Bobocei de sept-oct 2008 (280)
Raspunsuri - Pagina 9
_irina_ spune:
Pupici, noi ne-am trezit mai la pranz, asa... Imi vine sa plang de ciuda cand imi amintesc ce program frumos avea copilul cat timp a fost plecata maica'mea, acum iar e varza.
Din seria ce vraji a mai facut copilul meu taciturn. Tot isi scoate sosetele din picioare, mie mi se pare ca e rece jos, avem numai parchet si gresie asa ca o incalt mereu la loc. Si ca sa fie cooperanta ii arat ca si eu am sosete si uite, mami are sosete ca ii e rece, hai sa iti pun si tie. Azi aveam si sosete si papuci, Deea iar fara sosete, iar ii bag textul cu "mama are sosete trebuie sa iti pui si tu" si ce face copilul? Ma pune sa stau pe fotoliu, imi scoate papucii, imi scoate sosetele, imi pune papucii la loc si continua tropaiala prin casa.
Deci, trebuie sa imi schimb discursul.
anamona spune:
Kllemi, imi pare rau ca am intarziat cu raspunsul, insa de aseara nu am mai intrat
a fost dragutz la expozitia de pisicute, erau vreo 200 de exemplare din diferite rase, care mai de care mai frumoase. T a fost foarte fericita
pe de alta parte, dupa ce am dezbatit aici despre raceli, si eu si sotulne-am trezit cu o senzatie de inceput de raceala. Sper sa nu ne ia de a binelea, am luat amandoi doze soc de Flu Care de la hyland's. Sper ca pana maine sa fim ca noi
anamona spune:
si apropo de perioada in cae esti contagios la raceli, si eu sunt de parere ca perioada cea mai contagioasa e in primele 3-5 zile de la declansarea bolii. Exact in perioada in care curg mucii, se stranuta sau se tuseste - acestea fiind caile principale de transmitere a virusului
gaia.nevia spune:
Lumi Te asteptam maine cu vesti bune.
Nu mergem la gradi, inca tusim rau si mai facem febra, ca sa nu mai zic de muci.... Nu stiu daca ajungem vreo zi saptamana asta
kllemi spune:
lumima bucur tare, ca Robi nu a mai facut febra...si te stept cu vesti bune maine sa scapati de branula....-acesc catelushul shchiop si muuuulte ..ptr mami poate iese un pic mai la suprafata din butoi
ada uufff mai mami, nu mai stiu ce sa mai zic..cu racelile astea muuuulta sanatate va doresc ...si sa va face-ti bine cat mai repede...daaaa???
niko ii prieste domne tari straine
feli ...esti o pata de culoare in toate problemele noastre ...cel mai tare mi-a placut vecinul "sunte-ti acasa"
xor tin pumnii sa se rezolve ceva pina maine....parac maine te duci la serviciu...nuuuu?? daca am retinut eu bine
Si acm vreau sa va multumesc ptr. raspunsurile voastre in ceea ce priveste administrarea vigantolului, un mare la toate fetele
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Muuh spune:
gaia si daca esti vaccinat poti face bolile, forme usoare dar totusi poti.
Editez din motive de incoerenta
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh gaia si daca esti vaccinat poti face bolile, forme usoare dar totusi poti. Editez din motive de incoerenta Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
suna cu atat mai horror. inseamna ca scaderea masei vaccinate duce incet si sigur la pandemie, nu?
ha-ha, am dat reply in sec cand modificai
Asta stiu... da...
Muuh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
suna cu atat mai horror. inseamna ca scaderea masei vaccinate duce incet si sigur la pandemie, nu? ha-ha, am dat reply in sec cand modificai Asta stiu... da... cum sa duca la pandemie? nici vorba doar ca si cu si fara vaccin o poti transmite mai departe. Vaccinarile se fac pentru a preveni complicatiile nu boala in sine ca un oreion simplu si banal nu te omoara si nici steril nu te lasa. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
anamona spune:
ma gandeam la vacanta la mare....cumva grecia a fost dintotdeauna pentru noi o destinatie la indemana, asa ca am lasat-o mereu deoparte.
Acum cred ca i-a sosit vremea.
Caut acum o locatie mai linistita (nu gramada de romani, nu popor mult pe plaja), eventual intr-o vila sau hotel cat mai pitoresc
Aveti ceva sugestii sau amintiri de sharuit? Tin minte ca Nausica a fost anul trecut, pozele aratau tare bine...
LE: septembrie e o perioada buna sau e prea cald?