Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
haircut spune:
Salutare si de la noi!
La multe lunite pufosilor de azi
Am fost la Biserica si am impartasit broscuta, ma bucur tare ca am reusit...Am avut o noapte aproape la fel de agitata ca cea de ieri, deci n-a fost de la B-uri????Nu mai inteleg nimic Acum doarme destul de linistita, cred ca profit si eu sa ma asez langa ea ca-s varza
Recuperez si revin...
de Maia Ilinca (29.01.10)
larisel spune:
catalutza Poate mititita se ineaca cu lm daca zici ca tzashneshte asha de tare. Incearca sa o pui intr-o pozitzie cumva deasupra ca sa apese pe san cu guritza si atunci n-o sa se mai inece.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
mariucasara spune:
Am revenit cu Sebi proaspat crestinat si mami si tati cununati. Poze nu prea am dar pe marti, miercuri voi pune.
pe toata lumea si fug la recuperat.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Eu nu am nici un fel de pompa, cu mana nu reusesc sa scot nimic si nu stiu ce sa cumpar. Voi ce pompa folositi? |
Eu am Avent electrica si sunt multzumita de ea, in schimb de tzitzi nu prea. La inceput credeam ca pompa e de vina, dar pe parcurs am aflat ca nu toti sanii pot fi mulsi...din pacate. Eu niciodata nu am muls din ambii sani mai mult de 120-130 ml si asta rar oricat de plini ar fi fost.
happyella spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui decenuela
dak aude jiji mare ii se umfla ranza.....unnde a fost la pescuit:? si al meu e pescar inrait... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine..... |
a fost pe o balta din Corbeanca
fericita de buburuza Andreea Maria
ayanna_xem spune:
Salutare fetele!
Noi am dormit tun azi noapte, fii-mea s-a culcat la 10 si s-a trezit la 5 dim...a papat ca haplea, de s-a si inecat o data ca nu dovedea cu inghititul, si s-a culcat la loc...a mai papat o data pe la 10, la fel de lacom, ne-am jucat putin, ne-am zambarit, ne-m gangurit si acum iar somn...
Ei, daca ar fi asa in fiecare zi....ehe...
Fetele, io am sanii pietroi...mananca fii-mea de rupe si 'vaca' de io tot produc la greu...daca nu-mi iau pompa sa mai scot ceva lapte crek pocnesc....acum curge si singur, dar nu e pacat?! macar de-as face si io ceva provizii acolo, sa castig si io macar o ora de libertate, ca acum nu pot pleca nici juma de ora de langa fii-mea ca daca i se nazare ca vrea tzitzi si io nu-s la apel... aia sunt....
Acuma nush de unde vine laptele asta asa brusc, intantaneu, deodata...dar de o saptamana beau la masa cate o bere (fara alcool bineinteles)...o fi avand legatura?!...Stiu ca nu se impaca cu kilele (alea 10 de tre sa le arunc!), dar inca nu ma stresez foarte tare...cik lu' barbat-meu ii place la nebunie cum imi stau blugii 'stramti pe c*r'......akuma, no....daca el zice ca-s sexy si asa, macar nu intru in butoi cand ma uit in oglinda...ca era cat pe ce sa pic si io in butoiul ala celebru si chiar cu capu-n jos!!!
M-am intins cu vorba si n-am felicitat si io pufuletii si sarbatoritii din ultima vreme...nu va suparati pe mine, pliz!
La multi ani tuturor pufuletilor sarbatoriti azi, ieri, alaltaieri si de cand n-a mai intrat nesi' de mine sa faca urari...Alexutzzza, multumim de tratatie...
Felicitari mariucasara pentru cele 2 superevenimente din viata ta...asteptam neaparat poze...cred ca a fost de vis!
Larisel multumesc de raspuns...ma gandesc ca oricat de putin lapte as scoate cu pompa tot e ceva, la mana nu scot nimic, dar nimic...mai degraba curg ei singuri...si cu pompa poate reusesc sa si strang ceva, ca asa il irosesc tot si e pacat...
Decenuela...multumesc de raspuns...nu am de gand s-o trec pe fii-mea pe biberon, dar vreau macar sa incerc din cand in cand...mi-e teama ca nu o sa accepte, ca si suzeta o scuipa de zici ca-i otrava, nu alta...vreau sa o invat un pic (macar un pic!) mai independenta de tzitzi si... pentru cazurile de forta majora, cand trebe sa ies si eu pentru o ora macar...pana acum am luat-o cu mine peste tot, bine...ca nu prea am iesit eu mult, dar simt nevoia sa iau un pic de aer...si nu pot s-o iau peste tot cu mine iti dai seama....macar o ora daca o las acasa cu mama (si bibe!) ar fi excelent...ca uneori simt ca ma salbaticesc!
La noi nu prea ai unde iesi cu copilul, nu sunt magazine mari si ca sa umbli prin magazinase din astea de cartier cu copilasul dupa tine nu prea merge....sa tot iesi afara, iar intri si tot asa....
Nikole
S-a trezit...ma duc sa ma joc un pic cu ea, intre timp intra si sotul pe net...si apoi poate mai revin...
Va pe toate...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Azi dam noi PARTY: BAUTURA si PAPICA din partea casei ca facem 3 lunitze!!! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
FELICITARI!!!! SA CRESTETI MARI, SA FITI SANATOSI SI LA MULTI ANI!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui larisel catalutza Poate mitititacse ineaca cu lm daca zici ca tzashneshte asha de tare. Incearca sa o pui intr-o pozitzie cumva deasupra ca sa apese pe san cu guritza si atunci n-o sa se mai inece. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 |
Larisel, nu ma injura, am pierdut reteta de la clatitele acelea cu branza dulce, o mai poti da o data te rog? Sunt asa de buuuuneee!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
al3csa spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151213
Asta pt fetele cu dieta
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
larisel spune:
La multe lunitze sarbatoritzilor zilei!
cristies Tare urat ai patzit-o...urmareshte evolutzia sanului...off...
haircut Felicitari pt impartashanie!
mariucasara Poze intzeleg ca nu ai inca, dar nishte detalii...ceva...
ratusca, alexutzza De aia am scos eu amr-ul.... Avand in vedere ca mananc aproape numai porumb (pufuletzi, floricele, fulgi) cum naiba sa nu ma ingrash? Ca doar se da la porci si la gaini...
iulia Ce bine ca Miruna e mai bine. Off cat au mai tras mititica si mamica ei...saracutzele...