LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**
Raspunsuri - Pagina 22
Gianina34 spune:
ilinca -
1. carticica (ca era intr-un format mai mic)
2. branula
3. stiloul meu mont-blanc
nu am vrut banii sau cardul (doar la final cand nu mai ramasese mai nimic pe tava)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Legat de gradi...la mine prima conditit, adica aia de afara, este sa aiba curte mare in care sa si scoata copiii la joaca. V-am zis ca nu-l vreau corporatist de mic. |
pai asa am mai triat din lista mea de gradi
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
pisik - am citit ce a mancat ana in "deplasare"
am o intrebare: cum i-ai dat mancarea? ca parca ea nu manca decat pasat (sau nu mai stiu eu precis-precis) ai luat blender-ul cu tine?
prietenii vostri cum s-au descurcat?
scuza-ma daca te bat la cap cu detaliile astea tehnice dar tare mult imi doresc si eu "extravagante"
edit: corectez literele ca am mainile inghetate
avem 1 anisor
Ilinca_M. spune:
Gazulina:
- piaptan- taaare cocheta si dichisita
- chei masina+floriciceaua= combinatia ideala de pragmatism si romantism
- cartea= imaginatie prolifica
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Micsunica
1. carticica (ca era intr-un format mai mic)- fantezie
2. branula- eee, va fi "buna de pus pe rana", un suflet caritabil, gata mereu sa ajute
3. stiloul meu mont-blanc - inclinatie spre lucruri pretioase, poate chiar colectionara + fluentza in exprimarea in scris
1 AN!
Manole forever
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 pisik - am citit ce a mancat ana in "deplasare" am o intrebare: cum i-ai dat mancarea? ca parca ea nu manca decat pasat (sau nu mai stiu eu precis-precis) ai luat blender-ul cu tine? prietenii vostri cum s-au descurcat? scuza-ma daca te bat la cap cu detaliile astea tehnice dar tare mult imi doresc si eu "extravagante" edit: corectez literele ca am mainile inghetate Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
Hai ca iti raspund si eu.
Vladimir nu mai vrea borcanele asa ca apelam la carciuma. Fara blender.
Ii iau o supa de pui cu ceva legume in ea si ii dau bucatelele de pui(retine ca are doar 8 dinti fara masele; micsunica ta poate sa mestece ca am citit ca are gura mobilata ca lumea) si ceva legume.
Mai comand ceva la gratar (peste sau pulpa dezosata) cu niste legume (cartofi la cuptor, rosii). Legumele le baga singur in guura,iar carnea i-o tai mica mica si ii bag in gura.
Cam asta arfi la noi.
Pisik06 spune:
GIANINA, vad ca Ana a inceput sa pape si bucatit mic, mai ales in deplasare. La gratar a papat o pulpita facuta mic si data din mana, iar ieri carnea din ciorba si pestele la fel, maruntite cu cutitul si date din mana.
Cu noi au fost nasii nostri care nu au bebe inca, desi isi doresc tare, dar nu iese. Finii nostri nu au scos fata pana acuma, tocmai asta ziceam. Si fata lor este copil bibelou, fara nicio problema medicala, nicio treaba cu adaptarea, sta cu oricine, oriunde, nu e ca sclifosici a mea care nu doarme decat in patu ei, se plictiseste repede, ne aude pana la Pitetsi cand se enerveaza, etc. Dar chiar si asa nu am de gand sa o tin in casa. Trebuie sa se invete si cu schimbarile, parerea mea. Ca pe urma ajungem ca aia de care povestea Novus
ILINCA, vreau si eu predictii, ca pe cand am avut noi turta nu aveai veleitati de ghicitoare. Ana a ales parfum, chei de la masina si o hartie de euroi de care s-a lipit foarfeca. So?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 GIANINA, vad ca Ana a inceput sa pape si bucatit mic, mai ales in deplasare. La gratar a papat o pulpita facuta mic si data din mana, iar ieri carnea din ciorba si pestele la fel, maruntite cu cutitul si date din mana. Cu noi au fost nasii nostri care nu au bebe inca, desi isi doresc tare, dar nu iese. Finii nostri nu au scos fata pana acuma, tocmai asta ziceam. Si fata lor este copil bibelou, fara nicio problema medicala, nicio treaba cu adaptarea, sta cu oricine, oriunde, nu e ca sclifosici a mea care nu doarme decat in patu ei, se plictiseste repede, ne aude pana la Pitetsi cand se enerveaza, etc. Dar chiar si asa nu am de gand sa o tin in casa. Trebuie sa se invete si cu schimbarile, parerea mea. Ca pe urma ajungem ca aia de care povestea Novus ILINCA, vreau si eu predictii, ca pe cand am avut noi turta nu aveai veleitati de ghicitoare. Ana a ales parfum, chei de la masina si o hartie de euroi de care s-a lipit foarfeca. So? Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Pitzipoanca de Dorobanti.
Mie numai tampenii d-astea imi vin in cap. Hai ca o las pe Ilinca- ea le zice frumos.
Ilinca_M. spune:
"Ana a ales parfum, chei de la masina si o hartie de euroi de care s-a lipit foarfeca."
parfum= va fi foarte rafinata, cu gusturi fine
chei de la masina= va avea o profesie care presupune calatorii
euro+foarfece= acea profesie va fi f. banoasa si va consta in a-i forfeca pe altii, care lucreaza cu foarfecele.
Concluzie: critic de moda!
1 AN!
Manole forever
Pisik06 spune:
ILINCA, esti grozava!!!!
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente