Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 7

gabriella1 spune:
pare interesant desi n-am folosit niciodata astfel de tratamente.
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

ralucaspm spune:
Alina
Eu la prima sarcina pierduta am avut hcg pozitiv 3 luni, iar sarcina era mult mai mica. La 7 saptamani cand am fost la control era deja oprita.
Te inteleg cu rudele si prietenii. Nici eu nu suport cand imi vorbesc dupa o sarcina pierduta, chiar daca nu ma acuza nimeni. Nu stiu de ce.
Din cauza asta inca nu am spus nimanui in afara de voi.
I-am spus ieri mamei mele pt ca eram singura acasa cu copiii , iar ea ma tot suna la telefon. Mie imi era f rau si nu puteam sa raspund, dar pana al urma m-am gandit ca se ingrijoreaza daca nu raspund nici macar pe seara. M-a auzit ca nu sunt bine si nu am putut sa o mint , asa ca i-am spus.
Acum sunt iar singura cu copiii pana maine seara

douradoudou spune:
fetelor va aduceti aminte de incendiatoarea de wc-uri?? uitati alta ..sau poate aceeasi (cand au pus quote nu au pus numele asa k nu stiu sigur0:"- toate cestile TREBUIE sa stea cu gura in jos in dulap;
- nu numai cu gura in jos, ci si cu tortita spre stanga TOATE!;
- la fel canile si paharele, difernta e ca ele nu au toarta;
- toti ciorapii pe sarma stau TOTI cu calcaiul spre aceeasi parte (aici nu am fixatii ca e stanga sau dreapta), dar NUMAI fiecare cu pereche lui alaturat, de la mic la mare, de la negru la alb, de la gros la subtire, progresiv, de la stanga la dreapta!;
- toate tricourile sunt in dulap impachetate la dunga, ca la Stefanel, de la mare la mic, cum urci; culorile se aleg cu atentie: de exemplu: negru rosu alb galben, alb din nou, portocaliu, negru apoi albastru. Intelegeti? Ca nu poa' sa stea albastru langa portocaliu ca nu se asorteaza;
- vasele in storcator, pana a le STERGE, ca eu LE STERG. Asanjate frumos, intai farfurii mari, apoi mici, toate lingurilele cu coada in jos. paharele toate pe aceeasi parte, asezate cu hexagonul la fel. SA va mai spun ca in suportul de vase in sertar TOATE linguritele sunt cu codita spre stanga si adancitura in sus?, NICIODATA AMESTECATE FURCULITE CU LINGURI!
Sa va mai spun?"
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou fetelor va aduceti aminte de incendiatoarea de wc-uri?? uitati alta ..sau poate aceeasi (cand au pus quote nu au pus numele asa k nu stiu sigur0:"- toate cestile TREBUIE sa stea cu gura in jos in dulap; - nu numai cu gura in jos, ci si cu tortita spre stanga TOATE!; - la fel canile si paharele, difernta e ca ele nu au toarta; - toti ciorapii pe sarma stau TOTI cu calcaiul spre aceeasi parte (aici nu am fixatii ca e stanga sau dreapta), dar NUMAI fiecare cu pereche lui alaturat, de la mic la mare, de la negru la alb, de la gros la subtire, progresiv, de la stanga la dreapta!; - toate tricourile sunt in dulap impachetate la dunga, ca la Stefanel, de la mare la mic, cum urci; culorile se aleg cu atentie: de exemplu: negru rosu alb galben, alb din nou, portocaliu, negru apoi albastru. Intelegeti? Ca nu poa' sa stea albastru langa portocaliu ca nu se asorteaza; - vasele in storcator, pana a le STERGE, ca eu LE STERG. Asanjate frumos, intai farfurii mari, apoi mici, toate lingurilele cu coada in jos. paharele toate pe aceeasi parte, asezate cu hexagonul la fel. SA va mai spun ca in suportul de vase in sertar TOATE linguritele sunt cu codita spre stanga si adancitura in sus?, NICIODATA AMESTECATE FURCULITE CU LINGURI! Sa va mai spun?" Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si ![]() |

poate o gasesti pe aia care i-au murit pestii si voia sa cheme popa sau pe aia careia i-a otravit unu matza si voia sa intenteze proces la Haga.
Stiu ca am scris pe topicul lor dar mi-au sarit in cap 99% ca nu iubesc animalele !

Gabriela

douradoudou spune:
inca una .."Si pe mine ma deranjeaza aurolacii care se iau de tine pe strazi , eu vreau sa-i eutanasiem pe toti, ca nu-mi plac si ca maine poimaine ma trezesc cu un cutit in spate pt. ca am trecut prin fata lui si din cauza halucinogenelor credea ca sunt un pui prajit."
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si

eliza_cri spune:
alinadawara imi pare rau sincer sa aud o veste atat de grea...incercam sa te intelegem si sa te sustinem insa puterea vine numai si numai de la tine si sotul tau..stiu poate nu este o consolare faptul caDumnezeu stie mai bine ce si cum insa ai sa vezi ca va compensa aceasta pierdere printr-o alta minune la timpul potrivit...nu deznadajdui va fi bine 6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel
12.11.2008

gabriella1 spune:
paranoia: stranut
Gabriela

allexxia_m spune:
Raspuns la "paranoia"
"
Semnificatia Stranutului
Posted by: club13
Se crede ca in timp ce omul stranuta, ii intra sau ii iese prin nari un duh rau sau o particica din suflet. De aceea, pentru a nu se intampla ceva rau celui ce stranuta, se recurge la rostirea unei urari: “Doamne ajuta!”, “Sa-ti fie de bine!”, “Sanatate!”. Cand stranuti de mai multe ori la rand e semn ca vei face chef." 12+