Bobocei de sept-oct 2008 (280)
Raspunsuri - Pagina 6
AlexaM spune:
Lumi, am luat ceaiul de la Demmers Teehaus. Au ceainarie si un chiosc in mallul din Baneasa.
www.demmer.ro
Imi merge fff incet netul si nu se incarca pagina, dar sigur gasesti unde mai au magazine.
Daca nu reusesti sa iei...cred ca o sa am drum eu spre tine saptamana viitoare si iti pot aduce.
Multa sanatate puisorilor!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
babytza spune:
Seara buna
Lumi este groaznic prin ce ai trecut cu Robi Sanatate multa , sa isi revina cat mai repede . Saracutul , cred ca v-a fost tare greu in spital
Nu te mai simtii vinovata, chiar nu aveai de unde sa stii ce in urechiusele lui ... Sa stii ca nici dr mea nu se uita in urechi la control , insa daca i se pare ceva suspect ne trimite imediat la ORL. Pana acum din 3 raceli, la doua ne-a trimis la control de specialitate la ORL. Insa tu chiar nu puteai sa iti dai seama, mai ales daca nu prezenta niciun simptom care sa iti dea tie de banuit ca ar fi ceva in neregula cu urechiusele lui.
Referitor la gradinite si raceli, eu pot sa va spun ca am dat fata de la 2 ani jumatate si mi-a racit doar dupa prima saptamana, apoi nu au mai fost probleme. A mai racit, dar nu des si nu musai din cauza de gradinita. Evident , de-a lungul anilor , ma deranja cand ii vedeam pe multi dintre copii adusi la gradi cu antibioticul in buzunar pentru ca nu aveau cu cine sa ii lase acasa, dar ce sa le spui ??? Si totusi nu s-a molipsit de acolo de fiecare data cand era vreunul bolnav. Eu cred ca se poate si fara raceli saptamanale, adica sa nu aveti mustrari de constiinta ca e mereu bolnav pentru ca e la gradi. Se poate imbolnavii si pe strada sau in parc.
Ca exemplu , ieri in parc era o mamica cu fetita mai mult decat plina de muci.... Si David tocmai ce schimbase niste lopatele cu ea. Era cu spatele la mine aia mica, nu am vazut cum colcaiau mucii la nasul ei, ca poate nu il lasam cu jucariile ei, dar era prea tarziu sa il mai iau de langa ea. Schimbul fusese deja facut... Asa ca sunt copilasi raciti peste tot, nu ai cum sa ii feresti de toate mereu.
Nushulica ai grija de tine mamico si de burtica ta Si eu am fost cu colul scurt si usor deschis din saptamana 20 , am tinut-o numai pe Gynpral si No-spa pana am nascut si uite ce bine e soricelul Ca sa nu mai spun ca am ajuns pana la 39 sapt si vreo 4 zile , deci se poate Sa ai grija de tine si sa profiti de orice ajutor pentru David , ca sa nu oboseasca prea tare pana se naste bebel cel mic
Xor tare aiurea ce povestesti tu ca au facut Si mai zici ca la particulara ii ingrijesc mai bine......oooofff fir-ar sa fie, ca stii cum e ? pana la urma sunt aceeasi oameni angajati si la stat si la particular.... aceeasi mentalitate proasta . Si cred ca daca nu ii vezi tu can dfac ceva nasol , nu se prinde nimeni ....
Nu am pus poza cu Tina , pentru ca a descarcat de pe aparat si apoi a copiat pe stick shortcut-ul Si le stersesem din aparat cand am observat.... Daca e parul intins se vede superb, dar altfel nu se vede mare diferenta, de-aia nu mai pus nicio poza, ca nu mai e cu parul intins... Sa ma scuzati , nu am uitat
Ada of, mai mami, dar voi nu mai scapati de raceala asta... parca o dati din una in alta... Nici nu stiu ce sa iti spun, imi pare tare , tare rau Mi se rupe sufletul cat se chinuie micutii si tu pe langa ei...TL e ok ? Nu ai zis nimik ca ar fi luat si el. Insanatosire grabnica
Noi am fost azi la Baneasa la centrul de echitatie al prietenei mele. S-a distrat super soricelul. A privit caii, s-a jucat cu cateii... Super a fost. Era si prietena mea cu baietelul si mai erau vreo 8 copilasi. A fost foarte cuminte si ne-am simtit bine.
De butoi nu mai zic nimik, suntem tare suparati de problemele pe care le avem. Incerc sa privesc pozitiv si ii multumesc lui DD ca suntem sanatosi si ma gandesc ca o sa se rezolve si problemele
Culc puiul si plec la o prietena sa mai uit de cele rele
Va pup si va doresc o seara buna Si multa sanatate bolnaviorilor
Babytza si puiiValentina David
kllemi spune:
buna seara..nici nu stiu ce sa mai zic cu astfel de probleme (bobocei bolnaviori)
lumi deja sau spus prea multe...chiar nu ai nici un motiv sa te simti vinovata....putea sa se intample oriunde -acesc mult hunisorii si pe mami muuuuuaaahhh...
anamona la ce ora??..unde??..vreau mai multe detalii
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
Am si eu o intrebare la voi...cum administrati vigantol-ul??...adica...inainte de masa, dupa masa...oricand???....noua ni sa recomandat cu o ora inainte de masa si nu stiu de ce?
