Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)
Raspunsuri - Pagina 7
pisikuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kitty Pisik unde esti? Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=76030397" target="_blank">my idea of heaven |
aici...citeam. si tre' sa tac, desi oricum nu stiu ce as fi spus danei, adica as fi tacut oricum...
aia cu copilul captiv n am citit o, inteleg despre ce e vorba. doar ca zilele astea m am gandit mai mult la partea cealalta, cumva, adica a parintilor vitregi si a parintilor despartiti. a copiilor vitregi care, manipulati de unul din parintii biologici, distorsioneaza situatii, victimizeaza si, in general, isi distorsioneaza viata. nu dezvolt, ca n am nicio dispozitie acum ptr asta. daca sinteti vreuna din voi in situatia de parinte vitreg, cred ca stiti la ce ma refer.
o zi buna!
tzuna spune:
Imi pare rau sa citesc vesti proaste pe forum. Cu Dumnezeu inainte le vom trece insa pe toate .... 
.
Maria este bine. Suntem cam obosite cu serviciu/gradinita/ drumurile/statul afara pana mai tarziu si cam atat.
Au inceput reinscrierile oficiale la gradinite si imediat dupa vor veni inscrierile oficiale. Succes celor care aveti nevoie.Pe Maria o reinscriem in Militari. Am discutat cu totii, am discutat si cu ea si vrea la grupa ei, la 'pietenii mei"si nu la gradinita de langa bloc unde ar avea totusi si copii cunscuti de prin vecini. In afara drumului pana la urma nu avem nici o alta obiectie asa ca ramane la Zana Zorilor.
Nu ma pot abtine sa nu o mai laud putin pe Bibi a Oanei. O vad de cel putin 4-5 ori pe zi cand sunt si eu in gradinita. E o dulce , toata lumea o cunoaste si o place. E frumoasa, vesela, iubitoare, deschisa si ascultatoare desi la cat e de alintata acolo nu stiu cat va mai fi asa de ascultatoare. E perfect integrata la gradi, de parc ar fi inscrisa de luni de zile.
Crina_mio spune:
Alexia
Vlad

![]()

poze Maya
Am incercat sa pun si in albumul de 3 ani, dar am uitat user-name
. Mi-l trimite-ti si mie please!!!
BiancaM spune:
HA, Crina, si Amalia mea are hainuta cum are MAya, de aia roz de fleece. A primit-o de la matusa-sa, pantalonii nu-i place sa-i poarte insa.
Frumusica foc mandruta
Mami de Amalia si Andrei
Kitty spune:
Va dau buna dimineata si cafeaua aferenta!
Pisik cred ca stiu despre ce vorbesti si e pacat daca adultii nu pot sa treaca peste orgolii (si alte sentimente personale) pentru a pastra echilibrul unui copil aflat la varsta dificila.
Bestiala Maya in sedinta foto, are niste pozitii de fotomodel pe acolo! 
Tzuna ma bucur ca Bibi e atat de adaptata si iubita. Mama de Bibi, vrem poze cu cupilu cumintel!
Noi azi ar trebui sa plecam la munte. Spun doar ca ar trebui, ca stam cu bagajele facute, dar masina e in service. 
Kitty spune:
Pai eu deaia dau cafea...ca sa ajungem pe pagina 2? 
Scriu de acasa....din ciclul ...ce mai poate sa se intample sa nu mergem la munte, m-au sunat de la cresa sa merg dupa Giulia care vomita si are diaree. 
ioanaradu spune:
buna!
duamna kitty nu te mai criza. asa a fost sa fie. da' la ce munte vroiati sa va duceti?
sper ca giuli are doar o indigestie.
roxana sa stapaniti sanatosi casa si sanatate lui rares.
mady bine ca ai scapat cu bine. sa nu te lasi, sa conduci in continuare. eu si acum, dupa 2 ani am tendinta sa trag de volan stanga daca imi iese ceva brusc pe dreapta.
poze cu copii frumosi am vazut. 
copil captiv sunt sigur. nu am rabdare sa citesc tot subiectul ...
