Bobocei de sept-oct 2008 (280)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

La mine de 2 zile au inceput greturile grele, cu luat buda in brate!! Nu am avut asa ceva in primul trimestru, atunci erau mai mult indispozitii si lipsa de apetit, acum is permanent cu stomacul in gat!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Nikoliciu, sper sa o tina pe Karina apetitul si la mancaruri sanatoase! Si Gruia se indeamna mai bine cu alti copii in jur, asa reuseste sa manance cativa dumicati de mar in parc, in timp ce cutiuta se goleste pe la copilasii din jur .. la fel si cu banana. Si cu noi la masa mai ciuguleste cate ceva ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata dau si eu o pt voi eu nu beau ca nu am mai baut de vreo 2-3 ani.
Andrei inca doarme eu ma pregatesc sa merg sa fac niste snitele si tati a sters-o pana la servici cica nu sta mult dar parca vad ca il apuca ora 12 si trebe sa ajung in Selgros dupa Libero mai am 3 bucati am uitat de ele si tare as vrea sa mergem si la zoo daca e frumos.

Nerantula eu am cam abandonat Grey sunt pe la seria 3 dar de vreo saptamana si ceva nu am mai vazut deloc din lipsa de timp.Imi pare rau de greturi.
Nikolici vezi ca papa si K.

Andrei bea apa la greu, sucuri , ceaiuri e inebunit dupa ele cred ca ajunge la 700-800 ml pe zi plus 500-600 lapte plus supa cred ca in total cam 1,5 l dar am inteles ca e ok 100ml/kg corp ca inainte imi faceam griji ca bea prea mult.

Vroiam sa va intreb ai vostri beau sucuri de fructe facute in casa???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula pe mine nu m-a intrebat nimeni de ROR in special iar eu uitasem sa il trec. Am predat fisa asa si nici pana azi nu m-a luat nimeni la intrebari. Alexei este vaccinat dar repet acolo la gradinita habar nu are nimeni. Din punct de vedere legal nu au voie sa nu il primeasca, mai ales la stat, cel mult te vor pune sa dai o declaratie pe proprie raspundere. Daca vrei sa aprofundezi subiectul iti caut eu un link la un site unde apareau exact toate documentele care sa sustina ca nu esti obligat sa ii vaccinezi. Pe langa asta mai exista o metoda pe care ti-o scriu pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nerantula care a fost motivul principal pt care nu l-ai vaccinat cu ROR?Ca si eu am o mare parere de rau ca l-am facut sa vedem daca coincide

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

lumi, ada cum va sunt puii?

nikolici Doamne ajuta sa ramana K o fomista si cand ajungeti acasa! Cu tzitzi cum mai stati? Ce face burdihanu?

lichide - Daria bea 500 ml lapte/zi + supa/ciorba 130 ml + apa aprox 300 ml + 130 ml suc mandarine/zi - si nu mi se pare putin e ok

dya tie de ce iti pare rau i-ai facut ROR?!

Astazi pare uratel afara, nu stiu daca e si frig, dar inorat si vant este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Buna ziua....
Maine e luni si eu nu am luat nici o decizie....de fapt...caut bona dar pt moment nu am gasit nimic...sper ca Dumnezeu sa-mi deschida mintea si calea sa fac ce e mai bine pt pui....
Lumi, Ada - cum ati trecut de noapte?
Nikol - ii prieste Karinutei aerul
Nerantula - de ce nu l-ar primi la gradi? In fond riscul este al vostru...risc pe care vi l-ati asumat cand ati refuzat vacc...ce treaba au sa refuze intrarea lui in colectivitate?
Pio - tot fara musafiri nepoftiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

lichide - uhh pai Mark a baut pana la aceasta ora 450 ml ceai si 280 ml iaurt....acum doarme...e drept ca nu ii place apa...macar putina lamaie sau putina miere sa aiba in ea (de obicei ii dau sucuri, ceai, compot....)
Dya - da, bea sucuri facute in casa si ii plac f mult...ii fac amestec din portocala, mar si morcov (ca si proportie...cam 4 port, 2 mere si 1 morcov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza. Nu ca ne-am fi trezit la ora asta... dar acum am ajuns sa scriu.
Lumi, voi cum sunteti?

