Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani Razvanel!! (scuze intarzierea)

noi:
sambata: zoo, parc de joaca, ceilalti bunici, ajuns acasa la ora 16.30 cand copilul era deja mult prea obosit sa mai doarma. apoi, gratar, rasete, alergaturi. la 20.30 a picat din avion!
duminica: drumul spre casa, preluat cheia de la fostii proprietari, facut calcule si refacut amenajari, dat ture pe la gradinita.
duminica noapte: la 3.30 a sunat ceasul, la 4 eram la cele 2 gradinite din cartier. ne-am impartit atributiunile si am stat fiecare la cate o gradinita. la 10.30 am terminat cu depusul dosarelor. acum asteptam si incingem telefoanele!

in seara asta cica trebuie sa ma duc la apartament sa dau cu mopul, sa sterg geamurile, sa lustruiesc mobila si sa incepem sa caram sacii si cutiile. sa vedem care mai poate!!!

sa aveti o zi buna, una mai buna ca a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani , razvi!!! sa cresti voinic, cu multa bucurie!

dana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ioana, succes cu gradinita si sa aveti spor la mutare.

Dar Matei nu era deja la gradi? Sau trebuie sa te agiti asa doar pentru re-inscriere?! Horror, ieniuei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Razvan ! Sa fi sanatos si voios!
Eu mi-am adus mandra acasa dupa 3 saptamnai de huzureala. Suntem doar noi doua si foarte curand o sa ne luam de par .
Mi-am adus aminte de cartea preferata si nu pot sa ratez subiectul: mie mi-a placut la nebunie La Medeleni- as citi-o iarasi, si iarasi si iarasi.
Maine dau o tura la gradi sa inscriu copilu' care inca nu mananca singur.
pup stupul
seara frumoasa

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Mai e cineva ca noi in asa hal?!

Dorelu a inceput gradi pe 22 martie. A mers 8 zile, ultimele 4 ragusit, apoi s-a declansat o viroza cu muci, tuse seaca, febra peste 39.
L-am pus pe picioare in vacanta de pasti, a mai fost la gradinita din 12 aprilie inca 8 zile, apoi s-a declansat alta viroza, sau aceeasi, cu febra foarte mare (peste 39.5) cateva zile la rand, muci, tuse... am tratat cu aerosoli de data asta, si erdomed.
Pe 3 mai, in fine, sanatos, a reinceput gradinita si a mers 5 zile.
Azi dimineata mi-a zis asistenta ca are rosu in gat... iar acum are muci, un fel de tuse sufocata asa din gat, un pui de febra (nu mare)...
Deci io nu mai pot.

Ce sa fac? Continuam asa? 8 zile pe luna la gradinita, restul bolnavi in casa? Il retrag? il tin sub cheie sa nu vada oameni, pana cand....
Nu mai zic de Radu, ca el a fost cate 4-5 zile din alea 8 cat a fost fra-su...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

La multi ani praslea cel voinic alias Razvanel (scuze de intarziere)

Vad ca ati avut program incarcat in wk., cu gratare, vizite la muzee, pe vremea asta e si pacat sa stai in casa.

Noi ca de obicei am fost la Rucar unde am facut un gratar prin ploaie. Am avut parte si de o mare surpriza cand am intrat in casa ... pisicuta ce s-a pripasit pe la socrela mea de ceva vreme a facut puiuti si nu oriunde ci la loc de cinste, in mansarda nou nouta (nemobilata din fericire), mama zice ca e semn bun, ca inaintea noastra in casa s-au mutat pisicutele

Maya a ramas la Rucar, dupa ce mi-a si zis ca eu acum sa plec la serv., ca ea ramane cu mamaie si cu Alex.
E incantata ca s-a facut mare si de la toamna merge la gradi, sper sa nu-si piarda entuziasmul cand o vedea ca gradi inseamna stat 8 ore acolo, fara mamaie, fara alex, purcel, vitel ...
Scrie (mazgaleste, nu asa elevat ca domnisoara Iarina sau alte domnisoare talentate si cu rabdare) toata ziua, ca asa trebuie sa scrie daca merge la gradi (n-am habar de unde are ideea asta), vrea sa-i citesti la nesfarsit 101 dalmatieni, rade cu o pofta molipsitoare ....Ce mai, e intr-o perioada foarte roz, in care te intelegi bine cu ea, mananca bine, povestim cate o ora la telefon, vorbeste neincetat cand este printre cunoscuti, dar... daca ne intalnim cu cineva si o intreaba ce face nu mai scoate un sunet, se prinde de piciorul meu iar daca persoana respectiva insista incepe sa planga (s-a intamplat asta doar o data cu un vecin de bloc, care a incercat sa fie dragut cu ea, i-a dat si o acadea, dar tot degeaba). Nici nu stiu cum sa o mai conving ca sa raspunda. Cand e cu mine si iesim afara imi zice ca daca ne intalnim cu cineva si o intreba ce face raspunde bine merci, bla, bla... dar asta-i doar poezie ca nu o pune si in practica. La fel e si la Rucar, ea se simte bine si in largul ei cu cei din familie, nu-i plac intrusii. Sper ca daca va merge la scoala va deveni mai sociabila.

