LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**
Raspunsuri - Pagina 13
olishka spune:
LA MULTI ANI Gazulina si Sophiphi!!!
Multe pentru mamici!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
dyana27 spune:
abia am impacat mutzuniciul dupa o tura de urlete; cum il puneam in patut facea ochii maaaaaaaari si se punea nene pe o jaleeee; abia l-am rapus cu stat mai mult la titi, saracutul si-ar fi bagat si un degetel pe langa titi sa se scarpine la masele; as fi ramas eu acolo cu el sa se alinte la titi cat voia.... dar am 2 feluri de ciorba pe foc, plus friptura in cuptor; oricum a trebuit sa-l las 1 minut sa planga cat am pus zarzavatul, macar o tura de fiert sa prinda, ca le termin eu dimineatza; oricum prevad o noapte..... ca iar s-a trezit, a tras 2 chiote si vad ca a adormit la loc;
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Floric spune:
Buhuhu
Sau Buna dimineata...na, dupa posibilitati.
Intru sa spui cu regretabila intarziere Sophia si Ana Katherina . Multa sanatate si multe impliniri in viata.
pentru Ilincuta si Gaza.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Dupa ce tot citi si citi imi dau seama ca Rares a ramas SINGURUL nemergator
Ana, felicitari pentru PRIMII PASI...SA te tii de acum.
Na, acum ce pot face...doar sa astept si eu ziua si monetul. Pana la urma, bine ca nu a mers zilele astea ca am avut bateriile descarcate de laaparatul foto. Cu ce imortalizam momentul, nu ma impuscam, ia spuneti?
Plec la culcare. Somn usor tuturor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
ank si bb spune:
buna mamicilor!
greu dom'le greu... multe sunt de facut si nu e timp mai deloc...
am citit pe sarite ultimul capitol ca sa reusesc sa va scriu cateva randuri...
suntem ok, am facut si noi 1 an si va multumim fff mult pt urarile de pe 2 aprilie . Va invit cu intarziere la o felie de tort pozat, caci tocmai am incarcat poze recente!
am vazut si pozele de joi din IOR, tare as fi vrut sa ajung... nu am reusit, dar astept "restanta" cum zicea monnvas.
de superscumpul ratzuskul dyanei, e super dulce!!! pacat ca Arald nu e fata, ca mergeam in petit!...
dar o mai am pe Karina, ma gandesc ca 3 ani nu e o diferenta prea mare... ce zici dyana?
floric, se pare ca noi suntem ultimii doi nemergaretzi, si cred ca am meu va fi chiar codashul ghioceilor, nu am vazut berbec mai capos ca el, merge de manute 10 metri si apoi se arunca pe spate si nu mai vrea... io zic ca pana la 1 an jumate nu o sa-l vad pe picioarele lui...
olishka, cand il operezi? si unde/la ce dr?
am fost si noi acum 4 zile la chirurg pt putza, l-a tras si a reusit sa-l decaloteze, nu stiu cate ati fost in situatia asta... e groaznic! ti se rupe sufletul de mila lui, oooof. acum suntem mai bine, mai plange cand il decalotez eu dar apoi se potoleste. si arata mult mai bine decat joi...
monnvas, la multi ani cu ocazia aniversarii! sa ajungeti la nunta de aur!
am mai vrut sa mai raspund dar neuronul meu refuza la ora asta... ma bag la nani langa piranha, sa mai prind un ceas-doua de somn.
a, si ff important, la multi ani cu intarziere GAZULINEI MICIsi SOPHIPHIEI!
si la multi ani tuturor ghioceilor pe care nu am apucat sa-i felicit in ultima luna! sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!
va pup si revin printre ...picaturi (adicatelea proiecte, schite si alte belele de la scoala...)
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka LA MULTI ANI Gazulina si Sophiphi!!! Multe pentru mamici!!! Olga, mamica lui David iepurasul |
Cu intarziere, la multi ani si din partea nostra!
LA MULTI ANI!!!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Eu nu am apucat inca sa fac biscuitii dar poate maine ma incumet , cam cati iasa dintr-o portie ? ca sa stiu cate portii sa fac sa ne ajunga ca sigur jumatate ii mananc eu |
Nu i-am numarat, dar ies destui, ca si eu tot dupa formula asta lucrez (2 tavi)
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Tufete, ce-i cu linistea asta? Sunteti toate la bairam? Off, as fi si io de-ar fi soatza in Buc, ca azi facem 6 ani de casnicie (valeu, is deja baba, nu degeaba imi tot zice fiu-meu ba-boooo!) |
La multi ani! (cu intarziere)
"baba" tinerik si frumoasa!
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus La capitolul ''copilul tre' sa manance de toate !'' ma crizez si eu , noroc ca soacra s-a prins cum e mai nou cu mancatul copiilor si se conformeaza ca altfel o ia Pisi la rost ! |
Si motanul meu a luat-o la rost pe maica-sa ca i-a dat ieri Adelei si altceva decat ii lasasem eu. (Am lasat-o cu ea ca sa terminam treaba) S-a linistit cand i-am spus ca morcovul din supa si galushk sunt ok.
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Super pereche !! Noi ne stim de 10 ani si ne-am casatorit dupa 7 ani ca m-am saturat sa astept si l-am cerut ! el nu recunoaste, desigur ! |
Noi am asteptat 12 ani pana "ne-am hotarat" (tot eu am hotarat ) Si tot 3 ani au trecut de atunci.