Bobocei de sept-oct 2008 (280)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lumi, imi pare asa de rau ca nu ati scapat de branula. Ma gindesc la voi sa va faceti bine cit mai repede.

Ada, Lumi, va multumesc frumos pentru gindurile bune. In seara asta fac sedinta cu soata si ne decidem daca continuam sau nu. [ ca o paranteza - Testul de sarcina pt Elsa l-am facut in Romania, eram in vacanta de anul nou, poate ca si urmatorul test trebuie facut tot in Ro, acum in mai cind o sa venim. sincer, numai asta ma face sa ma gindesc sa nu renunt. E putin ca chestia aia - daca prind semaforul pe verde o sa mi se indeplineasca nu stiu ce dorinta:) Stiu, e copilaresc, sint ditamai femeia de aproape 37 de ani si inca mai fac chestii de genul asta. Faza cu 25 aprilie nu a mers, chiar visam cum o sa fac eu un test exact pe 25 aprilie, la 2 ani de cind am aflat ca o sa avem o fetita si o sa aflam ca o sa aducem Elsei un fratior / o surioara. Poate ca nu am prins nenorocitul ala de semafor pe verde.... Iar am luat-o pe cimpii... ma duc sa ma culc ca am inceput sa debitez numai prostii)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Ada - la gradinita Atelier (www.atelier1.ro)
Astazi l-am gasit urland la propriu....nu plangea...urla....cred ca de la oboseala combinata cu plictiseala....
Nocom - am vizitat multe inainte...am mizat pe asta ca e la inceput si vrea sa-si faca clientela, deci trebuie sa fie ok pt a atrage clientii...dar...poate sunt eu prea pretentioasa....
Pio - imi pare nespus de rau...poate ar trebui sa te relaxezi si sa incercati in continuare (fara stres, aveti deja o minune....)...daca nu a fost luna asta, poate urmatoarea.....si nu abandona lupta...
Lumi - nu-mi mai gasesc cuvintele de incurajare....iti spun doar ca esti o mamica puternica (eu nu stiu daca si cum as fi rezistat), si Doamne Doamne nu va uita!! si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Claudinna, sotul meu zice asa: N-am vazut decat DOPPELHERZ AKTIV CA 750 + D3 + BIOTINA + ACID FOLIC

o sa se mai uite, ma mai uit si eu, dar pe astea le-ai incercat?

Mergi la inceput

Lumi, a big hug!

Cate injectii ar face pe zi daca nu ar avea branula? Am senzatia ca il chinuie mai rau baranula decat cateva minute de plans la spital sau la policlinica pentru o injectie. N-ai pe cineva sa vina acasa?
Viroza asta de-o avem noi e cu pusee de febra, cand radu cand teo fac 39 de marti (radu) si de joi noapte (teo)
Multa sanatate va doresc!

Eu schimb apa la butoi cu putin vin si ma scald si eu o tura... deja incep sa imi fac ganduri ce o sa fie cu copiii mei cand o sa merg la munca si n-o sa pot lipsi.

Teo cred ca ma pedepseste ca u-i acord destula altentie sau stiu eu ce naiba la apucat, dar de trei zile imi cere insistent mancare si, cand apar cu farfuria, incepe sa urle, sa dea din maini sa tipe la mien ca nu-i e foame, scuipa,... nu va imaginati cum face...
As intelege daca i-as oferi eu mancare, dar nu, O CERE frate, se roaga de mine, il intreb ce, stabilim ce, cu ce, cata paine, cate lingurile, aranjez o farfurie si imi intoarce capul

Mergi la inceput

cat despre aspirat, Teo sufla nasul din 10 in 10 minute, iar Radu nu suporta nici sa-i adun cu sevetelul mucul verde care se prelinge pe buza de sus, ce sa vorbim de aspirator?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ada, nu le-am incercat! dar suna bine

Lumi, piolica, Xor

Ange, pe unde mai sunteti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Lumi, multa multa sanatate puilor, pupam manuta si piciorusul intepat a lui Robi. Imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva, Doamne ajuta sa treaca totul cat mai repede

Ada, sanatate multa si voua

Nusha, nu cred ca trebuie sa-ti reamintesc cate "avioane" am avut eu cu sarcina. Capul sus si va fi totul bine. Pupicei lui David.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi am tras o tura in weekend la vulcani noroiosi. A fost tare fain si frumos Am mai avut doi copii in grupa o fetitza cat Biancu si un baitel cu 1 an mai mic decat Inisa. Ne am simtit excelent toti.
De azi Inisu meu e stirba. Am duso la dentist si i a scos dintisorul de lapte jos ca iesea celalat si asta de lapte nu prea se misca. Asa ca acum avem un dintzoc mic si alb pe care la noapte o sa il punem sub perna
Biancu e teroare ca de obicei

Lumi imi pare asa rau pt puitz :(. Multa sanatate, o imbratisare calda

Ada multa sanatate la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

se pare ca am gasit o bonaaa...sunt fericita, maine discutam detaliile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

se pare ca am gasit o bonaaa...sunt fericita, maine discutam detaliile

Bravo!!!! Iti doresc ca Mark sa se acomodeze repede cu ea. Pupici!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput