Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Neata fetele si de la mine.Noi deocamdata dormim destul de bine noaptea aseara s-a trezit doar de 2 ori sa pape si acum doarme de la 7.30 dusaa,intre timp am mai facut cate ceva prin casa ,unele mici fiind duminica .Va mai cer si eu sfatul in legatura cu 2 problemute .Prima intrebare este adresata mamicilor de fete ,a inceput sa-i placa la baita nu mai plange in schimb la masaj cand ii fac pe fata e jale, pe spate cand o masez tace nu zice chitic.Sa fie de la criza aia genitala despre care am auzit?
Cealalta intrebare e adresata tuturor noi nu am facut vaccinul BCG pt ca se stie povestea cu institutul nostru maret,nu stiu ce sa fac sa incerc sa-l procur din afara?Vadaca nu mai reusesc sa intru va urez tuturo o zi buna.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Neata fetele si de la mine.Noi deocamdata dormim destul de bine noaptea aseara s-a trezit doar de 2 ori sa pape si acum doarme de la 7.30 dusaa,intre timp am mai facut cate ceva prin casa ,unele mici fiind duminica .Va mai cer si eu sfatul in legatura cu 2 problemute .Prima intrebare este adresata mamicilor de fete ,a inceput sa-i placa la baita nu mai plange in schimb la masaj cand ii fac pe fata e jale, pe spate cand o masez tace nu zice chitic.Sa fie de la criza aia genitala despre care am auzit?
Cealalta intrebare e adresata tuturor noi nu am facut vaccinul BCG pt ca se stie povestea cu institutul nostru maret,nu stiu ce sa fac sa incerc sa-l procur din afara?Vadaca nu mai reusesc sa intru va urez tuturo o zi buna.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Buna . Ma bucur sa aud ca dormiti bine noaptea

1. La fata nu ii place nici lui Yannis (desi nu e fata) Nu cred ca e vreun copil caruia sa-i placa
2. Am inteles ca afara nu exista boala(tuberculoza) asa mi s-a spus (dr de fam.) si nu e o afacere sa-l cumperi. Asta daca exista. Eu zic ca e mai bn sa astepti o sa apara el. Am inteles ca in aprilie-mai va fi gata. Asa mi-au zis cei de la spital

de Yannis Andrei (23.01.2010)

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

neata si de la noi.mutam de cafea.
noi adik eu raportez o noapte buna ca a dormit tati cu bebe!!!!!!!1

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

multumim de cafea...
eu azi sunt mama loca..de la 6 a inceput baiatu frichineala, a mancat, l-am schimbat..nu si nu..el se smucea se intorcea ce poate partile...ce are ce are...e..cand l-am pus pe burta a adormit instant..pe la 7 asa..pana acum juma de ora..poftim aspect..nu mi-a dormit niciodata pe burta...si eu binenteles ca nu am mai dormit am stat sa il pazesc sa vad daca respira cum trebuie, sa nu se sufoce

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

A uitat cioara de mine sa se laude: noi iarasi am dormit pana la 6. Cred ca daca mai insist mult pe subiect , sigur mi-o iau!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Ar mai fi un update la AMR, dar nu in sensul care trebuie, asa ca ma abtin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Ar mai fi un update la AMR, dar nu in sensul care trebuie, asa ca ma abtin!

....... si io stagnam la 62 i ieri dimineata am avut 63!!!! asta in conditiile in care ma infometez!!!! Dar bine ca azi am din nou 61,9 (deci 62)....cred ca din cauza ca vineri seara mi-era foame si ca sa nu bag prostii mi-am facut niste floricele pe care am cam plouat cu sare...cred ca am retinut multa apa in organism si de aia m-am trezit cu 63...era cat pe ce sa update si io AMR ul

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Azi dam noi PARTY:
BAUTURA
si
PAPICA

din partea casei ca facem 3 lunitze!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Aseara am reusit sa vorbesc cu Mihaela(dastefa). Miruna e mai bine, dar nu au facut vineri tomografie... vor face luni sau marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Azi dam noi PARTY:
BAUTURA
si
PAPICA

din partea casei ca facem 3 lunitze!!!

de Yannis

la multe lunitze inainte!
multumim de bunatati!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput