia, glicemia,bhcg,hepatita C

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

bebelu86 stai in pat si suna doctorul tau,poate iti da ceva pastile.daca este roz s-ar putea sa nu fie nici o problema,stai linistita in pat
multumim pt completare in listuta

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Multumesc pentru felicitari...
Da s-a vazut "putulica" si inca bine...in loc sa ne arate profilul ca sa ii masoare pliul nucal el statea cu picioarele desfacute ca sa ne arate bine , bine ce e acolo...
Eu imi doream fetita , dar doctorul a fost atat de radical : "sex masculin" ca m-am lamurit imediat ca nu e urma de indoiala...sau poate cine stie ...oricum ar fi ce m-a bucurat cel mai pult este ca dupa fiecare masuratoare , repeta "perfect", "perfect","nu prezinta pericol"...

Fericita 11+

Mergi la inceput