Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou si eu am mancat vreo 30-35..ana vroaim si eu sa-ti spun sa fii cat mai relaxata si sa te gandesti numai la bine...e sg lucru pe care il poti face ..te ..azi am gasit niste bomboane de cioco cu crma de cioco fina inauntru facute de cofetaria asta de langa noi...gata cu celere...azi vreau bomboaneeeeeeeeeeeeeeeeeee(sunt mari cam cat alea cu visine si tot forma aia dsar mult mai bune si fine) Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 10+ |
sarmale ca-n Moldova nu gasesti nicaieri
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
allexxia_m spune:
Nu avem si noi nici o Georgiana ?
pentru cele pe care nu le stim.
si pentru toti George, Gheorghe si cei care mai sunt!
12+
gabriella1 spune:
buey,mi-am descoperit veleitati de cantaret
Gabriela
allexxia_m spune:
Vorbea cineva mai devreme de kg in plus si de planul unora sa nu luam prea mult in greutate...
Eu din pacate deja am luat aproape 4 kg, cam mult.
Nu stiu ce sa fac daca sa incep sa-mi pun restrictii la mancare sau este cat de cat ok asa?
Si apropo' de asta, eu deja a trebuit sa renunt la niste perechi de blugi pentru ca ma strang pe burtica. Mai am decat o pereche de blugi care inainte o purtam doar cu curea caci imi era cam larga pe talie, acum o port fara.
Astept sa trec la pantalonii de graviduta
12+
gabriella1 spune:
din categoria "vreau sa ma las de fumat " si sa invat lb .romana,,iata ce-am gasit pe forum :
Pai staisati spuiio cum sate lasi :iati un pachiet de cigarete deosicare tip si desfal; apoi puneti intrun pahar de lapte deorisicare fel de animaL(a) portia de ciragrete carele crezi tu ca le consumi pe zi.Le lasi ilautru paharului 5 minutele api le scoti la uscare, pe o foaie de jurnal.Dupa ce se usuca inceracale sa le fumezi ca o sati vina rau dar tu sa continui ca testiu persoana perseveratoare si a doua zi cand te trazesti din somn nuti mai terbe cigarete.
Bafta.
Mens anain corp oresano:)
Cea care spera-Daisy
am gasit si categoria "ma doare acolosha".
Gabriela
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 din categoria "vreau sa ma las de fumat " si sa invat lb .romana,,iata ce-am gasit pe forum : Pai staisati spuiio cum sate lasi :iati un pachiet de cigarete deosicare tip si desfal; apoi puneti intrun pahar de lapte deorisicare fel de animaL(a) portia de ciragrete carele crezi tu ca le consumi pe zi.Le lasi ilautru paharului 5 minutele api le scoti la uscare, pe o foaie de jurnal.Dupa ce se usuca inceracale sa le fumezi ca o sati vina rau dar tu sa continui ca testiu persoana perseveratoare si a doua zi cand te trazesti din somn nuti mai terbe cigarete. Bafta. Mens anain corp oresano:) Cea care spera-Daisy am gasit si categoria "ma doare acolosha". Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Genial!!!
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+
gabriella1 spune:
continuarea dupa interventia unuia , domnu' Regulatu'
Mai Regulatu' mai, numi strica retetarul, pliiiiiiiiiiiiiiiiz!
Laso pe Hosen sa decida ca daca ise potriveste s-au nu!
Lena, eu sunt in To (partea engleza) dar te ajut si cu tetul tau francez:)): teik una bucata de cartoaf, taio in mai multe slices pe carele stropesti cu solutie de vinegratte daia care o folosesti la salaturi si muraturi si ajutata de una bucata carpa pozitioneazatio pe frunte. Tio ia cu mana, savem pardon, cu handul!
Hosen, mama, spune ceva ca mie frica sa nu te fi intocsicat de la lapte, poate ca nu a-i nimerit animalul(a)!
Cea care spera-Daisy
Gabriela
ana_o spune:
va invit la o masa bio!
oua bio, proaspete, fierte
ceapa bio, proaspata, din gradina lui tata(culeasa de mine, acum cateva minute slaninuta afumata, bio, preparata de tata, in casa
branza bio, de vaca
singura "ne-bio" e painea...
eu sunt, abia astept sa se fiarba ouale!
11
gabriella1 spune:
"durerea acolosha "
Fetelor, mi s-a pus o durere intre picioare, de parca ma doare clitorisul, scuzati-mi franceza.
Gabriela
douradoudou spune:
ahahhahahahahaha da-ne si din categoria :"ma doare acolosha"plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+