cea mai frumoasa carte: IUBIM de Octav Dessila. frumoasaaa!
matei e bine, a inceput sa mearga iar la gradi. tata a plecat asa scarlatinos cum era. nu mai era contagios. pana la urma a luat si mama. ne-am cam distrat.
in rest ... impachetez, saci, cutii ... speram in maxim 1 luna sa ne mutam!
sa aveti o zi buna si multa sanatate!
ddana spune:
Am revenit, mai in masura sa spun acum ce s-a intamplat. Practic, in mai putin de 24 de ore totul a trecut de la extaz la agonie si acum, intr-un fel de purgatoriu, cred. Totul decurgea absolut normal, eram la inceputul saptamanii a 16a. Luni dupa masa am observat o scurgere maronie extreeeeem de redusa. Practic un strop. Stiindu-ma mai panicoasa, am zis sa merg totusi la un control. Intre timp mi-am desfasurat activitatea normal, am fost la cursuri etc. Cand am ajuns la medic, la ecografie s-a vazut ca sarcina era fara activitate cardiaca si dimensiunile erau corespunzatoare varstei de 12-13 saptamani. N-am avut nici un semn rau, nimic, nimic, nimic. Ba jur ca simteam miscarile in burta... Le-am "simtit" si cu o seara inainte de chiuretaj :(
A fost destul de problematic, am inteles de la medici, pentru ca sarcina era avansata si pentru ca incetase din evolutie cu mult timp inainte de a fi descoperit asta. Acum iau doze mari de antibiotic si ma simt slabita, fizic sunt in recuperare, psihic mai greu, dar va trece intr-un final si asta.
Urmeaza evident o serie de analize, sa descoperim o eventuala cauza, daca se poate. Si in principal sa ne hotaram daca ne mai aventuram o data pe panta asta, cu toate riscurile inerente (am mai avut o sarcina oprita in evolutie, inainte de Dragos). Acum toate sunt inca in ceata, nu stiu ce vom face mai incolo, sper ca odata ce se va atenua si mai mult socul, sa fim in stare sa le judecam mai la rece si mai obiectiv.
Va multumesc pentru gandurile voastre bune, le-am simtit, si pentru cele de pe facebook si messenger, le-am simtit si pe acelea.
tzuna spune:
KITTY- sanatate printesei. Ce are pana la urma? Ai intrebat daca mai sunt si alti copii bolnavi asa la cresa?
DDANA- imi pare nespus de rau pentru pierderea ingerasului. Nu stiu exact ce simti dar cred ca-ti este foarte greu. Iubiti-va si dati-va timp unul altuia sa va reveniti. Apoi veti hotara ce e de facut si cine stie... poate veti avea curajul sa o luati de la capat.
Si noi am vrea sa plecam maine seara la Piatra-Neamt sa vizitam niste manastiri de langa bla, bla dar nu ne facem mari sperante inca, asa sa nu fim prea dezamagiti.
I-am cumparat azi Mariei o carticica cu o poveste simpatica si ea trebuie sa completeze imaginile din poveste cu abtipilduri. A fost asa incantata (ei ii plac mult cartile de genul asta) si de cand am venit de la lucru numai asta face. In 10 minute va trebui totusi sa o opresc ca sa se culce. E asa scumpa cum le potriveste pe toate fix pe contur si ea asa mandra cand reuseste sa termine o pagina...
lauramar spune:
CRINA dulce foc bucatareasa ta
DDANA
Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste perioada asta,eu am pierdut vara trecuta o sarcina la fel apoi a mai fost si operatia,suspecta de cancer,biopsie toate cele,am crezut ca mor nu mai vroiam sa vad si sa vb cu nimeni dar....a trecut,la ultimul control medicul mi-a spus ca nu se vede ca am fost vreodata operata m-am refacut complet si am liber la bebe,Arianna ma tot bate la cap:mami dar cand imi faci un fratior? Acum merg la dentist am de facut o lucrare si i-am explicat ca dupa ce termin cu dentistul o sa-i fac un fratior sau surioara si ma tot intreaba: dar nu mai termini odata?
Kitty cum e GIULIA?