LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

EVA MARIA, MONICA, TUDOR,TEODORA ....sa fiti sanatosi si cu noroc in viata!

Sophiphi
Gazulina
Sa aveti petrecere frumoasa, multe cadouri, sa va puneti dorinta cea mare si sa suflati bine in lumanare ca sa se indeplineasca....sa fiti iubite si sanatoase!

Toate mamicile sa fie mandre de copiii sarbatoriti si sa se bucure de realizarile anului ce a trecut prin viata lor....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan,noi am primit un buggy de la Primii Pasi si eu sunt tare multumita de el : e usor, spatarul se rabateaza aproape de orizontala , se manevreaza cu usurinta si am vazut ca si pretul e mic oricum la cat o sa-l folosesti nu cred ca se merita o investite prea mare !

http://www.primiipasi.ro/categorie.php?cid=14

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI frumoaselor noastre ghiocici:

Sophia Diana

Ana Katherina

si multe si multi pentru mamici!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Eu stau si-mi pazesc comoara desi imi pica ochii-n gura de oboseala. Si-s catranita: am sarbatorit si noi socrella si in entuziasmul evenimentului, Calin a fost imbiat si chiar servit (sau s-a autoservit in unele cazuri) cu tot ce este NU: mici, drob,sarmale, bere, cozonac, ridiche. Iar eu considerata zgriptzuroaica serii caci refuz "poftele" copilului. Bineinteles ca n-a halit un mic intreg, a luat vreo 3 gurite iar vreo 2 le-a si scuipat, bere cat un degetar (desi asta i-a fost pe plac si facea semn "inca un rand, baiete"), drobul si sarmalele le-a scuipat din start, dar e vorba de un principiu, incalcat doar asa de amorul artei, ca-i casa plina iar eu nu fac scandal. Festinul a incetat cand am revenit eu in peisaj, dar la complot a participat tacut si hasbandu . Eu sunt genul care citeste de 5 ori o eticheta si tot ma intreb daca am facut bine dandu-i ceva in care n-am eu incredere ca-i chiar asa de natural cum scrie!

Acum partzaie la greu dar nu da semne ca i-ar fi cazut ceva greu la stomacel.

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MIHAELA ai pm

Mergi la inceput

Mababei, ce sa mai zic: sa-i fie de bine lui Calin !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Cuscra abia va asteptam pe la noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Cuscra abia va asteptam pe la noi

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Cat de curand aterizam ca am o sedinta/curs la Buc !!
Va anuntam din vreme !

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

MABABEI cred ca ti-a crescut brusc tensiunea. Foarte urat ca s-a facut chestia asta fara acordul tau Eu iti spun sa incerci sa nu iti faci griji ca nu a mancat cine stie ce din ce ai spus tu. Hai curaj si uite multide la mine

Mergi la inceput

Noapte buna !!!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput