Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Uite Bianca www.trilulilu.ro/Sotronel/6af2cfeb48f7ad" target="_blank">Amalia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Io vreau la Dylan ! Io vreu la Dylan !!
Saptamana viitoare ne pregatim de AC DC !!!Cine mai doreste, cine mai pofteste ??
http://www.youtube.com/watch?v=tXaZmY52gHM

Multumesc de urari si pup stup zumzaitor

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

io tot vriaaaau si tot vriaaaaau peste tot.....offf offf maiii maaai si cred ca numai in piata dupa morcovi am parte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Multumesc, fetelor!!

Felicitari pentru burtica !!!!!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna seara...Siuta felicitari pt sarcina!!!

Am inteles cu cucu,il lasam in pace fara caz, acum ink ceva...nu stiu ce sa fac,imi spuna ca face pisu dupa ce face un strop pe el,sau pana apuc sa il dezbrac tot face un pic pe el,nu stiu cum sa ii mai explic ca nu e ok asa...offf cam multe probleme avem in ultimul timp!!!
Ce va ziceam ca e cuminte razvi si k ma inteleg cu el,azi parca a avut limbrici nu a vrut sa auda sau sa faca nimic din ce i-am cerut!!

noapte buna!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Buna seara...Siuta felicitari pt sarcina!!!

Am inteles cu cucu,il lasam in pace fara caz, acum ink ceva...nu stiu ce sa fac,imi spuna ca face pisu dupa ce face un strop pe el,sau pana apuc sa il dezbrac tot face un pic pe el,nu stiu cum sa ii mai explic ca nu e ok asa...offf cam multe probleme avem in ultimul timp!!!
Ce va ziceam ca e cuminte razvi si k ma inteleg cu el,azi parca a avut limbrici nu a vrut sa auda sau sa faca nimic din ce i-am cerut!!

noapte buna!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

si raresu o facut asa o vreme
imi zicea ca face pipi cand deja facuse 2-3 picaturi in chiloti. I-am tot repetat ca tb sa imi zica inainte sa faca, nu dupa si la un mom dat s-o dat pe brazda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Buna fetelor! Imi pare rau ca nu mai am timp sa scriu si nici sa citesc. Imi aduc mereu aminte de voi. Nu v-am uitat chiar daca nu mai citesc. Stiti ca mi-am deschis o covrigarie? Am inchis unde eram si m-am mutat in alta parte. Luni mai deschid o patiserie. Nu mai am timp de nimic. Imi este tare greu, inainte era mai bine si mai usor. Nu mai pot sa dau inapoi ca am multi bani bagati si imprumutati. Ma rog sa mearga ca nu am scos nimic pana acum. Copilasii sunt bine. Pe Mihai l-am dat cu program prelungit ca nu mai pot veni la 12 acasa. Il iau de la gradinita la 16.30 dupa care mergem direct in parc. Stefan mai are putin si face 1 an. E tare cuminte si scump. Mananca orice, nu face figuri. Poate o sa imi fac timp sa pun poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Neatza!!
Tot eu cu ? biiine, biiine, o dau tot eu, va las sa dormiti mai mult azi.

Riloasa bafta cu afacerea, cred ca iti e greu si cu stressul ala si cu doi copii mici!

Eu sunt in cautari de cadou pentru ziua lui Raul. Cred ca o sa fie o trotineta mai speciala, ceva de genul...www.razor.com/products/powerwing-dlx.php" target="_blank">asta sau www.insportline.ro/1605/worker-fliker-3" target="_blank">asta. Una pe care sa ma pot da si eu....ce doar Ada sa poata?

No fuuuga la facut mancare sa iesim apoi afara sa nu ma apuce deprimarea de la stat in casa.
Weekend fain va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza!

trimite si mie pe pm unde ai covrigarie poate esti in drum!

si mult succes cu afacerea! bravo tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Pentru ca vorbeati de melodii... asta imi suna mie in cap de o vreme buna.

Mergi la inceput