Bobocei de sept-oct 2008 (280)
Raspunsuri - Pagina 19
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laureta Am o durere de cap de vad stelutze Nurofenu nu isi mai face treaba, nasol :( piolica pozele au fost poze pe FB. Am pus acum si pe Picasa http://picasaweb.google.com/inisa2004/DropBox# David trebuie sa fie fericit ! de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
merci frumos! sint foarte frumoase pozele, nu am fost niciodata la vulcanii noroiosi, vad ca e tare frumos acolo. Iar fetitele sint adorabile! ce par mult are Biancu! wow!
multa sanatate! sa-ti treaca durerea de cap cit mai repede!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
claudinna spune:
neata!
am facut proaspata!! cine se inscrie??
se anunta o zi fara vant si cu mult soare! abia astept sa iesim prin parc.
ieri am scos teroristul doar in curte, in doua reprize si m-a epuizat fizic! colinda toata curtea, prefera locurile cat mai accidentate si are un simt aparte ca tocmai atunci o zbugheste la fuga. teoria o stie, mergem numai pe "poteca", "Avanee, atent-atent!", dar la capitolul practica, mai avem de lucrat.
am vizitat "solalul" (solarul): "haide mama, vino!" 'unde sa vin?' "acolo, solal!!", ne-am plimbat prin "gandinga" (gradina de zarzavaturi) si "mama sus, cutzu-cutzu!" (sa-l ridic sa-l vada pe cutzu peste gard) si-l striga si-mi spunea mie ca "bea apa", "coada" (da din coada) sau "lataa" (latra). are o oaresce frica de caini pe care cred ca eu i-am indus-o, desi mie nu-mi e frica. daca vede pe strada vreun caine se fereste si-mi spune ca "musca".
ne-am dat apoi in "laga-dangu" (leagan), am privit "iaba" si era sa si faca un buf din cauza ei, ne-am uitat dupa "pasari" care "zboarra" (r se aude infundat) si s-a plimbat printre tufele de liliac: "parrte crreanga!" (era o creanga crescuta in drumul lui si ii spunea sa se dea la o parte).
apoi ne-am dus la gramada de nisip (ca avem si scoica, dar nu ne-am invrednicit sa amenajam locul) si si-a aruncat cu nisip in cap, in ghete, prin toata curtea...prin florile bunicii...aici m-a epuizat, ca se urca pe gramada de nisip si se sprijinea dce un gard de lemn, cam putred, iar langa gard era si o teava cam ruginita infipta in pamant, iar eu nu am facut decats a-l tin sa nu alunece cumva si el ma impingea "mama parte!, lacia-ma!". am stat super incordata si ma dor toti muschii.
cand am vazut ca nu se mai poate si el tot acolo ar sta am incercat sa-l duc la casuta. 'mergem sa ne jucam la casuta?' "da!"...si-l las sa circule liber ca pasarea cerului...teroristul meu face cativa pasi si o zbugheste pe langa mine, inapoi la nisip! l-am prins si l-am luat in brate. se zbatea ca toate cele, asa ca am facut o conventie si l-am lasat jos: "ne jucam la casuta?' "da!"...eh si iar da sa fuga...de data asta l-am luat in brate si l-am bagat in casa, in zbierete, ca nu-i curgea o lacrima...cum l-am bagat pe usa baii si am dat drumul la apa (v-am zis ca era ca un purcel) a tacut ca prin minune si a inceput sa rada "punu aluneca!!"
alt episod:
e fac baby einstein, cum v-am mai spus, insa daca se fixeaza pe un filmulet, il vrea to pe ala. le stie pe dinafara...adica imi spune: "mama, uite!!! vaca, gajd!!" (iese vaca din grajd), sau "vineeeee, pocu, nonoi!!" (stai ca vine scena cu porcul in noroi)...si de-astea, ca daca e vreun bunic in bucatarie (acolo sta la laptop), nu-l lasa sa manance, ca-l cheama sa-i arate...
si aseara uitandu-se la unul dintre filmulete, il intreb: cum ii zice la caine in engleza? "dog". Notam primul cuvant in engleza!!!! el repeta oricum ce zice povestitorul in filmulet, insa nu stiam ca le si stie
dau sa-i schimb filmuletul, ca dupa ce se termina el cere: vaca (filmuletul cu vaca povestitor) sau hamu (filmuletul cu cainele)...sau "date" (inca o data acelasi filmulet) si-i pun baby beethoven...se uita el cateva minute si ma striga: mama!!! altuuuuuu, nu pace, nu paceeeeeeeee! (ca asta nu-i place)...
alt episod:
de cateva zile ii tot spun ca trebuie sa se tunda, ca i-a crescut parul: "tati tunde, baie"....in seara asta ne facusem planul sa luam taurul de coarne, bagam copilul in baie (fara acceptul lui), il asezam pe un scaun in fata oglinzii si ia sotul masina de tuns: "tata, nu tundeeeeee, loc, loc!!" "mama, looooooc!" "nu tundeeeeeeeeee" bineinteles ca nu l-am mai tuns...
