LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**
Raspunsuri - Pagina 24
Gianina34 spune:
bianca - multumim mult
s-a notat
pisigri - sper sa fie valabil si pentru noi ca incepe sezonul de mare
multumesc mult de incurajari
parca-parca mai capat si eu curaj de-o "extravaganta"
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
mihaelacg spune:
gianina, si noi ne chinuim cu mancarea.
de cand am venit de la bucuresti am inceput sa-i schimb consistenta mancarii. adica sa termin cu blenduitul.
ii pasez legumele cu furculita, ii tai carnita maruntel, insa mesteca ce mesteca dupa care da mancarea jos.
curios, ca paine, biscuiti, covrigel, mar, mananca bucata intreaga.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
pisigri spune:
Geanina, acu sa stii ca pt moment planul este sa iau cu mine si blenderul cind om reincepe sa bintuim, ca e mic, ocupa putin spatiu si daca nu se poate si nu se poate altfel...Dar asta probabil cind mergem in concediu, stam mai mult plecati...asa, de un weekend...sau la cort...no way. Odata si odata trebuie sa invete sa mestece, nu??
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
Ilinca , te rog, arunc-o privire si-n viitorul lui Andrei:
1. surubelnita
2. lingurita
3. pix
Bianca, vreau, neaparat, si-o previziune cocalariana!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Ilinca , te rog, arunc-o privire si-n viitorul lui Andrei: 1. surubelnita 2. lingurita 3. pix Bianca, vreau, neaparat, si-o previziune cocalariana! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
As vrea si eu dar singura chestie la care ma gandesc acum este ca ar putea face echipa cu Vladimir la insurubat jgheaburi, in sensul ca va fi bun la toate le si proieteaza (pixul) le si insurubeaza (surubelnita).
Despre lingurita nu stiu ce sa zic. De ce ati pus-o pe tava? La ce v-ati gandit voi?
Anaan spune:
A pus-o nasul lui, care e un mare gurmand...io stiu la ce s-o fi gandit?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Gianina34 spune:
unde-ati disparut dragelor?
e semn ca-i soare si frumos afara?
nu mai bantuie nimeni pe aici in timp ce doarme bebele?
cine ne face capitol nou?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Bianca2503 spune:
Noi am venit de afara, am si mancat, ne-am si spalat. Acum stam la lounge, fara bauturi insa.
In juma de ora o sa adoarma, cred si sper ca ma doar spatele si as vrea sa stau si eu putin fara inca 12 kile pe mine.
Monnvas spune:
Fac cap nou, daca mai stiu, ca de la tzigarile Plugarul de ieri...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)