Bobocei de sept-oct 2008 (280)
Raspunsuri - Pagina 10
andy.p spune:
si
Sper ca toti boboceii bolnaviori sunt mai bine,un ic si o mamicilor.
Lumi,Ada,Xor
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
gaia.nevia spune:
neatza dragele mele.
o ?
Teo aseara a mai avut un puseu de febra mare. Acum sunt ok amandoi, desigur plini de muci si tusesc.
Dar banuiesc ca asta va mai dura...
Lumi, voi ce faceti?
Xor spune:
kllemi - nu, nu azi incep ...pe 3 mai...adica fix peste o saptamana....Azi l-am dus pe Mark la gradi..l-am lasat pe fuga pt ca aveam ceva de rezolvat..pana acum nu m-a sunat nimeni sa-mi spuna ca plange....inca sunt in cautare de solutii....am fost azi sa vad din nou o cresa de stat (ma gandeam ca parerea mea despre ele e eronata....) insa....m-a facut sa-mi dau seama ca oricat de rau ar fi la privat, tot mai bine e....prea multi copii intr-o grupa la stat...nu au cum sa le acorde atentia necesara....Sunt in continuare in cutare de bona...fetele din Iasi, daca imi puteti recomanda ceva...va rogggg
Ada - cum sunteti astazi?
Lumi - Doamne Ajuta sa scapati de branula.....imi e asa mila de pui...
Nocom spune:
Salutare,
lumi hai ca azi scapati de branula si catelusul tau schiop va fi sprintenel din nou! Abia astept sa ne spui ca ai iesit din butoi si sunteti toti 4 fericiti!!
Ada crunta rau viroza asta! Doamne ajuta sa scapati repejor, ca deja copilasii s-au saturat de muci si tuse!
xor mie greseala de la gradi mi se pare nesimtire nu un incident nefericit. Eu as cauta alta gradinita, ca doar sunt zeci de gradi particulare pe suta de metri.... Trebuie sa fii foarte impacata cu tine cand mergi la servici, altfel va fi un cosmar, sa stai tot timpul sa-ti faci mii de ganduri...
gaia.nevia spune:
aruncai un ochi la ce gradinite sunt pe la Iasi. Mi-a sarit in fata diferenta imensa de pret fata de bucuresti...
Xor, voi la ce gradi sunteti?
piolica spune:
Multa sanatate boboceilor bolnaviori. Lumi, sper ca Robi e deja fara branula. Insanatosire grabnica! Si nu te mai invinovati atit, asta iti va epuiza toate rezervele, tu trebuie sa fii fresh pentru boboceii tai.
Xor, mult succes in gasirea unei crese bune pentru Mark!
Merci frumos pt intrebarea ref musafiri, ieri la ora la care ma intrebai inca nu ajunsesera, cred ca pierdusera naveta cumva, dar ca un facut au gasit o alta mai pe seara! Sint cu moralul prastie acum, mai ales ca acum 2 ani pe 25 aprilie aflam ca greierasul e o fetita, care mai tirziu a luat numele de Elsa. Asta e! Ma gindesc sa ma opresc aici si sa fiu multumita ca am reusit sa o avem pe Elsa. Poate ca bb2 nu o sa vina niciodata, iar eu o sa aflu peste citiva ani ca o sa am cine stie ce boli de la toti hormonii astia artificiali pe care mi-i injectez in corp. Nu ma bagati in seama, acum nu scriu eu, ci o fantoma.....
Ada, multa sanatate! pupicei
o zi buna va doresc!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
luminita2008 spune:
claudinna, ada, kllemi, laura, xor, piolica, nocom
iaca, ne-am intors de la prima vizita... horror a fost, si nici n-am rezolvat nimic, caci madame dr era la Minister, chemata de urgenta. deh, mare Sef de Sectie ce se afla....
am ramas cu branula, mai rau, a trebuit sa i-o scoata din picior, caci iesise din vena, asa ca acum l-au intepat si in mana, pe dosul palmei... deja a incercat de cateva ori sa si-o bage in gurita, vai de fundul meu cum o sa stau sa-l pazesc.
vedem maine daca om scapa de ea si ce-o mai fi.... daca maine o gasesc pe marea si celebra dr...
partea buna e ca o sa-i pot face dus macar, daca are piciorusele libere. deja s-a iritat la fund, chit ca-l spal de 3-4 ori la fund in chiuveta... numai ca nu-l puteam spala cum trebuie, mereu trebuia sa am grija sa nu i se ude piciorul cu branula, trebuia sa-l tin intr-o pozitie f incomoda pentru el....
partea proasta e ca Edi mi-a facut febra de dimineata 37.9. acum doarme, dar simt ca arde. nu-i pun inca termometrul, ca nu mai are mult si se trezeste... dar nu pot pricepe de la ce naiba face febra!! si vineri a avut un episod de 38, peste we insa nimic, nici febra, nici muci, nici tuse, nu-l doare dupa ureche ca-l controlez in fiecare secunda, nu are ganglionii inflamati... in schimb e marait non-stop, doi canini se chinuie sa iasa si nu se lasa dom'le, tare mai e gingia asta!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia neatza dragele mele. o ? Teo aseara a mai avut un puseu de febra mare. Acum sunt ok amandoi, desigur plini de muci si tusesc. Dar banuiesc ca asta va mai dura... Lumi, voi ce faceti? Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
sanatate multa, mucii trec greu, dar tu stii f bine asta.... sper sa nu se mai chinuie mititeii... cum merge cu aspiratul? merge? mai faceti aerosoli?
cat despre noi, am scris mai sus povestea de azi. ce sa zic, se cam impute apa asta din butoi... nu stiu de unde sa mai gasesc forta, sunt cu nervii prastie... oare la magazinul ala cu cioburi si piuneze o avea si de-astea de bine? un pachet de rabdare ceva.... niste sanatate sa le dau astora mici...
luminita2008 spune:
pio, capul sus, mamica draga!!! eu sunt sigura, sigura ca o sa vina bb2, fratiorul mult asteptat pentru Elsa!
nu pot decat sa incerc sa te inteleg si sa te incurajez cum pot, cred ca e tare greu, iti doresc multa forta sa mergi mai departe! nu renunta, o sa fie bine, ai sa vezi.
te pup de un milion de ori!