Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)
Raspunsuri - Pagina 14
ane2200 spune:
Siuta - felicitari pentru sarcina
Diana - bafta multa sa rezolvati cumva problema cu terenul
Roxi - cum stati cu mutatul?
Ioana, voi?
Eu sunt un pic unppluged - in interval de 2 sapt am terminat cateva "capitole" din viata care imi dadeau oarecum o directie. Si acum m-am trezit cu o agenda extrem de aerisita. Si asta nu e bine in cazul meu, ca sunt experta la ars timpul degeaba. Drept pentru care, mi-am organizat lista cu lecturile pe care vreau sa le fac, mi-am stabilit sa sting calculatorul la ora 22 sa pot sa mai citesc o ora si sa ma culc la 23, nu tot dupa miezul noptii. Acum, sper sa ma si tin de program.
Week-end placut va doresc.
P.S. Doritoare de concert Bob Dylan? Dar pe bune, nu de-alde Kitty, care ar veni la toate, dar ... merge la Eros ![]()
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul
Kitty spune:
asa....Brutus?
da...m-ai lovit in cap cu melodia melodioasa. Dar si eu m-am razbunat, nu? ![]()
Ia de aici
Dar nu-mi asum meritele, am furat-o de la statusul Siutei de unde ma mai alimentez eu cu muzici bune. Iar azi am avut inca o surpriza muzicala din stup, nu spui cine...persoana importanta.

elpower spune:
Anne, de cate ori nu mi-am propus si eu... Ramane sa si reusesc, undeva...candva ... sa nu mai deschid calculatorul, macar o zi pe saptamana.
elpower spune:
Acum ascult Grignani si citesc la taifas cu Radu. Asta dupa ce ploaia a trecut peste noi cam in halul urmator:
Am filmat si eu, dar mi-e lene sa descarc, sa convertesc.... Greu.
ioanaradu spune:
azi e zi de muzici??
luati
ane noi asteptam sa primim cheia de la fostii proprietari. cica duminica sau luni. dar ei au termen de predare 1 iunie. avem saci, cutii ... in toata casa.
si eu mi-am propus in noua casa la 22.00 sa fiu in pat si sa citesc/recitesc niste carti, sa vad multe filme ... eheeee ... am niste listeee.
hai sa aveti o zi buna!
ioanaradu spune:
ela cred ca de-acum o sa ma uit si eu la videoclipul ala cand sunt in butoi. la asa baiat frumos ... ![]()
Kitty spune:
Jo ti s-a facut de baieti frumosi...cumetrii....mers la piata...morcov, oo...dealea dealea...? 
ioanaradu spune:
kit mi s-au mai "rafinat" ma gusturile, nu ma mai duc la piata. morcovii au ramas insa printre preferinte. ![]()
BiancaM spune:
daca tot v-ati apucat de muzica, are careva 'Amalia' a Mariei Buza? pe youtube nu gasesc. Vreau sa-i pun maimuticii.
Mami de Amalia si Andrei