LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**
Raspunsuri - Pagina 21
Bianca2503 spune:
sa traiti! (bine)
Gaza mica=minunata
Gazele mari= la fel, doar d-aia a iesit aia mica minunata.
Legat de gradi...la mine prima conditit, adica aia de afara, este sa aiba curte mare in care sa si scoata copiii la joaca. V-am zis ca nu-l vreau corporatist de mic.
Pisik06 spune:
Si apropos de mancare, astazi ii dau Anei sa guste sarmale. Nu dati cu rosii, sunt sarmale in foi de vita, cu carne exclusiv de pui, facute mana mea; am pus putina sare, drept condimente numai cimbru, orez, painica si sos de rosii. A, si ulei de masline, deci nimic neincercat anterior.
In privinta chestiei nu mancatul porcarioarelor sunt perfect de acord cu voi. Si sa stiti ca e f valabila chestia cu obisnuinta. Ana nu mai mananca fructe decat daca ii dau sa roada biscuit pe langa. Cum ma vede cu castronul de fructe imi arata cu mana unde stia ea ca sunt biscuitii (intre timp i-am mutat, dar degeaba) si tipa pana ii dau. Sunt biscuiti de bebe, dar na, nu sunt eu multumita ca a capatat "dependenta" asta.
Cu mancatul in deplasare apelam la borcanele daca nu ne potrivim ca ora cu ajunsul la restaurant. Altfel, ii dau de la restaurant. Ieri a papatr ciorbica de vacuta si pastrav la gratar cu mamaliga
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Neatza! LA MULTI ANI cu intarziere pentru GAZA si SOPHIPHI. Multe imbratisari si pupici pentru mamicile lor. Am admirat si pozele de la dezmot, superbe Ieri am facut si noi o "extravaganta" a la Bianca si am plecat la ora 11 catre cabana Pestera, ca aveam un 4X4 de la serviciu pe timpul week-end-ului si trebuia valorificat. I-am luat si pe nasi cu noi. Am cam regretat un pic, ca drumul e prost si am facut mult, vreo 4 ore cu totul, din care aproape 2 numa din Sinaia. Dar peisajul frumos, aer curat, atat cat am beneficiat de el, vreo ora cu totul, dar na. Am ajuns la hotel sus, am mancat, s-a jucat Ana un pic, am mers vreun km cat sa ne obosim un pic, apoi inapoi in masina si luat iarasi drumul in roti. Ne-a prins bine totusi. M enerveaza ca bate vantul afara, mi-e teama sa nu ii revina raceala, ca abia s-a facut si ea bine. Cred totusi ca o scot dupa ce doarme si mananca. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Auzi, tu! Extravagantza...hmmm. N-ai dat si tu un telefon sa ne iei si pe noi!
Sa mai iesiti!
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Si apropos de mancare, astazi ii dau Anei sa guste sarmale. Nu dati cu rosii, sunt sarmale in foi de vita, cu carne exclusiv de pui, facute mana mea; am pus putina sare, drept condimente numai cimbru, orez, painica si sos de rosii. A, si ulei de masline, deci nimic neincercat anterior. In privinta chestiei nu mancatul porcarioarelor sunt perfect de acord cu voi. Si sa stiti ca e f valabila chestia cu obisnuinta. Ana nu mai mananca fructe decat daca ii dau sa roada biscuit pe langa. Cum ma vede cu castronul de fructe imi arata cu mana unde stia ea ca sunt biscuitii (intre timp i-am mutat, dar degeaba) si tipa pana ii dau. Sunt biscuiti de bebe, dar na, nu sunt eu multumita ca a capatat "dependenta" asta. Cu mancatul in deplasare apelam la borcanele daca nu ne potrivim ca ora cu ajunsul la restaurant. Altfel, ii dau de la restaurant. Ieri a papatr ciorbica de vacuta si pastrav la gratar cu mamaliga Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Eu i-am dat lui Vladimir sarmale in foi de stevie. Tot asa...carne de pui cu orez, condimente naturale, adica oerburi si suc de rosii. Le-am servit cu smanatana. Foarte apreciate au fost!
