Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinadawara

ioana nici eu nu stiu ce sa mai zic sunt disperata si ma agat de orice detaliu macar sa mai pot spera 1 min,de asta nici nu am vrut sa ma internez ieri pana nu ma impac cu ideea ca bebe nu mai este

Alina mami destefward(10/2/2009) si11+

Imi pare rau pentru ce ti se intampla. Ca multe din fetele de aici si eu am trecut prin asta. Ce-i drept eu nu am auzit mai intai inimioara ca apoi sa nu se mai auda pentru ca am fost abia la 10 saptamani la eco cand nu era nici urma de bebe in sacul gestational. Cunosc foarte bine si "imi pare rau dar...", si intrebarile ignorante si aiurea ale diversor oameni din anturaj, si temerile de dupa. Si eu am fost la o a doua eco la alt medic ca sa ma conving. Fa-o ca sa nu ai nici o indoiala. Numai indoieli nu ti-ar mai trebui... Din pacate faptul ca HCG-ul a crescut nu este un semn ca sarcina e in evolutie. El este produs in mare parte de placenta. Sper sa iti poti reveni in scurta vreme si sa o iei de la capat. Merita efortul.

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Imi pare rau sa aud asta. Ma doare gandul ca se poate intampla oricui.Dar nu ti-a spus de ce banuieste ca s-a intamplat?

Citat:

Buna fetelor,nu am mai intrat de mult desi in fiecare zi am avut intentia,ma durea efectiv fiecare mesaj care incepea cu "am fost la eco si am auzit inimioara"
Nici nu stiu cu ce sa incep,nu imi gasesc cuvintele iar lacrimi deja nu mai am,nici eu nu inteleg DE CE??de ce puiutului meu nu ii mai bate inimioara?nici un dr nu a putut sa-mi explice de ce ieri la 12 saptamani inimioara lui nu se mai auzea
Nu cred ca o sa pot trece vreodata peste acesta durere,peste acele 20 de minute de liniste sinistra din timpul ecografiei;acel "imi pare rau dar..."spus atat de sec si de rece mi-a rupt inima;nici nu pot concepe ca bebele din burtica mea e fara viata.
Revin mai tarziu ca deja nu mai vad tastele
Multipt toate mamicile

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Nimeni nu e vinovat de ceea ce s-a intamplat. Stai linistita, asta e cel mai important.

Citat:

Multumesc pentru incurajari,mesajele de la voi imi fac bine,in schimb cele din partea familiei si prietenilor ma doboara si ma fac sa ma simt vinovata;nu stiu de ce

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Ce te invata nevasta?

Nevasta te invata despre fericire: "sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede !"
Nevasta te invata despre nudism: "plec de aici si te las in curul gol!"
Nevasta te invata despre nulitate: "tu fara mine esti un nimeni!"Nevasta te invata despre procreere: eu te-am facut.. barbat
Nevasta te invata despre mobilitate: "ce-ti mai fug ochii dupa curu lu’ aia !"
Nevasta te invata despre otet: "ce acra poate fi ma-ta!"
Nevasta te invata despre juramant: "zi sa mori tu ca n-ai baut nimic?" Nevasta te invata despre munca in exces: "cam multe sedinte peste program ai tu… "
Nevasta te invata despre transformare: "cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc !"
Nevasta te invata despre ratiune: "cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi !"
Nevasta te invata despre dictie: "vorbesti exact ca ma-ta !"
Nevasta te invata despre sarbatori: "vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva !"

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

alina, suntem alaturi de tine. In astfel de cazuri nimeni nu e vinovat doar DD hotaraste. Cum ti-au spus si fetele, sarcinile oprit in evolutie la varste mici, in general atesta faptul ca selectia naturala functioneaza. Durerea oricum ramane in suflet, insa sper ca gandul ca ai deja un baietel minunat sa te ajute sa depasesti mai usor momentele grele!

Victoria, mami de Anna Sofia, 10+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ioana-mami, felicitari pentru caruciorul colorat

bebelule, te-am felicitat deja la aspirante insa iti urez si aici cu drag "bine ai venit!". Ma bucur tare ca suntem la aceeasi odisee

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Ioana-mami, felicitari pentru caruciorul colorat

bebelule, te-am felicitat deja la aspirante insa iti urez si aici cu drag "bine ai venit!". Ma bucur tare ca suntem la aceeasi odisee

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+

Mergi la inceput

perle:

1. Cine se simte prost sa vina langa mine !

2. Am sa te frec data viitoare de n-ai sa stii cum te cheama nici cu buletinul in mana.

3. Daca v-ati timpit, notati pe ceva, ca asa fac si eu !

4. Voi sunteti 29 de cretini, eu sunt unul singur !

5. Te-ascult acuma, idiotule, sa vad ce nu stii.

6. Tatal era avocat, mama era moldoveanca...

7. M-am uitat de cateva ori spre voi, dar nu s-aude.

8. Eu ma chinui sa-o fac cu mana la tabla, si nimeni nu vrea sa se uite !

9. Ia iesi la tabla si hai s-o facem !

10. Eu nu pot sa-mi tin orele pentru ca la voi e pauza in timpul orei mele.

11. Ba, si daca sunteti imbecili si n-aveti tinere de minte, luati-va dracu' un carnetel si notati in el. Uite: eu am vreo doua...

12. Pana sa fie impuscat marele impuscat...

13. La ora de algebra: "Hai Bogdane, rezolva parantezele alea odata, ca se suna!"

14. E lesne de sesizat si intelege toata lumea.

15. Sterge tabla si las-o uda!

16. V-am jignit eu vreodata, tampitilor!

17. Vorbiti, mai, pe randuri!

18. La ora de geografie: "Lacul Rosu nu se numeste Rosu pentru ca e rosu, ci pentru ca asa i se spune".

19. Am sa te frec data viitoare de n-ai sa stii cum te cheama nici cu buletinul in mana.

20. Ti-ai dat cu zambinol pe fata, ai luat da la tata Iliescu?

21. P'asta o facem orala.

22. Toti dati la ISE. O sa fie juma' de Romanie economisti... Da' ce bani o sa numere nu stiu...?!!?

23. Bai, tipati aicea ca in jungla! Trebuie sa tragem o frontiera sa va separam. Zona tropicala de o parte, clasa XI G de cealata parte.

24. Folosesti hartia de filtru de parca te-ai sterge undeva...

25. Cand vin, sa gasesc absentii pe catedra.

26. Profesoara de chimie a spus unui coleg de clasa cand acesta a fost chemat la raspuns: " Nu mai clipi cu ochii ca broasca in piftie! Raspunde odata la intrebare."

27. Dau cu mine dupa tine, de nu se vede om cu persoana

28. Ce te uiti la mine asa.....tridimensional?

29. Hai ca va nauceam cu lucrarea asta.

30. Ivascu,Murgoci: Ce prostii iesi cand zici la tabla

Gabriela

Mergi la inceput

uitati-va pe b1

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Multumim gabriella, uitati-va, tema emisiunii: homeopatia in obstretica-ginecologie

12+

Mergi la inceput