Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
gabriella1 spune:
relaxarea durerii acolosha
Am fost la medic si e vorba de relaxarea dureroasa a simfizei pubiene, exact cum spui si tu, oasele s-au labartat si se freaca ....
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
categoria "spalata/nespalata la gineco" sau dr se orienteaza dupa miros :
eu stiu ca timp 48 de ore inainte sau cel putin 24 e bine sa nici nu te stergi. Poti sa te scuturi daca vrei.
Gabriela
douradoudou spune:
nu mai pot de rasssssssssssssssssssssssss

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 categoria "spalata/nespalata la gineco" sau dr se orienteaza dupa miros : eu stiu ca timp 48 de ore inainte sau cel putin 24 e bine sa nici nu te stergi. Poti sa te scuturi daca vrei. ![]() Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
sper ca glumea...
si
10+
gabriella1 spune:
categoria "3 randuri de dinti" ,dr.Lisa :
carrie draga se vede ca esti tinara si fara experienta...dintisorii se vor schimba de 3 ori la inceput nu-s delok grozavi dupaia se va regenera...si sa te pregatesti pt noptile de critica in cazul dintilor....anumiti copii cind incep sa le creasca dinti nu maninca vomita si chiar fac temperatura dar nu-ti face probleme
Gabriela
gabriella1 spune:
Ba io stiu ca-s imbecila, da nu ma mai nelinistesc din cauza asta si chiar am un sentiment de usurare cind imi zice cineva in fata "ma, esti imbecila !" Imi zic in sinea mea -ca si imbecilii au sinea lor -imi zic, deci "iata, in fine, o persoana onesta care stie sa recunoasca o imbecila atunci cind o vede". Si ma cuibaresc mai departe la caldurica resemnata a imbecilitatii mele.
Gabriela
gabriella1 spune:
Idee de afaceri: shcoala de bune maniere pentru patrupede
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by
aici cu mancatul din aceeasi farfurie este de-a dreptul exagerata,daca ar manca cu furculita ar mai fi ceva,dar cand sti ca isi lasa saliva si alte bacterii...aici cu riscul de a supara pe cineva dar este nesanatos si tine de igiena fiecaruia.Ca yo cred ca daia s-au chinuit parintii nostri sa invatam sa mancam cu tacamuri chiar si din aceeasi farfurie.
Parere personala!
Gabriela
douradoudou spune:
gaby plz da-mi si mie lnkul de unde citesti te rogggggggggg
si
10+
gabriella1 spune:
Din categoria Hai la baba sa-tzi descante-n curcubeu!
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by
Dar chestia cu deochiul merge doar daca suge de la o tiganca. Nu merge daca suge de la o persoana alba. Conteaza si culoarea.
Gabriela

12+