Ai mei tusesc bine, si in somn si ziua, muci la greu, Teo sufla nasul la 10minute... Radu vai de el.
Sunt caldicei asa tot timpul, insa tot nu m-am indurat sa le bag nurofene si panadoale in ficat la 4 ore.
Le dau dimineata nurofen, la pranz panadol, seara nurofen, si daca e cazul supozitor noaptea cu paracetamol sau novocalmin in functie de cat de mare e temperatura. Par ok asa, stiu si eu? Le mai dau o chestie homeopata pentru febra, la mine a functionat bine, nu stiu daca si le ei, dar repet, nu le-a crescut febra intre administrari de cand le dau chestia asta.
Si din experienta, am vazut ca daca trebuie sa faca 39, face, orice le-as da. Dupa care trebuie s-o scadem, dar de facut oricum o face, indiferent cat panadol si nurofen a luat.

Vigantol - nu am reusit sa respect vreo regula, nici n-am stiut vreuna decat din auzite de la voi, mie pediatra nu mi-a zis nimic. Le-am dat intotdeauna cand mi-am amintit, de regula dupa masa de dimineata, dar daca uitam, le dadeam si eu cand imi aminteam.
De vreo luna luam Vigantolettene 1000, o pastila pe zi, si le dau cum le dau homeopatele, sa o rontzaie candva cand nu mai au altceva in gura. Am uitat sa cumpar si de azi nu mai am, dar nici nu cred ca mai cumpar pentru cate zile mai sunt din apRilie.

Lichide - aprox 500 de lapte Radu, 400 Teo, cate un ceai 250-300ml, si apa din cani, cam o cana pe zi. Cand se poate, Tedi sau alt suc de fructe fara zahar si alte adaosuri, dar am senzatia ca e in defavoarea apei, cel putin la Teo.

Mergi la inceput

Miruna, ma intereseaza orice legat de subiectul cu vaccinurile obligatorii, multumesc!
Diana, in cazul ROR-ului am considerat ca riscul e mai mare decat beneficiul, preferam imunitatea naturala pentru cele 3 boli, pe care le-am facut atatia fara probleme fiind copii. Da, stiu ca exista riscuri si in cazul in care se imbolnaveste, insa ni le asumam pe acestea. Pe de alta parte, convingerea noastra este ca orice vaccin afecteaza imunitatea organismului, iar in particular ROR-ul nu are deloc 'referinte' bune, a tot fost schimbat, controversat, etc.
Xor, ma gandesc ca nu l-ar primi la gradi pentru ca se cere ca vaccin obligatoriu si, fiind oricum atat de putine locuri, e un criteriu dupa care le-ar fi foarte la indemana sa il respinga. Dar in acelasi timp am 'incredere' ca sfanta spaga va rezolva si problema asta. Da, riscul e al nostru, intr-adevar, dar nu intotdeauna se vede asa ...
Imi pare rau ca nu esti multumita de gradinita la care este Mark, dar poate a fost doar o neglijenta izolata, mai ai si alte semne ca nu ar fi ok?
Nushulica, stiu ca e aproape imposibil, dar trebuie sa faceti toti un efort si sa respectati indicatiile medicului, bebe din burtica are nevoie si el de tine intr-o anumita forma si, chiar daca nu ii poti auzi glasciorul, trebuie sa tii cont de el .. E foarte bine, totusi, ca are cine sa te ajute ... ma uit la mine, pana la ora asta azi abia m-am ridicat din pat sa ma duc pana la buda, Gruia e iar la mama, desi in we statea cu noi, dar chiar nu pot sa ma ocup si de el .. azi dimineata m-a auzit in baie cum ma ratoiam la toaleta, a plans la usa, imi era mila de el ..dar si de mine si de bb din burtica, pe care cred ca l-au zdruncinat serios sfortarile mele

Eu tot nu inteleg de ce m-au apucat acum atat de intens???? Si cat or sa tina?

Mergi la inceput