Bobocei de sept-oct 2008 (280)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

tuturor...da...sunt linistita si impacata cu ideea...voi vedea cat de linistita voi fi dupa ce "vom intra in paine"...
Claudinna - mergem la Albena, la hotel Laguna garden 4* (noi am vrut la hotel Gergana dar nu mai erau locuri in perioada pe care o doream noi), all inclusive....am dat 2083 lei (pt ca s-a aplicat o reducere de 20% din pretul biletelor pt ca le-am achitat inainte de 30 apr)...speram sa fie bine si frumos...vom vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lumi, ce bine ca hunisorii sint pe vindecate. Multi pupicei!
Ada, wow, ai dormit toata noaptea? Super!!!
Nocom, vezi de data asta sa nu mai dai gres, am vazut ca tu ai nas bun de obicei! Mai, vreau sa te vad neaparat cind venim al Bucuresti, crezi ca poti sa-mi dai si mie putin din optimismul si din voiosia ta? De cite ori te citesc imi incarc bateriile!
Ange, multa sanatate mamei tale!
Claudinna, feciorul tau e nemaipomenit. Ma minunez de cite ori citesc ce ne scrii ca face. Felicitari mamico!
Felicia, pot sa o aduc si eu pe Elsa la Vladut la masa? Poate asa o sa manince si ea mai bine. Tu nu mai pui niste poze cu el? Cred ca toate fetele ar vrea sa-l mai vada. Eu, una, cu siguranta!
Nerantula, asteptam caruciorul!:)
Laura, sau poate o aduc pe Elsa la voi sa manince si ea niste ceapa cu Alexia. Cred ca Elsa s-ar uita la mine ca la masini straine daca i-as da ceapa... e o sclifosita cind vine vorba de mincare, mai putin la fructe si dulciuri.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

am uitat sa va spun, azi am cumparat niste pantofiori si o rochita pentru o fetita care sta sa vina pe lume, m-am topit toata cind le-am luat. Sint atit de mici si de frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ce face gradinita din om.... Teo azi mi-a cerut desert, dupa masa de pranz. Care s-a diminuat in volum.... ca sa ramana loc de desert, normaliche... am pus-o...ca eu nu stiu ce e ala desert.

Pio, da, am dormit de la 12 si ceva pana la 9 fara un sfert cand s-a trezit Radu. Iar Teo a dormit pana la 10.

Feli, zice RAzvan "s-o pui in cos, s-o dai maine la cocos" numa ca el zice OI in loc de OS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laura, Claudinna sunt pe aici ma zbat printre treburi care nu se mai termina si printre sacndurile butoiului ca l-am spart sa iasa Lumi din el.
Lumi ma bucur ca hunisorii sunt mai bine si ca Robi a scapat de branula.Cu testiculele m-ai facut asa curioasa si m-am pus sa il caut pe Andrei sa nu radeti de minedar eu nu mi-am dat seama daca ar fi acolo sau nuL-am pus si pe sotu din dotare sa se uite si el cica sunt acolo nu stii ca a zis dr cand erai in luna 8-a ca au coborat si sunt la locul lor.Da cred ca tot ma duc la un chirurg la control asa sa ma linistesc.
Xor si eu zic ca daca esti mai linistita asa e mai bine.Si daca stii persoana e si mai bine, cum de nu te-ai gandit inainte la varianta asta???Si felicitari pt bilete la mare nu au fost scumpe zic eu transportul cat va costa???
Claudinna super tare Ava cate mai zice el.
Laura din pacate nu am rezolvat nimic inca azi dimineata m-a sunat inspectoru sa imi spuna sa merg luni dimineata la inspectorat si daca pana atunci nu se rezolva nimic asta e...mi-am luat si oraru de la director dar sa nu mai zic ca numai ce am spart butoiu pt Lumi si ma apuc de facut altu cand ma gandesc ca si ,,bua" e plecata de acasa sapt viitoare o iau pe aratura.
Pupam Alexia cea dulce (sigur data viitoare nu mai ratam intalnirea) care papa ceapa verde cu tata de pe fundul de lemn
Azi am alergat de zor sa platesc niste facturi si la piata cu A bineinteles care a descoperit el ca e fain in caurucior sa te impinga cineva si tu sa stai sa te uiti la peisaj si sta tare cuminte.
Am citit asa pe ultra mega fuga ca acum am pus mancare la foc supa de pui , peste cu legume la cuptor si salata boeuf...off off ca nu mai termin treaba asta
Mai revin dupa ce mai incerc sa mai citesc cate ceva.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Am uitat
Ada multa sanatate sa nu mai faceti febra deloc.
Pio multa bafta in noua incercare eu simt ca de data asta va fi bb2.

Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

merci frumos, draguta ca intotdeauna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

merci frumos, draguta ca intotdeauna

Da stii ca eu nu am mai zis pana acum dar acum chiar asa simt ca in Ro vei afla ca vine o SURIOARA pt Lizucu.Si partea cu surioara face parte tot din presimtire...

Diana

Mergi la inceput

Feli vrem sa il vedem pe Falkone.Si vroiam sa iti zic mare noroc ai avut tu cu D-na Vio o stiai dinainte sau a fost noroc?Ce mult o iubeste Vladut si sunt convinsa ca si ea pe el.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, deci tu erai cu butoiul! am zis eu ca cineva a ridicat capacul si s-a facut lumina...
bafta multa la serviciu, daca va trebui sa incepi mai devreme. dar daca 'bua' nu e acasa saptamana viitoare, cu cine-l lasi pe Andrei???

cat despre testicule, acum eu nu vreau sa va faceti ganduri si sa mergeti cu toatele pe la doctori aiurea. eu zic ca dupa o discutie cu pediatrul stiti cam ce sa faceti, la noi cam exista suspiciunea de la pediatru....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput