Bobocei de sept-oct 2008 (280)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

aha, tx, anamona!
pe mine ma interesa un medicament si nu l-am mai gasit de cativa ani buni, iar acum mi-ar trebui din nou
Biotin de numeste, era homeopat. daca ajungeti pe la oa stfel de farmacie, intrebati, pls?
stii pe unde sunt situate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Claudinna, in Bucuresti sunt vreo cateva farmacii homeopate, preturile acolo sunt modice, remediile sunt produse cumva local, nu de marii producatori de medicamente

Eu nu cumpar decat Boiron si PlantExtrakt. Sunt cateva farmacii... chiar si HelpNet are in retea cateva care tin si homeopate.
Am auzit de "preparate de mine" dar deloc nu m-ar tenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

chiar nu stiam de helpnet, prietenele mele se aprovizioneaza de la o farmacie din aviatiei. Nu stiu exact cine produce remediile.
Stiu insa ca au acolo si produse cosmetice facute natural: creme antirid, de maini etc.

boiron face toate remediile astea ipeca, chamonilla etc? sunt la fel de scumpe ca si oscilococcinum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

miruna, dya, xor, anamona, claudinna, multumesc. sentimentul de vina exista insa si n-am ce-i face, cel putin o vreme. nu ma invinovatesc (neaparat) ca i-am dus la cresa asa de mici, pentru noi asta e singura solutie, oricat mi-as dori altceva. ma invinovatesc ca n-am avut suficienta grija, cu aspiratul, ca n-am respectat perioada de convalescenta de dupa boala si i-am dus relativ repede la cresa... de-astea.
sper sa scapam luni de branula, sa luam ceva oral, luni avem 6 zile de intravenos, nu mai suport sa-l vad cum se chinuie la fiecare injectie. basca branula, il pazesc ca pe butelie sa nu se loveasca cumva si sa o scoata iar... pe asta de i-au pus-o azi la pranz aproape sigur a scos-o deja sau o va scoate curand, e pusa aiurea, cumva la incheietura piciorului si-l impiedica la mers, are momente cand schiopateaza si calca mai mult pe varf, nu pe toata talpa.

ada, imi pare rau de voi, sper sa va reveniti repede! eu zic sa mai insisti cu aspiratul ala, da' ma rog, la mine e piticul mare si recent.
am vazut ca ai cumparat nebulizator, ma bucur ca e ok. sa stii ca seamana oarecum cu Laica, pe care si eu cu greu l-am gasit, la Baby Expo, ultima editie.

xor, cam rau ce povestesti tu acolo. eu zic sa intri mai tare in ele, nu se poate asa ceva! si daca tot ai dubii, mai bine schimbi gradinita. iti doresc succes, sa iei cea mai buna decizie pentru puiul tau!

anamona, niciodata, din fericire sau din pacate, nu m-am inselat in privinta copiiilor cand m-am bazat pe fler/instinct. concret: nu m-am inselat cand am vrut sa-i intep sa le iau sange sa vad cum stam, in timp ce sotul si pediatrul imi spuneau ca e totul in regula (acum in spital s-a descoperit si o anemie la Robi, in mod cert si Edi e cam in aceeasi situatie, asta explica greutatea relativ mica si cearcanele). nu m-am inselat cand am insistat sa le dau Ca, desi toata lumea imi spunea ca sunt nebuna (acum 3 medici diferiti au confirmat sechele de rahitism la copii, descoperite prea tarziu ca sa mai pot face mare lucru)... daca mergeam acum pe instinct, ajungeam la doctorul/doctorii care sa descopere la timp ce are Robi, ajungeam probabil si la ORL.... la asta ma refeream. daca tot am simtit ca ceva nu-i in regula, as fi putut investiga mai mult.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

andreutac, eu zic ca Eva bea destul de multe lichide. hunii mei beau (adica mananca, dimineata si seara in terciul ala de li-l pregatesc, ca altfel lapte nu beau), cam 200ml lapte. la asta se mai adauga vreo 100ml suc de fructe si vreo 100-150ml de apa/zi. maxim o data pe saptamana mai cer lapte noaptea, si atunci nu mai mult de 90ml... eu tot insist, ceva progrese am facut cu apa, om vedea la vara.

noi luam viganttoleten 100, o pastiluta pe zi, numai in lunile cu 'r', n-am retinut cine intreba...

alexa, spune-mi te rog pe unde ai gasit ceaiul respectiv? suna f bine ce zici tu acolo.

Mergi la inceput

de oana (tzitziri) stiti ceva? parca n-am 'vazut-o' in capitolul precedent...

Mergi la inceput

lumi, ai dreptate, instinctul ne functioneaza negresit, insa ce vroiam sa spun e ca in momentele cheie tindem sa fim obiectivi, sa nu ne luam dupa instict ci dupa parerile celor mai experimentati decat noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

chiar nu stiam de helpnet, prietenele mele se aprovizioneaza de la o farmacie din aviatiei. Nu stiu exact cine produce remediile.
Stiu insa ca au acolo si produse cosmetice facute natural: creme antirid, de maini etc.

boiron face toate remediile astea ipeca, chamonilla etc? sunt la fel de scumpe ca si oscilococcinum?

Nu sunt toate asa scumpe. Un flacon cu aprox 90granule (nu mici ca oscillo, ci mai mari cam ca un cous-cous marunt, care se iau cate 3 de-odata) costa intre 5.5lei si 6.9lei.
Alte combinatii sofisticate cum ar fi Oscillo, Rhinalergie, Coryzalia sunt mai scumpe, dar cred ca dintre ele Oscillo le bate pe departe. Ce-i drept sunt 6 flacoane, dar cum se ia unul odata...

Da,si boiron face toata gama atat de tincturi mama, cat si de dilutii, si plantextrakt la fel, si daca te uiti in lista la george, weleda si wala au si ele toata gama de tincturi mama, si cred ca si cateva dilutii gata preparate.

Mergi la inceput

ada, multumesc de informatii, uite asa se mai desteapta omu', invatand de la altii :)

in alta ordine de idei, noi maine dimineata mergem la expozitie de pisicute la romexpo, se mai baga careva?

Mergi la inceput

Babytza vezi ca ai fost selectata sa raspunzi la concursul cu sunetul

eu cred ca stiu raspunsul, dar nu am noroc sa raspund....
ti-l dau pe PM daca vrei

Mergi la inceput