Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dar nu iau nimic dupa ureche.
duphastonu e progesteron dar e sintetic si utrogestanu e tot progesteron numai k e natural.
sunt bune pt acelasi lucru. au aceeasi compozitie.
dc pana acu am luat duphastomn si nu am avut nimic, nu cred k voi avea nici inca 2-3 zile de acu incolo pana gasesc celalalt medicament.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Raluca daca nu ti s-a spus la analize ca trebuie sa ai grija cu animalele si cu carnea insuficient gatita atunci nu vad care ar fi problema.
Eu nu as avea voie sa manac asta pentru ca nu sunt imuna la toxo ... nu mai stiu cum se numeste, aia in care ti se spune sa te feresti si de pisici si catei.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

dar nu iau nimic dupa ureche.
duphastonu e progesteron dar e sintetic si utrogestanu e tot progesteron numai k e natural.
sunt bune pt acelasi lucru. au aceeasi compozitie.
dc pana acu am luat duphastomn si nu am avut nimic, nu cred k voi avea nici inca 2-3 zile de acu incolo pana gasesc celalalt medicament.

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

ti-a zis dr sa-l iei ACUM?

Gabriela
6+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Ana nici mie nu mi se vede burtica. Doar ca o vad eu ca a trebuit sa renunt la cateva perechi de blugi ca ma cam strang pe burtica. Dar inca nu este nevoie de panataloni de graviduta.
Mai am inca o pereche de blugi care imi era larga pe talie dar am si blugi de graviduta numai ca imi sunt inca largi.

12+

Mergi la inceput

da Gabriella eu sunt cu braul, si eu cred k pe mine m-a ajutat.
e probl ta daca nu crezi, hai sa schimbam sub k nu vreau sa intru iar in discutii cu tine. nu vreau sa ne certam.

Albumele noastre

Mergi la inceput

bebelu86 si eu zic sa astepti sa-ti prescrie doctorul, chiar daca tu crezi ca nu iti face rau, este mai sigur asa.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

si mie mi-au iesit anticorpi la analiza de toxoplasmoza, semn ca am avut boala candva(am si caini si pisici, stau la casa), dar nu m-a atentionat medicul pentru vreo grija la alimentatie.
si ma simt foarte bine! mananc o data la 3 ore, cum am mai spus. azi diminaeata am gresit-o, cand am plecat de acasa fara sa mananc nimic. in rest, sunt punctuala cu mesele. si sa stiti, nu e vorba ca mananci pentru 2, dar eu inainte de a ramane consumam doar 2 mese/zi, maximum!!!
iar acum "bag" 5-6!

12

Mergi la inceput

multumesc fetelor pt sfat.
ma duc sa caut Utrogestanu ala. poate am noroc sa-l gasesc.
pe asta chiar mi l-a dat doctoru ieri impreuna cu acid folic.
nu le iau de capu meu k nu sunt

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

multumesc fetelor pt sfat.
ma duc sa caut Utrogestanu ala. poate am noroc sa-l gasesc.
pe asta chiar mi l-a dat doctoru ieri impreuna cu acid folic.
nu le iau de capu meu k nu sunt

Albumele noastre

daca nu gasesti iti trimit io

Gabriela
6+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ana, mersi pt raspuns. Si eu ma gandesc ca salamul de sibiu daca e de la firma mare carnea e controlata si sper sa nu fie probleme. Eu evit sa mananc, dar acum nu am mai putut pt ca nu pot manca nimic si mi se face rau , imi vine sa lesin , daca am stomacul gol. Swaitzer am cumparat si eu si sta in frigider pt ca nu pot manca. Pot sa mananc numai salata verde si spanac, dar m-am plictisit si de ele. A, mai mananc si cate o bucatica de grapefruit.

Nu mai suport greata asta, dar uite ca a mai trecut o saptamana. Doamne ajuta !

Fetelor, as vrea sa va impartasesc ceva. Eu nu prea sunt dusa la biserica si nu stiu multe lucruri in legatura cu credinta noastra ortodoxa. Cand eram mica ma duceam insa mereu cu bunica mea.

Cel mai bun prieten al meu , insa, e f credincios si ma indeamna si pe mine tot timpul. In postul Pastelui vroiam sa tin si eu post, dar sotul nu vroia sa nu . Cum nu vroiam sa ma cert cu el, m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute el. Si ce credeti ca s-a intamplat ? Mi-a dat o cistita. La inceput nu suportam nici sa ma atinga acolo, apoi a fost sotul plecat cateva zile, apoi a fost saptamana mare si uite asa am postit si eu 2 saptamani si jumatate.

Din cauza asta, insa, nu ar fi avut cum sa fi ramas gravi. M-am rugat iar la Dumnezeu si am crezut ca va face o minune, desi la sfarsit am zis sa se faca voia lui. Si.... am ramas !!!

Apoi, asa cum v-am zis, acum sunt singura cu copiii si imi e f rau. Inca nu vreau sa spun nimanui despre sarcina (in afara de sot, fireste), iar nasa lui Iorgos m-a anuntat de Sf. Gheorghe (Iorgos = Georgios = Gheorghe) ca o sa vina la noi. Sotul a inceput sa-mi spuna ca trebuie sa spun ca sunt gravi... etc. Am zis ca inca nu vreau si sa ma ajute Dumnezeu. Si ce credeti ?! Nu a mai venit nasa !

Am mai citit si undeva pe forum ca Dumnezeu iti asculta mai mult rugaciunile cand esti gravi. Asa ca incredere in Dumnezeu si totul sa ne mearga bine pana la sfarsit !

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput