LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**
Raspunsuri - Pagina 23
Pisik06 spune:
BIANCA, pai trimitem pitipoanca de Dorobanti la cocalaru tau si gata perechea nu?. Si de dupa colt apare cuscra MONNVAS cu facaletu, sa fie tablou complet
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
ramona7575 spune:
Ilinka, mama noastra Omida... zile de bine si la mine, mancati-as inteligenta
- cruce + cheie masina
- surubelnita
- carte
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 BIANCA, pai trimitem pitipoanca de Dorobanti la cocalaru tau si gata perechea nu?. Si de dupa colt apare cuscra MONNVAS cu facaletu, sa fie tablou complet Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Da, da!
Iese dom' inginer de dupa colt si zice: "Pai eu ma chinui si invat, citesc carti tehnice si mesteresc, si voi...si voi...smenuri si manevre pe aici!"
Eu daca o sa am o fata o fac pitzipoanca, dar mai spre rock, nu chiar Bambooista. Ce rost are sa se chinuie!
Gianina34 spune:
ilinca - multumim mult pentru predictie (am salvat-o sa nu uit si... mai vorbim peste ceva ani)
bianca - nici noua nu ne plac borcanelele (nu ne-au placut niciodata)
noi nu mancam mixt niciodata ca vomita(adica in aceeasi lingurita sa aiba si pireu si bucatele) la noi lucrurile trebuie sa fie f clare ori inghite direct ori mesteca(legume fierte, paine, peste nu carne de pui, ... si atat); nu mai spun cat dureaza masa daca trebuie sa astept sa mestece si sa o trag de manecuta sa si inghita
pisik - am incurcat eu un pic
concluzia este ca mai avem de lucrat la capitolul mancare daca vrem sa vedem locuri noi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
bianca-omida - zi-ne si noua draga pe limba ta
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
mihaelacg spune:
salutare fetelor!
tocmai ce-am savurat si eu cafeaua mababei. buna rau
tocmai ce-am admirat cele doua superbitati sophiphi si gazulica.
amandoua atat de elegante si mandre tare-n pielea lor ca doar faceau 1 anisor. frumoase fete, frumosi parinti si pariu ca cei din urma au fost si emotionati la maxim.
torturile...
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Bianca2503 spune:
1. carticica (ca era intr-un format mai mic)
2. branula
3. stiloul meu mont-blanc
Pai eu zic chirurg plastician. Inavata din carti, branul=profesia de medic, iar stiloul reprezinta starea materiala pe care o va avea, adica buna.
O sa isi cumpere stilou cu banii de pe silicoanele si botoxurile puse.
mihaelacg spune:
shasa pt sfat.am pus si un strop de otet ca mi-am amintit ca ne facea si tata cand eram mai mici "reteta" asta.
acum is mai bine.
fetelor, am patit azi noapte ce n-am patit de cand o am pe bubuta.
de la 12.30 s-a trezit. da treaza de tot. noi stateam ascunsi sub pilota, iar ea in fund treaza treaza. a inceput sa ma scarmene in cap. era un fel de mangaiere. dupa care s-a intins, stateam fata in fata si ma mangaia si zicea "ma-maaaa"si se uita asa duios la mine, cu o fata angelica. si trecea timpul ....si trecea, asta pana la ora 4 dimineata. spre dimineata ii dadeam tzitzi insa maraia si setot foia pe toate partile.
a adormit cred ca undeva in jur de 4.30, ca eu am atipit inaintea ei. tati ne-a parasit pe la 2.30, s-a "refugiat" in sufragerie iar noi am ramas ca fetele la "povestiri de noapte".
s-a trezit la 10 azi.
nu stiu ce s-a intamplat, o fi fost de la luna plina? ca-i batea lumina pe fata. am tras si rulourile.
sper sa nu se repete istoria si in seara asta ca
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
pisigri spune:
Geanina, si eu am copil mofturos si vomitacios. Daaaar, oriunde in alta parte decit acasa, mincarea e mai buna, foamea mai mare, mestecatul mai cu spor si curiozitatea cit casa. Asa ca eu zic sa iti iei inima in dinti si sa incerci un weekend. Nu moare copilul de foame cu mincarea in fata, iti garantez!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Ca uitai sa va atentionez mai de mult...Stiti concursul acela Happy la care participasem eu? De v-am rugat sa imi trimiteti coduri? Am si castigat (si datorita voua): un pachet de 70 si unul de 54 si 2 pachetede paturici. Acum pt ca s-a prelungit termenul final al concursului...DACA MAI AVETI CODURI MAI IMI TRIMITETI? |
Si ti le-au trimis? Am trimis si noi pentru o jucarioara, dar nu ne-au trimis-o inca...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute