Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

paranoia: stranut

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

e ok stai linistita

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

urata reclama la cfr2 datorita celor 2 femei imbolnavite .....

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

macar era in sectia de ginecologie care e separata de maternitate. iar sectia de gineco arata jalnic. sincera sa fiu si in maternitate... in afara de faptul ca au paturi care se regleaza nu prea sunt multe alte chestii grozave. dupa nastere stai pe un cearceaf in general murdar patat si raspatat care daca e aglomeratie trece de la o gravida la urmatoarea. la pansat stai pe un scaun care sta sa se rupa sub tine pe care si-au mai pus poponeatza zeci de femei inainte fara sa fie vreun servet de protectie sau ceva... sub aspectul general frumos se ascund multe chestii foarte romanesti. dar nu ziceau niste fete ca nu mai era deja de o vreme tanase sef de sectie ci gherasie? ca am citit ca tanase a fost demis ca era seful de sectie...

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

buna fetelor!
ALINA,of draga mea,imi pare foarte rau de cele intamplate,
dragelor ma bucur ca sunteti asa active,va citesc dar nu pot tine pasul cu voi
ma simt bine,dar sunt si eu paranoia,,sper sa fie totul bine,dar mai am de asteptat pana la eco,pe 4 mai,si timpul trece asa de greu
Eu mananc tot timpul,imi este foame din 3 in 3 ore,si am luat deja 2 kg
FETELOR VA ROG INCA O DATA,SA O TRECETI SI PE FETITA MEA IN LISTUTA,DIMITRA 2.02.2007
VA PUP SI SA AUZIM NUMAI DE BINE!

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura geniala tipa!!!

Acum, rade ciob de oala sparta, si eu anumite manii, dar sincer canitele nu le asez cu codita in aceiasi parte . Voi va dati seama cat timp pierde sa aranjeze canile sau hainele pe sarma

Cat despre animale ce sa zic Haga e cam mult totusi, iar eu sunt o mare iubitoare de animale.

Eu am vazut un tip la instanta care dadea in judecata Antenele, si nu mai stiu ce posturi, Liga P.de Fotbal si alte nspe parti pentru ca ii incalcau dreptul la informare cu faptul ca unele meciuri sunt date doar pe posturile cu plata. Ce m-a surprins este ca tipul era foarte destept si argumenta foarte frumos... deh, microbul fotbalului

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

fetele....imi puteti da linkul de pe forum cu subiectul "un ochi rade si unul vanat.....sau ceva de genu!!!!am inteles ca acolo se gasesc tot felul de nebunii

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinadawara spune:

Am sunat dr pe privat acum(asa am promis)sa o anunt ca nu am nici dureri nici febra sau sangerari.Am mai discutat un pic si am stabilit sa mai facem o eco saptamana viitoare daca nu se intampla nimic pana atunci;a zis ca este foarte intrigata de cazul meu,cu 12.000u/l si nu a reusit SA VADA NIMIC LA ECO(normala si intravaginala)si nici ritm cardiac nimic,nimic;nici nu stiu cum sa va explic ce se vedea pe ecran(ca niste valuri negre si atat nici macar o portiune de bebe);acelasi lucru si la urgente(alt dr)m-a intrebat daca sigur sunt insarcinata
Mi-au dat toate variantele posibile,nimic concret,pai asa cu presupusul si eu sunt buna( gratis nu 65euro pe consultatie)
Eu m-am gandit ca poate are legatura cu acel mic hematom de pe col descoperit la6s in urma unei usoare sangerari,desi dr a zis ca nu afecteaza bebe in nici un fel;nici nu mai stiu am epuizat toate variantele;ma gandesc sa nu fie sange in cavitatea uterina si poate din aceasta cauza nu s-a vazut nimic dar totusi nici macar ritm cardiac la toate cele 3 eco?

si11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

fetele....imi puteti da linkul de pe forum cu subiectul "un ochi rade si unul vanat.....sau ceva de genu!!!!am inteles ca acolo se gasesc tot felul de nebunii

7+

Crisuletul mie acsa imi merge greu netul, asa ca iti explic. Iesi pe pagina principala a forumurilor si in jos, printre ultimele este aceasta sectine.Printre topicuri este unul DE LA FORUM ADUNATE SI INAPOI LA FORUM DATE... nu gasesc ghilimelele

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Rog o mamica priceputa sa imi puna si mie caruciorul pe prima pagina si "dr. Ranga Mirela , spitalul Giulesti"

Fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinadawara

Am sunat dr pe privat acum(asa am promis)sa o anunt ca nu am nici dureri nici febra sau sangerari.Am mai discutat un pic si am stabilit sa mai facem o eco saptamana viitoare daca nu se intampla nimic pana atunci;a zis ca este foarte intrigata de cazul meu,cu 12.000u/l si nu a reusit SA VADA NIMIC LA ECO(normala si intravaginala)si nici ritm cardiac nimic,nimic;nici nu stiu cum sa va explic ce se vedea pe ecran(ca niste valuri negre si atat nici macar o portiune de bebe);acelasi lucru si la urgente(alt dr)m-a intrebat daca sigur sunt insarcinata
Mi-au dat toate variantele posibile,nimic concret,pai asa cu presupusul si eu sunt buna( gratis nu 65euro pe consultatie)
Eu m-am gandit ca poate are legatura cu acel mic hematom de pe col descoperit la6s in urma unei usoare sangerari,desi dr a zis ca nu afecteaza bebe in nici un fel;nici nu mai stiu am epuizat toate variantele;ma gandesc sa nu fie sange in cavitatea uterina si poate din aceasta cauza nu s-a vazut nimic dar totusi nici macar ritm cardiac la toate cele 3 eco?

Alina mami destefward(10/2/2009) si11+

alina scuza-ma daca iti cer prea mut dar ce se vede exac:sacul gestational gol????la mine asa s-a vazut ..la celalalte echo totul era normal? chiar e ciudat...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput