LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**
Raspunsuri - Pagina 6
Monnvas spune:
Valeu, Mababei, ce barbat ai tu acolo, mici si bere . Mi-e groaza ca si eu la vara tre' sa merg la socri, care ma toaca la cap ca "copilul tre' sa manance de toate", inclusiv sare, zahar si ciocolata. Chiar m-am ciondanit un pic cu socru-meu miercuri pe tema asta
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
mababei spune:
Novus
Shasa
Asa-i nu-s multe, dar au fost toate odata, adica intr-o seara, cand eu abia am inceput sa-i strecor cate-un praf de sare in mancare. Dar vad ca e bine, asa ca ma duc si eu la somn! Oricum am amenintat cu "concedierea" personalului care nesocoteste regulile mele asa ca nu cred ca se va repeta prea curand isprava!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
Kea spune:
Inchisesem, dar mi-am amintit ca Ina intrebase daca mai e cineva care nu si-a decalotat flacaul. Eu! Dar dr a zis ca pot incepe, chiar el a tras un pic. Noi inca ne invartim si ne sucim si nu stim cum sa incepem, ca-n apa se pierde iar pe uscat nu stiu, poate il doare. Dr copilului unor cunostinte le-a zis ca abia spre doi ani sa se puna pe treaba. Deci sunteti in grafic.
Novus, 2 tavi a cate...16-18(?). Cam asa. Maine cred ca mai fac o tura ca mergem la gradina si sper sa nu uit sa-i numar.
Monnvas spune:
Mababei, ati sarbatorit anticipat? Adicatelea pe dumneata? Adicatelea de ziua ta face socrella porcarii de-astea??
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Novus, o portie are cam 18 biscuiti, acum depinde cat de mari ii faci. Al meu deja s-a plictisit de ei. Cum zice Kea, poti jongla cu cantitatile. Ah, si abia astept sa vii in Bucuresti!
(7.03.2009)
Kea spune:
Pupam pe Calin, cred ca de satul ce e o sa doarma tun!
Novus, noi i-am facut un cont la copil si i-am pus banii de la botez si tot ce a mai primit de ziua lui, la Craciun si la Paste, si in plus se transfera lunar de la noi din cont nu stiu cat acolo, nu mult, dar ma gandesc ca se strange ceva cu timpul.
Kea spune:
Inca una si ma duc.
Monnvas, eu nici nu i-am dat la copil, noi suntem inca la categoria " 4 dinti" si nu mi se pare ca prin molfaiala lui ar putea inmuia alune, prune uscate, cereale, asa ca am mancat eu la greu. Dar nici nu le facusem pt el ci pt mine.
mababei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Valeu, Mababei, ce barbat ai tu acolo, mici si bere . Mi-e groaza ca si eu la vara tre' sa merg la socri, care ma toaca la cap ca "copilul tre' sa manance de toate", inclusiv sare, zahar si ciocolata. Chiar m-am ciondanit un pic cu socru-meu miercuri pe tema asta Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Si daca-ti zic ca are si un ochi vanat...e completa imaginea?
Rad si plang totodata ca mi-a stat inima cand am venit de la servici si l-am gasit cu ochisorul vanat. S-a dus maica-mea la baie si l-a lasat misunand in camera, s-a impiedicat si a cazut cu partea de sus a pometelui si ochisorul pe o masinuta metalica. Maica-mea era speriata rau, mi-era mai frica pt. ea. Puiul a plans un pic si gata, cand am venit imi zambea ca un gangster cu ochisorul vanat! A invatat si maica-mea lectia, radea cand ii ziceam ca-l iau cu mine si la buda in cazul in care urla daca-l pun in patut pt. 2 minute!
Si desi toata lumea imi zice ca asta e doar inceputul...eu nu ma pot obisnui cu ideea!
Si, cunosc si eu textul...pe vremea noastra le dadeam x, y,z....si n-au patzit nimic...
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Kea Inca una si ma duc. Monnvas, eu nici nu i-am dat la copil, noi suntem inca la categoria " 4 dinti" si nu mi se pare ca prin molfaiala lui ar putea inmuia alune, prune uscate, cereale, asa ca am mancat eu la greu. Dar nici nu le facusem pt el ci pt mine. Keutu cheliutu |
Pai le poti macina marunt. Si o sa iasa undeva intre biscuite si pandispan - adica destul de moale.
(7.03.2009)
mababei spune:
citat din mesajul lui Monnvas Mababei, ati sarbatorit anticipat? Adicatelea pe dumneata? Adicatelea de ziua ta face socrella porcarii de-astea?? Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Nu, chefuiam regulamentar onomastica ei! Dar nu-i ea, cat e socru'miu beleaua.