Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

La multi ani, Razvanel!

Daca tot ploua, noi am dat o fuga pana la Muzeul Tehnic, a admirat Alex masini maaaari si machete de locomotive Daca nu ar fi plouat am fi mers la Muzeul Militar, dar acolo sunt multe de vazut prin curte

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

La multi ani Razvan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Sunt lesinata de admiratie...uitati ce a putut sa presteze Iunik si domsoara Iarina, cumva i-am smuls acceptul sa va arat..

aquarium&felicitare

Io ma duc sa-mi bag ghiara in gat de invidie...ma ascund cu amaratul meu de melc facut cu Giulia...

Sunt bine dispusa ca socializam foarte mult (ceea ce e pe placul meu)cu grupul cu care am fost la Zetea, ieri ne-am intalnit dupamasa, apoi aseara am fost in vizita la prietena mea unde erau adunati ei si am avut parte de la discutii literare la multe glume si facut vafe....ne-am simtit foarte bine. Astazi mergem impreuna cu copiii la circ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET PTR URARI!!!!Noi am paterecut la padure,chiar daca nu a fost f cald,macar nu a plouat...am ajuns acasa acum o ora iar razvi doarme,e frant...poate reusesc sa pun si ceva poze!

va pup pe toate!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Razvanel...La multi ani!Sa cresti mare si sanatos, sa ai parte de noroc si bucurii
..si uite asa plecam in cautarea al celui de-al 4-lea anisor

Am admirat desenele Amaliei, origami, maestrele Iunia si Iarina 10 + de la noi.Ana nu are nici o treaba cu coloratul, desenatul nici macar mazgalitul.Ii plac plimbarile caaaaat mai lungi pe jos iar cand oboseste cu masina mare adica autobusul.Abordeaza pe orice...spre disperarea lui taica-suare lipici..
O doamna in autobus a ramas placut surprinsa cand cedandu-i scaunul Ana i-a multumit.Suntem inca la faza "de ce".
Este un copil de catifea cum ii spune buni.Azi am iesit cu ea la o prajitura.Am avut asa un moment de tacere in familie la care ea spune:
-Tati uita-te la mami..
-De ce sa ma uit tati?
-Ca sa ii spui ca e frumoasa..haide spune spune!
Ne surprinde mereu cu cate ceva cum de altfel sunt convinsa ca toti copii au astfel de momente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Razvi, La muuulti ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Repede, repede, pana nu se termina ziua
Razvan

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Varsta Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

hai, trezirea, zumzairea

ieri vreme inchisa, baietii pe-afara dimi, io la cratita
Dupa masa am fost sa cumparam o masinuta 'tavalug' ca de asta ii lipsea lu rares si isi exprima dorinta arzatoare, apoi pe la casa noua am mai atarnat o perdea si cam gata ziua.

Voi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ieri dimineatza eu criza de rinichi,copiii alergau prin casa ,Klaus la piata,apoi Ikea,joaca ,spart bani,cam atat am avut de zumzait.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

iar va omorati ma cu scrisul...

Mergi la inceput