Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

RHYANNA-SARAH-03.04.2007-11:57 H-L- 50.5 CM
APGAR 9 NASTERE PRIN CEZARIANA-2.950KG

YOLANDA AMALIA 02.02.1995-08:57-51 CM-APGAR 10-3.100 KG
nastere prin cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Eu vin la cafea, desi e tarziu deja!!

Andra mi-e drag sa vad cum stiti sa va bucurati de viata, se vede pe voi ca sunteti impliniti!! Si frumosi!

Rein sunt deliciosi micutii tai, unul mai frumos ca altul...nu-mi vine sa cred ce a crescut si Calinul cel mic! Si florile imi plac foarte mult, dar mai mult mi-as dori ...mai multe cuvinte.....

Lumi cred ca asta e ideea cu subiectul respectiv, sa fim mai precauti la anumite lucruri care ar putea sa influenteze copiii. Si eu incerc....

Giulia e mult mai bine. Am fost la control cu ea si de abia am reusit sa o tin in frau, ca a redevenit foarte energica.
Din cauza ca a trebuit sa imi iau concediu medical care s-a intins din 29 aprilie...pana acum in mai, a trebuit sa ma duc de cate doua ori la cate trei doctori pentru hartoage...de eram cu nervii pe bigudiuri. Adica...dr Giuliei, dr meu de familie si pt aviz de la dr de la job. Minuuunaaaaat....cu Giulia dupa mine, prin sali de asteptare....

De ieri are Giulia role. Dupa ce am cautat pe aici si pe net si n-am gasit ce vroia tac-su capcaun (neapaaaraaat Fisher-Price, ca are el niste fixisme in tot ce tine de incaltaminte si chestii sportive ) pana la urma m-a rezolvat Karra (multu duamna denaturata ) si mi-a adus din Austria!

Bine ai venit RHYANNA!

Am fugit ca are clasa lui Raul expozitie de origami la biblioteca copiilor si ma duc sa fac poze.

Haideti maaai, bazaiti, ca a venit primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Eu bazaii la servici vai de acu si antenele mele
Nu stiu cum de mai reusesc (inca) sa ma trezesc dimineata
Frumoase role Kitty- sa le stapaniti sanatoase si fara incidente(accidente)

Ralu, Rein - copii frumosi, familii frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Cum coloreaza Amalia aici si aici .

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Wow! Foarte frumos, Bianca! Noi inca suntem la faza de mazgalituri cu sfasiat de pagini asa, din prea mult entuziasm si apasat cu creionul colorat pe pagina.

Mergi la inceput

Super role are Giuliuca! Sa se tina cat mai bine pe ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Pentru cine apreciaza asa ceva, va arat exponatele origami ale clasei lui Raul. Au avut o profesoara chiar din Japonia si mie mi se pare foarte frumos ce a iesit din mainile unor copii de 10-11 ani dupa doar cateva ore in care i-a invatat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kitty

Pentru cine apreciaza asa ceva, va arat exponatele origami ale clasei lui Raul. Au avut o profesoara chiar din Japonia si mie mi se pare foarte frumos ce a iesit din mainile unor copii de 10-11 ani dupa doar cateva ore in care i-a invatat.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=76030397" target="_blank">my idea of heaven

Kitty, nemaipomenit! Nici nu-mi inchipuiam ca se pot aseza asa, ca o lucrare de desen. Superb!Imi place mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Kit, eu sunt muta de admiratie, mi se pare extraordinar ce am vazut. Bravo lor! pe bune, nu credeam ca se pot face astfel de lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Poftiti la ,eu mi-am baut-o pe a mea admirand desenele Amaliei care am remarcat ca are o pasiune pt unicorni la fel ca Maria mea si lucrarile de origami care m-au lasat muta.Bravo copilasilor!!!

Va multumesc pt aprecieri dar nu suntem asa rupti din soare,suntem doar fericiti si ne iubim

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput