LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

V-am pupat, fug la treaba. Nu-sh daca mai intru azi, dar maine revenim in Bucuresti.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Gata ne-am intors din vizita unde Alexandra a fost la inaltime ca de obicei: s-a jucat cu 2 baieti de 6 respectiv 12 ani care construiau diverse chestii cu lego, ea le darama si radea pana sughita apoi ii fugarea pe baieti !
Drept dovada deja

Sa va povestesc o faza de la prietenii la care am fost : vin niste amici cu un baietel de 2,5 ani, de cum ajung incep sa ne spuna ca baietelul lor nu suporta copiii, ca nu e sociabil si alte chestii, se aseaza langa noi pe covor, repede il dezinfecteaza de zici ca veneau de la cautat prin gunoaie , scot o gramada de masinute din geanta si incet-incet se leaga un joc dirijat de baietii mai mari
La un moment dat unul dintre ei chiuie de bucurie moment in care baietelul se pune frate pe un plans cu lacrimi de numa' !
Parintii repede il duc in hol si apoi in urmatoarele 5 minute strang jucariile si pleaca motivand ca nu are rost sa chinuie copilul, ca asa e el

No pe mine una m-au lasat gura cascata, cred ca totusi nu procedeaza bine pt ca exista o problema care clar nu se rezolva fugind de ea !

Nu stiu cum ar trebui sa procedeze dar oricum nu asa

Acum cunoscandu-i si pe ei , inclin sa cred ca au si ei partea lor de vina pt ca sunt super super grijulii si protectori cu copilul, la ei programul e strict si nu sufera nici o derogare adica daca ora de baie e 21 nu conteaza cine a venit sau unde sunt ca pleaca glont acasa

In fine, ma bucur ca nu avem probleme de genul asta si sper sa nici nu avem

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Neata!!!
Ma scuzidar cred ca sunt dusi cu capul.

Tipul de oameni care daca nu au probleme si le creaza pentru a crede ca au responsabilitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Poftiti la daca mai aveti pofta !

Bianca, si eu cred ca sunt cam dusi dar pana acum nu i-am prins in direct , mai mult din auzite, dar m-am lamurit si eu !!

Astazi se anunta vreme buna asa ca ne auzim mai pe seara !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neatza.

Io's la ai mei si ma rasfat... Mama face haleala pt pici, bunica pt noi, tata distreaza copchilu' si eu... huzuresc.

De cateva zile fiu-meu mananca dimineata salata de rosii si castraveti, uneori si cu ardei

Novus, io zic ca oamenii is pur si simplu cam stresati de viata. Cand era Cristi mai mic si eu ma faceam luntre si punte sa fiu acasa la ora de baie, ca al meu e rau de somn si functiona numai pe intervale: la 3 h de la ultima trezire musai somn, altfel scandal. Acum, ca a mai crescut, ne putem permite si "abateri", mai ales daca-s activitati interesante

Cat despre socializat... ati vazut ca si al meu e cam nesociabil, nu se baga-n seama cu alti copii... ca asa-s inginerii Da' ma gandesc ca asta ar fi un motiv, din contra, sa-l duca mai des si mai mult in colectivitate.

Faza naspa e ca stresul asta al parintilor ii marcheaza pe copii :( ii deformeaza.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

E o zi frumoasa...bebe a mai facut vreo doua ture sa ne demonstreze ca si-a insusit mestesugul mersului...o duminica perfecta

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ce ma uimeste e ca nu are mersul acela rapid pe care il au ei la inceput, ci paseste in ritm normal, se mai opreste, mai bea o gura de apa omu' (daca are sticla la el) si la finalul expeditiei zice si cate un "mama" frumooos, de ma topesc de dragul lui!

Novus, oamenii aia isi fac singuri viata grea...si, din pacate, si pe aceea a copilului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anaan, felicitari
1. pt ture
2. pt "vechimea-n munca"

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Am citit si eu ieri de toata nenorocirea asta! Urata treaba! Ma gandesc insa ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi fost implicata o persoana publica...

Mergi la inceput