Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
si la C&A au haine de gravide
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Ioana_Mami spune:
Mirunam...eu o patesc de vreo 3 ori pe saptamana.
Cum stau mai mult de 5 minute intr-un loc in picioare , cum ametesc si pic
Fericita 11+
alinadawara spune:
Multumesc pentru incurajari,mesajele de la voi imi fac bine,in schimb cele din partea familiei si prietenilor ma doboara si ma fac sa ma simt vinovata;nu stiu de ce
si11+
allexxia_m spune:
Si eu am probleme cu lesinul, dar cand calc, de la abur. Fiecare este putin sensibila la ceva iar in sarcina acel ceva se amplifica. Trebuie sa avem grija de noi sa ne menajam, ce stim ca nu ne face bine sa ne ferim.
12+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinadawara Multumesc pentru incurajari,mesajele de la voi imi fac bine,in schimb cele din partea familiei si prietenilor ma doboara si ma fac sa ma simt vinovata;nu stiu de ce Alina mami destefward(10/2/2009) si11+ |
Alina, nu ai cum sa fii vinovata, din pacate se intampla multor femei si fara vreun motiv anume, este realitea acestei perioade critice. Tot ceea ce conteaza este sa ai grija de tine si sa incerci sa depasesti acest moment desi imi dau seama ca este foarte foarte greu.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+
allexxia_m spune:
Doamne Alina, dar cum sa te simti vinovata?
Asta in nici un caz, familia si prieteni mai mult ca oricine ar trebui sa-ti fie alaturi iar daca nu este asa si dincontra mai mult iti fac rau eu le-as spune in fata. Parerea mea, scuze daca supar pe cineva.
12+
mirunam spune:
Alexia, Ioana, inteleg deci ca este normal. E prima data cand mi s-a intamplat si stiti voi, deja ma gandeam sa nu fie vreo problema... eu seman cu Gabriella
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman si la C&A au haine de gravide anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
imi iei si mie ceva de fitze?
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
douradoudou spune:
citat din mesajul lui alinadawara Multumesc pentru incurajari,mesajele de la voi imi fac bine,in schimb cele din partea familiei si prietenilor ma doboara si ma fac sa ma simt vinovata;nu stiu de ce Alina mami destefward(10/2/2009) si11+ |
noi suntem alaturi de tine si multe dintre noi chiar te intelegem perfect pt ca si noi am trecut prin asta
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+
gabriella1 spune:
Cum face baie femeia*
1. Scoate hainele si le pune in cosul de haine, desparte hainele albe de cele colorate
2. Pune halatul si se duce la baie .
3. Se uita-n oglinda sa vada daca s-a ingrasat, intra in cada....
4. Cauta buretele, se freaca cu el pe fatza, pe spate si pe maini.
5. Se clabuceste pe cap cu un sampon de miere cu mere, cu 83de vitamine si se clateste bine.
6. Tzipa ca o lupoaica atunci cand sotul deschide apa rece la bucatarie si presiunea scade la
robinetul din baie.
7. Mai clabuceste o data parul cu un sampon de piersici cu morcovi, 56 de vitamine si se clateste bine...
8. Pune conditioner de plante si-l tine 10 minute.
9. Spala fatza cu apa de fatza pe baza de grapefruit si castraveti timp de 10 minute.
10. Isi face masaj cu unt de nuci cu capsuni.
11. Se rade la subrat, pe picioare, mustata si sprancenele...
12. Iese din baie, se sterge bine, si se acopera cu un prosop urias.
13. Curata parul cazut cu hartie igienica, se uita in oglinda daca are cosuri, si le inlatura cu grija.
14. Se intoarce in dormitor intr-un halat lung, si se imbraca timp de 3 ore...
*Cum face baie barbatul*
1. Scoate toate hainele de pe el, si le lasa pe jos in dormitor..
2. Merge in pielea goala pana la baie .
3. Daca o intalneste pe nevasta-sa in drum, ii arata scula ca si cand e un mare premiu, facand ca un elefant.
4. Se uita in oglinda, la pectorali si la cat de mare e penisul lui.
5. Se scarpina la oua si se miroase la degete.
6. Intra in cada, si din toti buretii nu alege nici unul.
7. Clabuceste la locurile intime si in jur, lasand par pe sapun.
8. Rade zgomotos de la vantul rupator pe care tocmai l-a tras.
9. Face clabuc in cap cu primul sampon pe care il nimereste.
10. Face pipi in cada.
11. Iese din cada si se sterge doar partial.
12. Se acopera la brau cu un prosop mic.
13. O ia inspre dormitor, si in drum lasa: presul din baie ud, podeaua uda, cada plina de
par si jeg, lumina aprinsa in baie...
14. In drum spre dormitor , daca o vede pe nevasta-sa , ii arata din nou scula lui, si intra in camera.
15. Arunca prosopul ud pe pat, acolo ramane ud toata ziua, si se imbraca cu primele haine pe care
le gaseste.
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"