Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_o spune:
da, o pastiluta de acid folic/zi. eu am luat acid folic in combinatie cu toate B-urile.
trebuie sa intreb doctorul cat timp trebuie luat, parca am citit undeva ca nu se ia pe toata persioada sarcinii.
12
bebelu86 spune:
abia peste o sapt ajung la doctor. ca mi-a zis k vin degeaba acu k nu are ce sa vada k e prea mica.
asa k mai am de asteptat
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
3+
allexxia_m spune:
Da, bebelu86, eu asa iau, una singura 5 mg dimineata. Asa mi-a prescris doctora.
Si 2 utrogestan 100mg, dimineata si seara.
Eu si utrogestanul l-am luat pe prescriptie, pe el asa scrie ca nu se da fara prescriptie.
12+
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o da, o pastiluta de acid folic/zi. eu am luat acid folic in combinatie cu toate B-urile. trebuie sa intreb doctorul cat timp trebuie luat, parca am citit undeva ca nu se ia pe toata persioada sarcinii. 12 |
da,uneori se ia pe toata perioada sarcinii
Gabriela
6+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
allexxia_m spune:
Asa am citit si eu Ana, ca acidul folic se ia doar pana in saptamana 12 de sarcina, ca dupa ar fi cam inutil.
Dar eu nu-l intrerup pana nu-mi spune doctora.
Oricum trebuie sa o sun maine sa o intreb daca continui si cu utrogestanul.
12+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui allexxia_m Da, bebelu86, eu asa iau, una singura 5 mg dimineata. Asa mi-a prescris doctora. Si 2 utrogestan 100mg, dimineata si seara. Eu si utrogestanul l-am luat pe prescriptie, pe el asa scrie ca nu se da fara prescriptie. 12+ |
io iau 3 arefam/zi de 200 mg/ovul,acid folic 5 mg/zi
Gabriela
ana_o spune:
bebelu, am vazut pozele tale.... SUPERBE! superba tu, o nunta f frumoasa... m-au emotionat f tare pozele tale. poate si pt ca eu n-am fost mireasa si atunci cand vad o mireasa frumoasa si iubire multa... Doamne, ce superb....

emotie....
superb!
12
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui ana_o ma intrebam unde disparuse gabriella! uite-o ca aparu din nou... ![]() 12 |
Caut muzica si mi-e dor de tata

Gabriela