Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

'neata fetele, azi dau eu o cafea, sau ceai, dupa preferinte.

Kitty, ce face burtica Giuliei

sa aveti o zi frumoasa
C&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata.

Am trecut cu bine noaptea.
Ultima data a vomitat aseara pe la 8 cateva cereale pe care le mancase cu greu (cereale simple de porumb - altceva n-a vrut), apoi pe la 10 a mancat 3 feliute mici de banana si n-a mai vomitat. Toata dupamasa i-am dat apa cu lingurita, eram foarte speriata ca era intr-o stare f proasta, nu mai statea in picioare, dormea tot timpul, sau statea in pat fara sa spuna/faca nimic.

Azidimineata s-a trezit la 7 fara un sfert si a cerut apa si apoi banana. A mancat o jumatate de banana si s-a culcat la loc. Acum s-a trezit si cere tot ce nu are voie sa manance. Nu vrea banana, paine prajita, biscuiti,orez... Dar ii e foame. Si pare ok.

De dimineata m-a sunat prietena mea sa mi-l laude pe Raul ca e harnic si responsabil si intreaba pe toata lumea "cu ce pot sa te ajut" si are grija de copiii mai mici (sunt 8 copii de toti acolo, cel mai mic de 5 luni). Si ca ieri pe masina le-a explicat tot felul (ca numele zilelor saptamanii vin de la planete si altele....vorbeste mult copilul ca mama-sa) Daca ajung la el il albesc de cat il pup.

Crina cat o invidiez pe Maya ca are animalutele langa ea, pe langa faptul ca traieste in mediul acela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

De 1 Mai nu ati spus nimic.... ce faceti, care incotro...unde....ce gatiti....ce mancati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Pupam Giulia mica pe burtica !! Si pe mama ei
Poate ajungeti totusi la munte !
Tzuna, petrecere frumoasa in plimbarile voastre !
Ddana !
Eu ma duc in vizita la mandra mea .Mi-e dor de ea de nu mai pot. O sa o mai las la bunica-sa si saptamana viitoare .
Va urez weekend placut !
cu mic cu mare

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

SA va faceti bine repede, bolnaviorii!!
Crina, pai ma gandesc ca stiu ele fetele ceva. Amalia imi mai face figuri la imbracat, dar in general e bine; mai ofticata e soacra-mea ca i-a adus un costum de stat in casa si ea nu-l vrea nicicum. Obisnuita toata iarna in pantaloni de vara si picioarele goale(am avut in casa constant ~25C), nu accepta pantaloni mai grosi si bluza cu gluga.

Gaia baiatul tau e tare rau de tot :))

1 mai-- noi planuim o iesire la plaja, sau la padure, ramane sa ne hotaram. Oricum vremea o sa tina cu noi o sa fie peste 25 maine.

Amalia coloreaza tot mai frumos, o sa fac poze sa va arat si voua. Ma intreaba doar unde sa faca cu 'maro' sau ce culoare sa faca floarea, in rest munca ei.
Andrei 'ursuletul' incepe incet incet sa ridice fundu' si sa busileasca. Dumnezeu cu mila de acum inainte

albinute si bondari!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

bag seama ca petreceti 1 Mai muncitoresc la iarba verde de nu mai e nimeni pe-aici.

noi ne-am bucurat de vremea supeeeeeeeeeeeerba si am iesit si noi din casa (dupa 4 zile de stat in casa si capiat).

iaca niste poze cu operatu'; cred ca tre sa va obisnuiti cu el asa cu sapca, nu vrea sa o dea jos deloc cand suntem afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna seara de 1 mai!

kitty sper ca giulia e mai bine si deja sunteti la munte.

eu am fost la copil (deci copilul e in continuare la mama, pana terminam cu mutatul). azi nu ne-am inteles cu el, i-a fost rau, febra mare din nimic, plansete din nimic. mama ii dadea ca e deocheat, eu il cautam in nas, gat, urechi ... ca la nebuni. eu i-am dat nurofen, mama isi rupea falcile zicand tatal nostru. acum, nu ca nu cred, dar pe mine ma interesa ca avea febra f mare ... dupa ce i-a zis mama descantece si si-a facut nurofenul efectul, a dormit vreo 3 ore si s-a trezit alt copil. vioi, vesel ... ce-o fi fost ... nu stiu!

roxana dar e frumos ma rares cu sapca :), ce ai cu el??

sunt putin data peste cap pentru ca am ajuns pe dn1 in urma accidentului care a avut loc si un copil de 4 ani si-a pierdut sufletelul lui mic acolo.

in rest, sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatza..hai sa va servesc eu cafeaua!

multa sanatate bolnaveilor!

roxy e super raresu cu sapca!

razvi e ok, e intr-o perioada roz,sa zic asa..ne intelegem tot timpul cu el,nu mai face figuri...abia asteapta ziua lui,deja a primit un cadou, o bicicleta,avea una dar era cam depasita asa ca i-au cumparat alta,fratele si cumnatul meu...o sa mai primeasca cred ca o trotineta,dar cred ca una normala,pt ca aseara se plimba cu una si invatase sa mearga,niste masinute,i-am cumparat si 2 carticele alea de zicea diana,cu vrei sa fii prietenul meu,si in rest hainute....

va pup si va doresc o duminica placuta!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA! Vad ca nu prea a fost activitate pe forum. Noi am ajuns pe la 20.30 in Bucuresti. Ajungeam mai devreme dar ce sa facem dc toata lumea se intorcea din plimbare si erau niste cozi si pe centura si prin pantelimon (nu am incercat intrarea dinspre autostrada soarelui ca era si mai jale.

Plimbarea noastra a fost fff frumoasa. Am fost cu telegondola din nou, in padure, in Cheile Bicazului, in rezervatia Sugaului, la barajul Izvorul Muntelui si azi dimineata la Mrea Pangarati si la Bisericani de unde se vede valea Bistritei. Peisaje superbe. Pun poze zilele astea.

Maria a fost o dulcica cu muci dar acum pare mai bine desi a mancat inghetata, a alergat pana a transpirat, a stat intinsa prin iarba... I-a placut mult plimbarea, au alintat-o toti.....A fost cuminte, intelegatoare si deosebit de energica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

'Neata! O cafea?

Mergi la inceput