Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

KITTY si SARAH mea ar vrea role dar i-am spus ca trebuie sa mai creasca vazand ca in comert cele mai mici numere sunt de la 27-30 iar SARAH poarta 24-25

si GIULIA MERGE BINE PE ELE?
S-A acomodat usor?

cat ai dat pe ele si cum pot face si eu rost?
e visul micuteti care mananca si dorme la gradinita doar ca sa faca 5 ani (cum i-am spus eu) sa poata merge cu rolele
si cand am fost la manastirile din moldova si-a pus dorinta la fantana sa aiba role
amalia deseneaza absolut minunat iar desenele din hartie sunt divine
asta ar trebui schimbat in invatamantul romanesc
ceva care sa-i puna sa gandeasca,sa fie indemanatici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am vazut poze frumoase, cu familii fericite, copii harnicuti si talentati....

Noi suntem bine, adica binisor ca Mariei ii curge rau nasul de 2 zile. Nu are febra sau altceva. Teoretic nici nu m-as stresa doar ca ultima dara dupa muci abundenti am ajuns la Medlife cu febra aproape 40 ca avea faringo-amigdalita. Ii pun in nas olinth, ii dau panadol. Altceva? Azi nu a fost la gradi, sa vedem maine dc o duc. Dupa plimbarea la munte ne-am revenit cam greu (eu si sotul) cu programul iar eu am niste dureri groaznice de picioare. Si e tare aiurea ca nu sunt obisnuita sa ma doara ceva constant. E drept ca am avut niste zile mai grele la lucru si ca stau in picioare de la 6.30 la 21 seara dar si pana acum mai aveam zile de asta si totusi....

Am vazut poze cu bebei mici, de fapt nu foarte mici dar a mamicilor care au nascut mai de curand. Ce frumos au crescut cu totii si mamicile mai intra sa scrie si aici 2 randuri. Felicitari lor! La noi inca nu a venit barza. Dar o asteptam cu drag poate, poate lunile astea apare.

MARTUTZA tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

multumim de aprecieri, a pocnit ranza'n mine de mandrie:)).

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Dragelor, dragelor
in sfarsit imi trag si eu sufletul si apuc sa va scriu dupa o saptamna nebuna.De bine ce ziceam ca e ultima mea saptamana singura si o sa imi fac de cap, am alergat si am muncit de mi-au sarit capacele. Totul culmineaza insa cu o veste minunata : sunt insarcinata in 8 sapt.Sper sa fie totul ok pana la livrare.
Maine plec sa imi aduc mandra acasa , ca deja ma intreaba cate nopti trebuie sa mai doarma la bunica , draga de ea !I-a luat taica-su role si evident ca sunt mari si sta mai mult in fund decat in picioare.
Luni ma duc sa o inscriu la gradinita. Sper sa nu am probleme...
Va pup pe toate cu mic cu mare si ma pun pe vizionat poze

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Siuta... si daca esti burtoasa mai mergem la concert?
Felicitari!

Rhyanna le-am gasit pe net, www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=product&pid=31580" target="_blank">astea sunt dar oricat am cautat nu le-am gasit in Ro si nici pe net n-am gasit o firma sa livreze aici. Asa ca ni le-a adus din Austria - Karra , mama de Winnie de aici din grupul nostru (prezenta rara din pacate). Cu ocazia asta ti-am aratat si unde e albumul de 3 ani sa pui si tu poza. Daca vrei iti trimit PM sa te ajut sa pui poza.

Bianca ai de ce sa te mandresti!

Diana sper sa se rezolve cumva rezonabil si rapid problema cu terenul vostru!

Dureri de picioare la Giulia...la inceput credeam ca face fitze sa o duc in brate, apoi am vazut ca e serios, din cand in cand se plange ca o dor, de ex daca o ducem in spate o vreme plange ca o dor. Acum am asteptat sa fie mai bine si sa vad, daca se mai plange o duc la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

veniti la acdc la concert "de ziua mea"?

asa tare am vrut si eu sa merg... si nu s-a putut

Siuta, Doamne ajuta sa fie totul ok pana la capat si apoi!

Mergi la inceput

M-as duce eu..nu numai la AC/DC , ca le-as lua la rand, Bob Dylan, Aerosmith, Eric Clapton, Phoenix, Eros Ramazzotti.....
Deocamdata doar visez... Se pare totusi ca la Ramazzotti am sanse, ca nu-l rateaza capcaunul, e preferatul lui.

Mergi la inceput

Buna dimineaataaa!!
Pai ce facem aici? Eu va cant "Somn usor", eu va spun "Buna dimineata"?

Uite o suparaaataa rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

ziua buna

Siuta, felicitari si multe saptamani inainte.

... io nush ce sa mai zic.... is cu pluta...

Mady si rares mi-o facut febra in noaptea de dupa operatie dar stiu ca e de asteptat dupa interventie, febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kitty

Buna dimineaataaa!!
Pai ce facem aici? Eu va cant "Somn usor", eu va spun "Buna dimineata"?

Uite o suparaaataa rau!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=76030397" target="_blank">my idea of heaven

Pai daca ne canti asa de frumos, ne-am gandit sa nu te dernajam. Desi, trebuie sa recunosti ca si www.youtube.com/watch?v=X5aHIUpoMrw" target="_blank">cantecul meu de Buna dimineata a fost... potrivit momentului.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Varsta Raul

Mergi la inceput