Xor spune:
Afara din butoi...TOT e al meu!!! si nu stati prin preajma si asteptati pt ca nu-l voi elibera prea curand!!
tzitziri spune:
Neata,
dupa o absenta indelungata...
Noi suntem bine, multumim celor care au intrebat de noi....toata lumea bine doar ca lipsita de chef.
Sa stiti ca v-am citit, asa ca sunt la zi...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
denisa.g spune:
Buna ziua tuturor.
Noi venim cu vesti proaste in continuare.
Dupa 12 zile spitalizare si teste pt o boala groaznica care ne-a terminat toti nervii si ne-a adus la disperarae aseara am primit vestea cea mare: SUNTEM CELIATICI . Adica intoleranta la gluten.
Doctorii sunt optimisti ca in 2 ani vom scapa de boaola asta dar cu regim strict si muulta atentie.
Masurile pe care le-am luat momentan: am aruncat tot ce inseamna faina grau si ne-am aprovizionat cu orez, porumb.. asta de o saptamana de cand ni s-a recoltat sangele pt analiza aceasta si am hotarat ca nu ma voi mai duce la munca, voi sta acasa cu Edwin cat e nevoie sa-l facem bine.
Cam asta la noi, ne-a lovit o bomba parca, asa ne simtim, dar suntem optimisti ca in 2 anisor vom scapa. Doctorii au zis ca daca respectam strict Edwin va putea chiar merge la gradinita de la 5 anisori...ceea ce speram si noi.
Pupam mamici si mai vb.
claudinna spune:
denisa
imi pare tare rau sa aud asta si sa stii ca in 2 zile am auzit de 4 cazuri de acest gen. va doresc tot binele din lume si sa scapati cat mai repede! e greu sa treci la un nou mod de viata si va tin pumnii stransi!
Xor, ce ai patit???
tzitziri,
andy.p spune:
D-ne numai vesti proaste in ultimul timp
Denisaimi pare tare rau ca treceti prin asta,multa putere va doresc
Clau ce-mi place cum vorbesti cu Razva si el cu tine,adevarate conversatii
Oana ati fost plecati??
Xor poate te ajuta daca te descarci aici
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
Neata,
pio daaa, si eu abia astept sa ne vedem, sper sa si pot, caci eu niciodata nu m-am intalnit cu fetele in parc din 2 motive: stam depate si facem mai bine de o ora cu masina pana in parc si 2. Daria doare inca 2 somnuri /zi astfel incat nu putem pleca de acasa foarte departe si nu pentru mai mult de o ora..... Dar, gasim noi o solutie sa cunoastem si noi cati mai multi bobocei....
claudinna ce povestesti tu acolo despre Razvan cred ca voi auzi la Daria pe la 3 ani.... :( Imi e drag de Razvi de mor, si ma invanta fiecare povestioara de-a voastra!!!
denisa uff mai mami, imi pare rau de problema, dar da, dr au dreptate se rezolva daca asta e principalul tau tel in viata (si sunt convinsa ca este!!). Am avut si noi niste prieteni la Piatra Neamt care au avut asa probleme cu baietelul si acum (are 5 ani jumate) nu mai are probleme, dar s-a obisnuit cu un anume stil de mancare si asa a ramas, nu ca ar fi ceva rau...
xor sa inteleg ca v-a si lasat bona?!?!?! Poate s-a razgandit in privinta banilor si ii e nu stiu cums a zica!??! Intreab-o direct! (vezi ce de presupineri am?!?! ) Hai, capul sus, ca vin acuma si va spar butoiul ala, sa vad pe unde va mai ascundeti apoi?!?!?!? Nu uita, fiecare sut in fund este un pas inainte!!!!
Noi suntem bine, multumim lui Dumnezeu, vesele si nebunele....imediat fugim afara...
Va pupam
luminita2008 spune:
neatza.
am fost azi la cresa, de data asta noi, parintii. am vorbit cu dir. si i-am spus ca revenim dupa jumatatea lunii mai... nici nu stiu inca daca nu e prea devreme. oricum, daca vrem sa stam mai mult, putem intarzia cat vrem, nu-i bai.
nerantula, drum bun!
laureta, kllemi, multumesc!
laureta, ff frumoase pozele!
claudinna, felicitari pentru primul cuvant in engleza! wow!
xor, ce s-a intamplat??
oana
denisa, imi pare tare rau sa aud astfel de vesti.... analiza ati si repetat-o? sau nu e cazul? cum si-au dat seama doctorii, doar din analiza de sange, a avut alte simpome? uff, iti doresc multa putere si sa treceti peste asta cu bine!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"