Wk. asta i-am cautat sandalute si nu i-am luat ca ce mi-a placut mie nu aveau talonet, iar ce am gasit cu talonet nu mi-a placut, si apoi vin si citesc ca Diana i-a scos talonetele de la incaltarile lui Alex. Deci cu sau fara talonet??? care e ideea, ca eu asa ramasesem ca e bine pentru varsta lor incaltaminte care sa le prinda glezna si cu talonet.

pup stupul vesel
C&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am avut parte de un week-end frumos in ciuda vremii deosebit de urate. sambata plimbari in parc, intalniri cu prietenii iar ieri am fost la ziua unui baietel care a facut 4 ani si si-a serbat-o la un loc de joaca f frumos. Maria s-a simtit f bine si am fost mandra de ea de cum a socializat cu ceilalti copii (unii total necunoscuti) si cum a mancat singurica.

Maria e iar bolnava. Mucii de vinerea trecuta au reaparut dupa ce disparusera 2 zile si sunt si mai verzi si mai grosi iar de ieri ii curg si ochisorii. Asa ca azi medicul i-a dat alte picaturi cu antibiotic de pus in ochi si nas si asteptam sa vedem. Pana una alta saptamana asta nu va merge la gradinita ca oricum acolo mai toti copiii au nasul curgator.

Am vazut acvariul Iarinei. E foarte dragut. Poate ne inspiram si noi si sper sa reusesc sa pun si eu poze cu ce lucrez ca gaza si sper sa ne mai inspiram asa una de la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Medelenii da...Siutasi eu i-am citit la infinit, stiam cuvintele care urmeaza inainte sa intorc pagina.

Roxi pot sa deconspir ce frumos e casa noua cu mult veeee? (am vazut poze).

Ioana greu tare la voi cu inscrierile, la noi a mers mai usor, de la toamna mergem la gradi, ne-am saturat de cresa.
Spor la mutat!

Ada...imi pare tare rau, cred ca e f greu sa te chinui cu amandoi deodata. Din pacate asa se formeaza imunitatea...pe nervii tai.

Tzuna sanatate!

Andra sper ca a fost ceva de moment cu rinichii!

Crina nu ma pricep la talonete...dar astept si eu sa vad ce spun fetele care stiu cate ceva la subiect. Ma bucur ca sunteti intr-o perioada buna (ceea ce imi doresc si mie )

Rozi ce frumos a spus Veve...

Noi am iesit azi cu Ddana si Dragos in parc, a fost tare bine, copiii s-au jucat chiar frumos, daca ignoram cat nisip si-au aruncat unul altuia in cap . Dragos o striga pe Giulia Scufita Rosie banuiesc ca din cauza bluzitei rosii cu gluga pe care o purta. Cred ca el traieste intr-o lume de poveste...ca si casuta din parc era tocmai casuta de turta dulce din Hansel si Gretel.

Perlutele Giuliei. Bunica la noi, sambata. Oricum o vede f des, cel putin odata pe saptamana. Acum era la noi de cateva ore, Giulia a si spalat-o pe spate, i-a povestit, a pieptanat-o. Si cand vine capca acasa, domnisoara merge la el si il abordeaza nedumerita : E CAM BATRANICA ASTAAA.... OARE CUM O CHEAMA?
Sau eu ma scotoceam dupa niste bani mai maruntei sa-i dau lui Raul si nu gaseam, tot bombaneam, dupa cateva minute Giulia bosumflata :biiiine...lasa ca ma duc sa-ti aduc banii din gentuta de cresa...sa nu ma mai tot certi..
Avea o suma bunicica, in bani marunti...cred ca de mult ne tot scapa de ei.
Iar la circ...a vazut o "soparla cu vreo 15 urechi.."

Mergi la inceput

Deci Giuli strange banii? Io ii inghiteam. Ii pandea mama la iesire si mai avea si alte surprize, bile, fire, piulite...

Mama imi povesteste ca si noi eram mereu bolnave. Eu si sora-mea. Cand eram eu mica avea dreptul la medicale pana am facut 3 ani, si zice ca era mai mult in medical decat la munca.
Apoi am inceput gradinita, am mers din 5 in 5 pana la 4 ani, si dupa 4 ani cica ar fi fost mai bine.Ooof. Mi-e o mila de nasucul lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

roxi da ma poze sa vaza si ochiu meu!!!

Mergi la inceput