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
_irina_ spune:
Lumi o noapte linistita si sa scapati cat mai repede de antibiotic
Nushulica ai grija si incearca sa dirijezi distractiile cu David spre unele mai "pasnice" ca sa spun asa, mai statice. Orice ajutor conteaza asa ca profita din plin.
Xor chiar daca mai ai putin timp pana incepi lucrul, daca ai vazut ca lucrurile care nu sunt in regula sunt o practica obisnuita si nu un incident/accident. Ma gandesc ca e mai bine sa o faci repede, pana sa se obisnuiasca puiul aici.
Ada cum mai sunt puii? Tu cum te mai simti?
Sa raspund si la intrebari:
- lichide, pana saptamana trecuta fi'ea bea peste 1 litru de lapte pe zi, acum cu greu mai linge 100ml si aia cu rugaminti, si cam 500-600 ml de apa, sucuri de fructe, ceai.
- vigantol nu mai luam de foarte mult timp, ni se recomandase 1 picatura la 2 zile si mereu uitam sa ii dau asa ca in final am renuntat.
O noapte linistita tuturor!
nikolici spune:
Scuze cu stirea care nu s a vazut era vorba de escrocii care suna parintii sle spuna ca , copilule grav accidentat si ca trebuie transportat cu elicopterul de urgenta bineinteles cerandu le bani. Eu amramas socata cand am citit stirea.
Piolica pt oxiuri ne a recomandat tinctura de propolis, helmiflores, seminte de dovleac dimineata pe stomacul gol. Nu am retinut daca ai scris ca ELsa ar avea, dar dc e asa va doresc sa scapati cat mai rapid de parazitii astia nesuferiti.
Despre noi acum putin, cred ca am plecat cu o slabanoaga de acasa ma refer la KArinutza si ne vom intoarce cu o obeza,frate baloneaza tot, am ramas socata ca am mancat cot la cot cu ea ceea ce ei niciodata nu i s a intamplat.
Insa recunosc cu mana pe inima nu o sa mi cresc copii cum s i cresc americanii, prajeli, mezeluri la greu, saraturi si bauturi gazoase. Nu exista aici fenomenul de mancare sanatoasa, noroc ca au oceanul langa si mai te poti alege cu pestiuci buni si proaspeti.am un dor de telemea cu rosii ahah.
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
Neata!
In sfarsit, am scapat si eu de Grey , mi-a parut tare rau ca m-am apucat de el, nu mi-a placut deloc, insa nici nu am avut determinarea sa renunt , a fost ca o punga de seminte .. Dar acum sunt libera!
Am citit pe sarite in urma si m-am intristat teribil de ceea ce s-a intamplat si inca nu s-a terminat cu hunisorii si baietii Adei , uof, mamicilor, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta cu copilasii vostri, sa va dea Dumnezeu putere si sa scapati cat mai repede de necazuri!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
nikolici spune:
Lumi; ADa multa sanatate puilor, parca e un lant vicios la voi, cand sa va bucurati ca scapati de una dati imediat in alta, as vrea sa pot ajuta.
Lumi dc vrei homeopateiti repet imi poti scrie si iti iau, oricum ma duc pt ada.unele produse le au in supermarket aici, dar ce vrea ada tre sa gasesco farmacie specializata.eu incerc sa gasesc dc vrei doar spune mi.inca o data multa sanatate sa aud de bine curand. Pupici
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Asa am uitat sa va zic buna dimineata Romania eu acum
Nerantula spune:
Noi la gradi cred ca vom merge pe la 4 ani, daca om gasi vreuna care sa ne primeasca fara ROR, pana atunci vom sta acasa si prin parcuri, mai ales ca urmeaza si bb2 si trebuie protejat ... altfel sunt destul de tentata sa incerc sa-l duc la un program scurt, cred ca i-ar place. Aseara am fost la petrecerea costumata (nu ma intrebati de costum, dintr-o enervanta eroare nu am mai ajuns ieri la timp sa il iau, asa ca Gruia nu a fost costumat ), au fost multi copii pe acolo, animatori, jucarii, G aproape ca nu a stiut de noi, mai venea pe la mine de control, ca ii apaream uneori in drum, insa nu ma cauta anume, s-a simtit foarte bine. Si inca nu erau prea multe jucarii pentru el. El cat de cat s-a mai obisnuit cu despartirile de mine de cand sta buni cu el peste zi, ma gandesc ca se va obisnui nu prea greu si la gradi ... zic eu.
In legatura cu bolile pe care le poate lua de acolo, eu nu cred ca sunt contagiosi copiii numai inainte de a se declansa boala, ultima viroza pe care a luat-o Gruia a fost de la un baietel de 3-4 anisori care tot avea muci si tusea de cateva luni, maica-sa insa deja era foarte relaxata pe tema asta ... cica era o stare permanenta la gradi
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita