Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)
Raspunsuri - Pagina 17
diana_jors spune:
La multi ani, Razvanel! 
Daca tot ploua, noi am dat o fuga pana la Muzeul Tehnic, a admirat Alex masini maaaari si machete de locomotive
Daca nu ar fi plouat am fi mers la Muzeul Militar, dar acolo sunt multe de vazut prin curte ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
Kitty spune:
Sunt lesinata de admiratie...uitati ce a putut sa presteze Iunik si domsoara Iarina, cumva i-am smuls acceptul sa va arat..
aquarium&felicitare
Io ma duc sa-mi bag ghiara in gat de invidie...ma ascund cu amaratul meu de melc facut cu Giulia...
Sunt bine dispusa ca socializam foarte mult (ceea ce e pe placul meu)cu grupul cu care am fost la Zetea, ieri ne-am intalnit dupamasa, apoi aseara am fost in vizita la prietena mea unde erau adunati ei si am avut parte de la discutii literare
la multe glume si facut vafe....ne-am simtit foarte bine. Astazi mergem impreuna cu copiii la circ.
madybulancea spune:
VA MULTUMESC DIN SUFLET PTR URARI!!!!Noi am paterecut la padure,chiar daca nu a fost f cald,macar nu a plouat...am ajuns acasa acum o ora iar razvi doarme,e frant...poate reusesc sa pun si ceva poze!
va pup pe toate!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
menuet spune:
Razvanel...La multi ani!Sa cresti mare si sanatos, sa ai parte de noroc si bucurii
..si uite asa plecam in cautarea al celui de-al 4-lea anisor![]()
Am admirat desenele Amaliei, origami, maestrele Iunia si Iarina 10 + de la noi.Ana nu are nici o treaba cu coloratul, desenatul nici macar mazgalitul.Ii plac plimbarile caaaaat mai lungi pe jos iar cand oboseste cu masina mare adica autobusul.Abordeaza pe orice...spre disperarea lui taica-su
are lipici..
O doamna in autobus a ramas placut surprinsa cand cedandu-i scaunul Ana i-a multumit.Suntem inca la faza "de ce".
Este un copil de catifea cum ii spune buni.Azi am iesit cu ea la o prajitura.Am avut asa un moment de tacere in familie la care ea spune:
-Tati uita-te la mami..
-De ce sa ma uit tati?
-Ca sa ii spui ca e frumoasa..haide spune spune!
Ne surprinde mereu cu cate ceva cum de altfel sunt convinsa ca toti copii au astfel de momente...
ane2200 spune:
Repede, repede, pana nu se termina ziua
Razvan
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul
roxanici spune:
hai, trezirea, zumzairea
ieri vreme inchisa, baietii pe-afara dimi, io la cratita![]()
Dupa masa am fost sa cumparam o masinuta 'tavalug' ca de asta ii lipsea lu rares si isi exprima dorinta arzatoare, apoi pe la casa noua am mai atarnat o perdea si cam gata ziua.
Voi?!
ralualexandrei spune:
Ieri dimineatza eu criza de rinichi,copiii alergau prin casa ,Klaus la piata,apoi Ikea,joaca ,spart bani
,cam atat am avut de zumzait.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!