Gianina34 spune:
bravo pentru "extravaganta" asa da
noi am testat trenuletul din mall-ul di cotroceni si am fost taare incantate ne-au placut mult locurile de joaca de acolo si ne-am propus sa mai mergem
pozele cu micsunica "grasa" vi le arat imediat ce ne repara tati calculatorul
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Ilinca_M. spune:
Holario:
intai de toate datoria pt. Shasa:
Iri - ceas= punctualitate si precizie, chei masina= spirit de aventura, ac si ata= descurcaret si inventiv in orice situatie
Teo - chei masina= rapiditate in actiuni, telefon= bun in relatii inter-umane, lant de aur= familist (na, ce-am scos-o, asta da simbol subtil!:))
Gianina, mea culpa Please scrie again ce a ales, ca am scapat din vedere
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Si multumesc din nou de urari si previziuni...se pare ca suntem mai multe "adevarate fiice ale mamei Omida" in club
Am vazut Gazulina bubulina si pe mami foarte mishto cu freza si outfit-ul un pic retro.
Anaan, sorry, eu o luna jumate disociatul mai dur ce ti l-am scris l-am urmat. De la Bianca am luat doar...ambitia si mai ales ziua de pizza vegetariana. Dar eu n-am pus botu' in perioada aia pe: paine, paste, dulciuri de orice fel. In schimb pizza balotam si de 2 ori/ sapt. Alta mica scapare a fost ca puneam fulgi de porumb simpli in lapte. Am slabit 8 kile destul de rapid (o luna juma).
1 AN!
Manole forever
Pisik06 spune:
BIANCA, pai da, pt noi a fost o oarescare extravaganta, desi pot spune ca noi am mai tot iesit cu Ana, spre deosebire de finii nostri de exemplu, care in 8 luni nu au dus fata nici pana la Campina.
Uite nu mi-a dat prin cap ca voi v-ati fi bagat la chestii de-astea, mai ales ca aveti si masina corespunzatoare (aia cu masini mici saracii tare se chinuiau, ca e drumul f prost si mai si plouase). Dar, vorba sotului, nici cand am ajuns in Sinaia nu eram convinsa de destinatie, ca de multe ori nu ne iese ce ne propunem
A, apropos de mancare, sambata am fost la curte unde isi fac socrii casa, au facut un gratar. I-am dat si Anei o pulpita de pui. Soacra-mea a tinut sa ma avertizez inainte ca (,) carnea de pui e cumparata, nu e de tara. I-am zis ca nu-s probleme, ca ii dau si cumparata, ea se tot uita sceptica la mine, ca ma stie ca sunt cam "nebuna" cu mancarea. Iar ieri cand am vb la telefon m-a intrebat daca "nu i-a fost rau aleia mici de la gratar". Deci am educat-o. E, ma rog, a tras ea si o concluzie ca "daca am ajuns sa mancam asa la masa cu oamenii mari, suntem gata sa plecam in week-end impreuna", adica ei singuri cu ea. I-am tras un zambet fals cantand in gand "dream on, dream on" si gata
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ilinca_M. spune:
V-ati prins ca Phipholina doarme, daaa?
Sa va zic ce a facut. Eram in camera ei, io citeam intinsa pe canapea, ea mishuna facand ture de la o jucarie la alta, mesterea etc. La un moment dat vine (ca de obicei cand se plictiseste de jucarii) la canapea. Cand in sfarsit ii arunc o privire (pana atunci o vedeam doar asa, vag, cu privirea periferica, doar cat sa fiu pe faza sa nu-si traga sertarele-n cap) am avut un mic shoc: fata doar in body, cu picioarele goale. Ce naiba, cand am dezbracat-o de pantaloni, is senila?! Ei bine, nu am dezbracat-o eu, a scapat ea de ei, dar nu-mi pot imagina cum, numa i-am vazut intinsi printre jucarii!
1 AN!
Manole forever
Gaza22 spune:
Ilinca nu ne uita si pe noi cu previziunea, asteptam cu nerabdare.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor