Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)
Raspunsuri - Pagina 10
elpower spune:
Salutare! Ce mai fac fetele? cum v-ati distrat sau cum nu v-ati distrat? Noi am fost la tara, la ziua unui baietel si la ponei. Evident ca nici de data asta nu a vrut sa urce pe ei. Mi-a placut insa ca la ziua baietelului a interactionat cu copiii, cu tantile de acolo. N-a mai stat lipita de mine. Progresam.
Kitty, la voi cum e Giulia? Ati mai ajuns la munte?
Mady, fericito! Lasa, bucura-te de perioada asta linistita a lui Razvi, ca nu stii niciodata cand ii apuca iar.
Pupici multi!
Kitty spune:

Antonia

Am fost la munte si a fost foarte frumos. Am cerut sfatul dr de familie si a prietenei mele care e pediatra si care a fost cu noi. Au spus ca pot sa merg si n-are ce sa-i faca rau. Imi faceam griji pentru ceilalti copii - au fost 9
. Din pacate inca sunt acasa cu Giulia pentru ca desi nu se mai kkceste numai de 1-2 ori pe zi, face foarte moale si la cresa mi-au spus sa nu o duc numai cand e bine de tot.
Cu riscul sa rada Roxi de mine.....a fost SUPEEEEEERB.
Mi-am incarcat bateriile, parca m-am intors alta decat am plecat. Am fost 7 familii cu 9 copii (intre 5 luni si 11 ani)...si un caine. Si o barca.
Am stat in iarba, ne-am jucat cu copiii tot felul de jocuri - ratele si vanatorii, 7 pietre, fotbal... i-am terminat si seara dupa ce i-am culcat am chefuit, am dansat, am cantat, am jucat mima, am stat in jurul focului si am povestit. Pana noaptea la 3. Dimineata cand se reactivau copiii functionam pe baza de cafea. Am facut gulas la ceaun, gratare, clatite cu mere cu scortisoara si miere, pancakes (dupa principiul daca nu avem paine mancam cozonac - ca ramasesem fara paine in ultima zi.)
Poze (cam destrabalate)
elpower spune:
Kitty, destrabalare, nu gluma
. Hai ca-mi pare bine ca v-ati distrat si te-ai putut relaxa.
Elena, sa va traiasca Antonia si sa va bucurati de ghidusiile ei in fiecare zi! Multa sanatate si fericire! La multi ani, Antonia!
Lumi_Nag spune:
Antonia!!!
Kitty, un week de vis pana la urma.Superb.Ma bucur ca stiti sa va distrati si sa traiti la maxim viata.
Sanatate Giuliei.
Ddana

Roxi, frumos Rares operat si cu sapca 
Tzuna, sa va fie de bine plimbarea.
Ioana, nu te mai gandi la tragedia aia...![]()
Noi de 1 mai am facut gratar acasa la noi, cu parintii mei si cu finutul meu, dupa care am trandavit toata ziua. (in mod normal am fi muncit in curte)
Si George are ceva la burtica, nu stiu de la ce, dar azi noapte am stat el pe wc, eu alaturi. Ajung curand acasa si il bag pe orez.
In alta ordine de idei, de cand a dat Kitty link de la copii captivi, citesc acolo si ma strange in spate si am si eu si mai mare grija de ceea ce spun si cum ma comport in fata lui Jiji.
Va pup.
ralualexandrei spune:
Cu cateva minute inainte de ora 12 urez si eu Antoniei multi ani cu sanatate si sa aiba o viata lunga si frumoasa !!!!
Roxi mumos rau Raresoi
si sanatate!!
Ela
,ma bucur pt progresele printesei insa o sa-ti fie taaare dor peste cativa ani s-o mai simti asa lipita de tine![]()
Kitty sanatate Giulicai si ma bucur ca v-ati distrat(destrabalat)![]()
Mady multumiri pt cafea,eu o pastrez pt dimineata 
Ioana bine ca n-a fost decat atat si a trecut repede ,orice ar fi fost duca-se pe pustii, cum zic babele![]()
Tzuna si noi tot blocati in trafic aseara
dar gasca mare de nebuni asa ca ne-a trecut repede timpul cu glume si rasete ,se uitau astia la semafor ca la urs.
Noi am sarbatorit sambata prin munca
slava cerului(ca a fost de munca) si duminica am iesit la padure in formatie completa plus fragmente din alte formatii,a fost fain avem si poze numa' ca trebuie sa le incarc.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ralualexandrei spune:
fierbinte si poze proaspete
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
elpower spune:
Ce copii frumosi, Rein!
Si Andra, ce familie frumoasa! Mamica mandra! Sa fiti sanatosi si fericiti!
ralualexandrei spune:
Rein super pozele
.
Haideti la o
la pranz![]()