Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
ralucaspm spune:
Salut , fetelor !
Am vazut in capitolul trecut ca vorbiti de prosuto si slanina. Am si eu salam de Sibiu in frigider si imi e pofta. Voi stiti daca avem voie sa manacam produse din carne cruda ?
Pt ca salamul de sibiu e din carne crud uscata, la fel si prosuto si nici slanina, din cate stiu , sau poate ca slanina e fiarta ?!
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
allexxia_m spune:
Gabriela ai avut probleme cu netul, nu?
Fiecare ia cum i s-a zis de catre doctor, el stie cel mai bine.
Se pare ca doar noi suntem pe aici. Este duminica, celelalte or fi pe afara ![]()
12+
bebelu86 spune:
Ana 

nu am gasit utrogestan
. o sa mai caut. mom am luat decat duphaston 1 dim,1 seara si acid folic de 5mg.
aici la farmacie au zis k nu se mai fabrica, ca abia se mai gaseste.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
3+
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m Gabriela ai avut probleme cu netul, nu? Fiecare ia cum i s-a zis de catre doctor, el stie cel mai bine. Se pare ca doar noi suntem pe aici. Este duminica, celelalte or fi pe afara 12+ |
cu messul,merge dupa soare

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151470
ce-o pazit femeia asta pan-acum?

Gabriela
6+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ana_o spune:
Raluca, eu nu mananc niciun salam in afara de Sibiu. si ala sa fie de Salonta.
am mancat si mananc in continuare, azi mi-am umplut iar frigiderul cu salam de sibiu. 
eu cred (parere personala) ca salamul de sibiu este unul din cele mai sigure mezeluri.
si cu siguranta n-o sa ma opresc din a-l cumpara, doar pentru ca e un produs crud-uscat!
asa ca... pofta buna!
un sandwich cu svaitzer Zott sau cu o feliata de la Hochland e nemaipomenit!
12
bebelu86 spune:
pai iau duphastonu in loc de utrogestan, si acid folic mi-a dat de ieri.
ma mai duc azi sa caut, dc gasesc de diseara incep sa=l iau.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
3+
ana_o spune:
allexxia, tie ti se vede vreun pic burtica??? pe mine ma supara toata lumea cand imi spune ca nu se vede nimic, si ma intreaba daca sigur sunt insarcinata!
12
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 pai iau duphastonu in loc de utrogestan, si acid folic mi-a dat de ieri. ma mai duc azi sa caut, dc gasesc de diseara incep sa=l iau. http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+ |
mai iei multe pastile dupa ureche?nu poti sa astepti pana maine?te mananca,ha?
Gabriela
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui ana_o allexxia, tie ti se vede vreun pic burtica??? pe mine ma supara toata lumea cand imi spune ca nu se vede nimic, si ma intreaba daca sigur sunt insarcinata! 12 |
io am burtica ,da-s balonata,cred

Gabriela