Bobocei de sept-oct 2008 (280)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Da stii ca eu nu am mai zis pana acum dar acum chiar asa simt ca in Ro vei afla ca vine o SURIOARA pt Lizucu.Si partea cu surioara face parte tot din presimtire...

hihihi! :) esti super tare, daca e sa se indeplineasca sa stii ca trebuie sa te reprofilezi.:):):)
sa stii ca eu vreau o surioara pt Lizucu, ca la ce va aud pe voi cu decalotarea si testicole flotante, wow, ma cam ia tremuriciul. glumesc!!! de fapt relatia mea cu sora mea ma impinge sa-mi doresc o surioara pt Elsa, sa traiasca si ea momente la fel de frumoase cum am eu cu sora mea.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

In primul rand yuppyyyyyyyyyy pentru hunisori!!!
Si pentru Lumi, ca a iesit din butoi!

La mine e tot cu suspans , ecografista a zis ca ea crede ca e fetita, dar nu e sigura , asa ca mai astept vreo luna, pana la eco morfo la Pop, care sper sa nu ma dezamageasca!

Fug la facut bagaje, de maine plecam la munte!
Si o sa-mi fie dor de voooooi!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lumi ma bucur mult sa sunteti spre drumul cel bun

nerantula distractie placuta

piolica

babytza zana maseluta i a adus Inisei o trusa cu de toate creioane, carioci, sclipici . Biancu e toata pictata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nerantula, Iosup ce ti-a zis? (io votez ca aia e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

nerantula, Iosup ce ti-a zis? (io votez ca aia e

Iosup la 11s si 1zi a zis fetita, dar si la Gruia a zis la fel

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Laureta pup you back! unde ai pus pozele? ca eu nu am vazut linkul.

Nerantula, sa fie asa cum iti doresti tu! Drum bun la munte si distractie placuta!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Daca sunt fete care stau in Militari, am descoperit in piata Veteranilor un magazin cu produse alimentare - mezeluri si alte preparate din carne - fara E-uri si conservanti. Eu am luat pt. Eva 3 felii de sunca din piept de pui, sper sa-i placa. Pretul e cam piperat - 55lei/kg, dar in conditiile in care nu-i dau zilnic mezel mi se pare ok.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Care, unde, cum se cheama?
Sar'na de informatie.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara si noi pe aici plini de oboseala...si fara nici un chef ..nu reusesc sa citesc din urma..nu mai fac fata cu treburile...in fine

lumi ce-am inteles ca sunte-ti mai bine...yuuppiiiiii....ce ma bucur

ada voi cum mai sunte-ti??

Si acum una din casa..ieri dupa ce sa trezit din somnu de la prinz am vrut sa ne schimbam "chilotii"...dupa ce iam dat jos pe cei vechi..a zbughit-o pur si simplu si sa asezat in varful patului intre pernele noastre...o mai rog de cateva ori sa vina sa-i schimbam...ea "nu-nu" si aud dintr-o data o chestie curgatoare cu viteza ..imi dau seama ce este si o apuc de maini si direct cu ea in baie...ii pun reductorul pe wc si surpriza STA PE EL ...si stam noi asa pret de 10 min. jucandu-ne cu te miri ce ne cadea in mana...ii dau si drumul la apa stiind ca nu a apucat s atermine in pat....ma gandesc intr-un final sa o iau de acolo...ajungem in dreprul patului sa ii pun un pampers si aud cum ii da drumu pe parchet ...ma enervez extrem de tare o apuc iar de o mana de data asta si o pun pe wc si zic "NU TE MAI MISTI DE AICI PINA NU FACI PIPI" ..si probabil ma vazut ca ma schimb la fata si a inceput sa faca..a las sa termine si ma duc repede sa sterg pe jos cand ma intorc la ea ce crede-ti ca facea, se juca cu degetul acolo unde curgea pipi ...ma bufnit rasu si bineinteles ca mi-a trecut si supararea

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Si surpriza cea mare este ca de ieri imi spune pipi se duce la wc..o intreb "vrei sa facem pipi la wc"...ea "da" o asez..bineinteles ca nu face nimic...dar ma bucur tare mult ca sta pe el...ca ea inainte numai daca il aratam zicea-i ca o oparesc

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am o durere de cap de vad stelutze Nurofenu nu isi mai face treaba, nasol :(

piolica pozele au fost poze pe FB. Am pus acum si pe Picasa
http://picasaweb.google.com/inisa2004/DropBox#

Mergi la inceput