Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanici spune:
ddana imi pare sincer rau; mai mult nu stiu ce as putea spune
Giu sanatate!!! of of, asa distractie ii oferi tu lu mama-ta zbuciumata de 1 Mai.
ioano, mutare placuta si voua; poate dupa ce termini de impachetat vii si la mine, ca io nu m-am apucat de strans nimic.
F dulci albinutele Veve si Maya dar am observat ca la Maya s-au rarit outfiturile lila ![]()
raresu o fost cam pleostito-mofturos ieri; azi e mai bine, maine speram si mai bine.
Kitty spune:
Giulia nu e bine. Adica nu are febra dar nu a mancat nimic de ieri - si asta nu e asa grav - dar nu pot sa-i dau apa. Vomita orice...ceai, apa...I-am dat si cu lingurita si tot a vomitat. La 4 mergem la doctor. In oras este epidemie de enteroviroza.
Trebuia sa mergem la Zetea, acum insist sa mearga capcaunul cu Raul macar. El nu vrea sa plece in conditiile astea.
Ddana sunt cu gandul la tine.
diana_jors spune:
Kitty,
sa treaca repede.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
radcarmen spune:
Ddana, sincer imi pare rau de tot ce ai patit. Stiu ca esti o femeie puternica si vei putea sa iti revii si psihic repede, mai ales ca ai un printisor superb. Te imbratisez cu drag.
Kitty, sanatate multa lui Giu, daca vomita si apa poate ar fi bine sa mergi sa o pui la perfuzie ca sa nu se deshidrateze. Insanatosire grabnica si te asteptam cu vesti bune.
Kitty spune:
Asa a spus si dr. ca daca nu mananca si mai ales nu bea nimic pana diseara sa mergem la Spital la infectioase sa ii puna perfuzie. Acum doarme, a baut cateva lingurite de apa. Daca e cazul, incerc sa gasesc o alta solutie, la infectioase nu o duc. Mai spunea ca daca pana maine e bine putem pleca la munte. Dar masina e tot in service, asa ca....
L-am lasat pe Raul sa plece cu prietenii nostri, pentru ca am tras toata saptamana de el sa-si faca toate lecturile si lectiile pe saptamana viitoare, si-a facut bagajele de ieri...ar fi fost dezamagit. Si cand sa plece i-am spus "sa te distrezi si pentru noi!" A inceput sa planga. M-am socat - doar a fost in 5 tabere si multe excursii si n-a plans la plecare. Pana la urma mi-a spus...plangea de mila noastra, ca ramanem acasa.
Am un copil atat de bun si de sensibil!!
tzuna spune:
KITTY- imi pare tare rau pentru Giulia. Intrasem sa vad dc e bine si plecati si cand colo... Aveti mare grija cu deshidratarea. La infectioase nici eu nu as duce-o dar daca mai vomita si nu bea destule lichide (si nu apa chioara ca nu recupereaza ce-a pierdut) nu veti avea de ales decat sa-i puneti perfuzie. Nu gasesti un medic care sa-ti prescrie exact cata solutie perfuzabila trebuie , in ce concentratie etc. si platesti o asistenta sa vina sa-i puna acasa.
Imi amintesc ce am patit eu cu Maria cand avea 1 an si 4 luni si a facut enterocolita. Dupa doar o noapte de varsaturi si putina febra era deshidratata. La spital a stat cu perfuzii si a fost ok, nu a mancat insa nimic si externate luni dimineata pana seara nu mai statea nici in picioare desi nu a mai vomitat dar refuza sa manance si sa bea altceva in afara de apa asa ca am ajuns la spital din nou (de data asta la cel particular) cu glicemia f mica si deshidratata.
Poti incerca sa-i dai solutie de rehidratare cate o ligurita la 2-3 minute ca sa nu vomite si tine-te de ea sa o bea . Multa sanatate. Mai scrie-ne cum este. Acum ma culc dar dimineata incerc sa intru de la serviciu sa vad cum ati trecut peste aceasta noapte.
Crina_mio spune:
Buna seara (sau noapte buna)
multumim, sunteti niste dragute
Kitt
burtica lui Giuliuc sa se faca repede bine si okisorii lui Raul. Pai la asa mama te surprinde sa ai un baiat atat de sensibil?!?! Sper sa nu fie asa grav cu burtica Giuliei tinem pumnii sa se faca repede bine.
Ioana - spor la impachetat, ai flacaul langa tine sa te ajute sau e tot la mama? Ce mai distractie si la voi in familie!!![]()
Roxana - si tie spor la impachetat si mutat,
nasucul lui Rares. In casuta noua in ce culori ti-ai vopsit peretii, sper ca nu te-aoi molipsit de la Maya si i-ai facut lila
.
Diana - ce flacau mare ai si ce curajos este si cu rolele si cu bicicleta
Alex cretulin.
Bianca - nici Mayei nu-i plac pantalonii, dar hanoracul il poarta cu placere.
Laura - da are dreptate Arianna, termina repede cu dentistul si fa-i fratiorul sau surioara dorita
printesa ta. Bucatareasa mea o fi dulce, dar blatul facut impreuna mi-a iesit un fel de plumb, asa ca pe la 12 noaptea eu mai faceam inca unul, ca sa nu-si dea seama ca nu e tortul la care a participat si ea.
Gaia - cum mai sunt strengarii tai?
tzuna - sa va distrati si sa va bucurati de peisajele minunate de la Piatra, si va asteptam cu poze sa ne clatim si noi okii.
Dana

Eu maine decolez la Rucar. Aveam in plan sa mergem la Bv in wk. asta (poate dadeam si o mana de ajutor la bagajele roxanei), dar am amanat planurile. Cam de mult incerc sa ajung prin brasov si de fiecare data se intampla cate ceva care-mi da planurile peste cap. Maya e super incantata ca i-a adus tataie purcei, unul pentru ea si unul pentru alex sau ioana (care-or fi mai cuminti), dar sigur unul pentru ea. Si de cate ori am sunat-o astazi mi-a spus cat e de dragalas, si ca i-a dat sa manance boabe si n-a mancat, dar i-a dat mamaie zer si l-a baut pe tot, si ... cred ca ar fi stat cu el toata ziua, asa ceva ii lipsea
.
stupul si sanatate tuturor,
Sa aveti un wk. relaxant
C&M
gaia.nevia spune:
ultima perla a lui Teo...
aveti grija de aspectul dumneavoastra :D
De o vreme bunicul isi lucreaza un dinte, si nepotul curios nu-l slabeste din "de ce"-uri.
"Da de ce"? "si te doare"? "si cum ti l-a scos"? "si ti-l mai da inapoi"? "tot p-ala"?
Astazi la plimbare s-au intalnit cu o vecina al carei zambet larg si nefinisat l-a impresionat pe copil:
"auzi da dintele tau cand e gata sa ti-l puna doctorul la loc in gura??"