Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
alinadawara spune:
bebelu,nici nu stiu ce sfat sa-ti dau,in cazul meu nu a fost ok,la Stef nu am avut nici un fel de scurgere si a fost ok;nu vreau sa te panichez, poate fi de la implantare ca vad ai 3+
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 fetele cine ma poate ajuta si pe mine? tocmai am fost la baie si am gasit o pata rozalie pe chilot. de la ce sa fie? va rog mult ajutati-ma cu un rasp ceva ![]() ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+ |
si
11+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Multumesc pentru felicitari... Da s-a vazut "putulica" si inca bine...in loc sa ne arate profilul ca sa ii masoare pliul nucal el statea cu picioarele desfacute ca sa ne arate bine , bine ce e acolo... Eu imi doream fetita , dar doctorul a fost atat de radical : "sex masculin" ca m-am lamurit imediat ca nu e urma de indoiala...sau poate cine stie ...oricum ar fi ce m-a bucurat cel mai pult este ca dupa fiecare masuratoare , repeta "perfect", "perfect","nu prezinta pericol"... Fericita 11+ ![]() |
bravooooo

.Sanatate si bb la termen !Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
bebelu,fa cum zic fetele ,stiu ele ce zic.sa te-aud cu vesti bune !

Gabriela
Ioana_Mami spune:
Multumesc pentu "motzate" Gabriela...sper asa sa o tinem toata odiseea...numai cu vesti "perfecte".
Cine mai urmeaza la dublu test?
Fericita
11+ 
gabriella1 spune:
burtici,pupici si somn usor !Maine va invit la o limonada si bagam o samba !

Gabriela
bebelu86 spune:
nu am cum sa sun medicul la ora asta
cred k o sa iau duphaston pana maine cand cumpar utrogestanu.
am decat testu. k a zis k e prea dvrm sa vin la cabinet k nu are ce sa-mi faca mai ales k sunt z26. nici macar nu mi-a intarziat cm.
multumesc mult pt rasp 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
3+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 nu am cum sa sun medicul la ora asta cred k o sa iau duphaston pana maine cand cumpar utrogestanu. am decat testu. k a zis k e prea dvrm sa vin la cabinet k nu are ce sa-mi faca mai ales k sunt z26. nici macar nu mi-a intarziat cm. multumesc mult pt rasp ![]() ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+ |

cum adica n-ai cum suna medicul la ora asta??da' , ce-i,mort?suna-l.Punct.Probabil ca nu te-ai dus la el pe ochi frumosi!
Cred ca oricare dintre noi isi poate suna dr atunci cand nu se simte bine.
Hai, suna-l si da-mi vestea buna ca mi-e somn

Gabriela