Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Alina,nu lua in seama reprosurile ,poate spuse tot din durere,ale familiei.Poate ii doare si pe ei.Asa sunt oamenii:cand au un necaz tind sa gaseasca un "tap ispasitor",ii relaxeaza sa aiba pe cine da vina.Stiu ca nu e corect,dar tu nu le asculta!
Esti o persoana puternica,o femeie deosebita,si cine nu vede asta -nu conteaza.Punct.Cei care conteaza nu se supara ,iar cei care se supara nu conteaza.
Tu sa stii ca Dumnezeu a hotarat asa.Am citit ca daca sarcina nu e chiar ok,atunci corpul nostru o elimina.Poate nu era fatul sanatos,poate,cine stie,puteai fi pusa sa alegi intre un avort terapeutic si ...a tine o sarcina cu risc de SD sau altceva.Putea fi si mai tragic.Fii sigura ca natura a lucrat in favoarea ta.Mereu o face.
Ai sa o iei de la capat! CE nu te doboara te face mai puternic!
Noi suntem aici,oricand ai nevoie.!!! Si orice ai nevoie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinadawara spune:

nivelul hcg nu ar trebui sa scada in cazul in care bebe nu mai este?
saptamana trecuta aveam 10.000u/l si ieri 12.000u/l;dr zice ca e normala prezenta hcg in sange si 2-3 saptamani dupa...

si11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Alina ...tu stii cel mai bine ce ai vazut la eco...daca bebe misca sau daca inimioara ii mai batea.
Daca nu ai incredere in doctor poti sa te duci la alt ecograf si sa iti mai faci o ecografie.

Fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

gabriella foarte tare si foarte adevarat!!!!:)))))

Omul meu moare de frica cand intru peste el in baie ca sa il spal!!!::))...il nenorocesc atunci!!!!!

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Alina,nu lua in seama reprosurile ,poate spuse tot din durere,ale familiei.Poate ii doare si pe ei.Asa sunt oamenii:cand au un necaz tind sa gaseasca un "tap ispasitor",ii relaxeaza sa aiba pe cine da vina.Stiu ca nu e corect,dar tu nu le asculta!
Esti o persoana puternica,o femeie deosebita,si cine nu vede asta -nu conteaza.Punct.Cei care conteaza nu se supara ,iar cei care se supara nu conteaza.
Tu sa stii ca Dumnezeu a hotarat asa.Am citit ca daca sarcina nu e chiar ok,atunci corpul nostru o elimina.Poate nu era fatul sanatos,poate,cine stie,puteai fi pusa sa alegi intre un avort terapeutic si ...a tine o sarcina cu risc de SD sau altceva.Putea fi si mai tragic.Fii sigura ca natura a lucrat in favoarea ta.Mereu o face.
Ai sa o iei de la capat! CE nu te doboara te face mai puternic!
Noi suntem aici,oricand ai nevoie.!!! Si orice ai nevoie!!

si11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Gabriella, foarte tare faza cu baia! Am o singura obiectiune, al meu nu citeste pe sampon si se spala cu orice prinde, de regula ia creama de corp

Crisuletul, ce-i faci mama saracul barbat???

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

da,asa este.....daca organismul considera ca sarcina este un risc,o elimina!

Sa faci ceea ce-ti place....sa nu iti incarci sufletul cu vina si tristete.....si sa nu lasi pe nimeni sa te intristeze....pt ca pentru multi este usor sa vorbeasca fara sa stie cum e!

Fii curajoasa si sa te pregatesti pt un al bebe

si eu am trecut prin aceasta experienta anul trecut....la fel cum multe fete de pe acest forum au trecut prin aceasta experienta,te intelegem si iti spunem cu multa caldura ca totul va fi bine!!!

7+

Mergi la inceput

mirunam.......ummm....ii fac spalatura clasica tipic femeii:)).....
cum barbatii au capacitatea de a se spala in 2 minute......eu ii dau peste cap toate planurile:P......plus crema de corp....plus manichiura si pedichiura

7+

Mergi la inceput

ioana nici eu nu stiu ce sa mai zic sunt disperata si ma agat de orice detaliu macar sa mai pot spera 1 min,de asta nici nu am vrut sa ma internez ieri pana nu ma impac cu ideea ca bebe nu mai este

si11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Cel mai bine.

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Alexa sunt la dr. Rotaru Octavian la Elias. cu el raman. e super doctor
l-am intrebat de bhcg si a zis k nu e nevoie. doar dc vreau eu sa fiu sigura. dar atata timp k a iesit testu pozitiv inseamna k e sarcina, k altfel nu avea cum sa apara.
astept sa treaca si sapt c are vine si sa ma duc la el sa facem eco. poate se vede ceva

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

10+

Mergi la inceput