Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

nu aveam de gand sa ma las de sportul distrugator de cosuri :)

doar ca datorita suspiciunilor de pe aici, cand vad, ceva de genul...... "mi s-a spus sa nu......" incep sa mi se invarta rotitele spre panica: "dar eu daca fac asa, oare e bine?"

si uite asa nu mai am mult si o sa devin o diles veritabila

va pup, plec si eu spre casa

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

mai, fetelor... de facutpoate am face toate, dar daca n-ai cu cine, ce faci?
mai bine nu raspundeti, mie oricum nu-mi sta gandul la, oricum dpdv divin stiu sigur, indiferent de vreun argument, ca pentru bb nu e bun sexul. si ramane la latitudinea fiecareia, respectiv fiecarui cuplu, daca aleg in perioada sarcinii.
eu cand i-am spus fostului meu om ca sexul, dpdv divin, nu e recomandat in sarcina(asta nu inseamna ca n-am facut, ci doar ca i-am spus), nici n-a vrut sa auda.
deci...

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

doamne cat am ras cand am citit cica: bb-ele meu se mai vede cateodata negru la echo..a propos de echo iar nu am mai fost..eram in masina in drum spre ea si m-am gandit sa o sun sa-mi faca si mie loc ca nu aveam programare..si surpriza era cu tatal ei la spital...mi-a zis prin telef . ce medicamnet sa mai iau ca nu mai pot de tuse si nas infundat...si sa va spuuun ce am mancat: mi-a facut soacra mea sarmale libaneze vegetariene(sunt din frunze de vita ..mici si subtiri cat un deget..cu orez inauntru si utina rosie si menta...in sos de ulei de masline cu multa zeama de lamaie..divineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si super fresh de la menta si lamaie)

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

douradoudou ce rea esti cu noi ....
nici nu stiu cum sunt acele sarmale dar la cum le-ai descris as manca vrea 20

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

doamne cat am ras cand am citit cica: bb-ele meu se mai vede cateodata negru la echo..a propos de echo iar nu am mai fost..eram in masina in drum spre ea si m-am gandit sa o sun sa-mi faca si mie loc ca nu aveam programare..si surpriza era cu tatal ei la spital...mi-a zis prin telef . ce medicamnet sa mai iau ca nu mai pot de tuse si nas infundat...si sa va spuuun ce am mancat: mi-a facut soacra mea sarmale libaneze vegetariene(sunt din frunze de vita ..mici si subtiri cat un deget..cu orez inauntru si utina rosie si menta...in sos de ulei de masline cu multa zeama de lamaie..divineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si super fresh de la menta si lamaie)

si 10+

la endovaginala la 5 saptamani bb tau nu era "negru"?

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

v-am lipsit?paranoia back
mi-o trecut si burtica de la nos-pa

Gabriela

Mergi la inceput

sa va spun criza de paranoia manifestata in oras.so, prima oprire la farmacie. cer 1 tableta, o iau, Adi cumpara intre timp toata cutia.ajunsa afara citesc prospectul .nu scria ca-i ptr gravide.ma busesc in alta farmacie si0ntreb ingenu: "d-na, e ptr gravide?" aia se uita la mine demential si zice "da".neincrezatoare, chitesc alta farmacie , la fel.total 4 farmacii dupa ce io luasem deja tableta.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Esti tare Gabriela
Stai linistita, no-spa recomanda si medici in timpul sarcinii, stiu sigur asta caci eram in salon in spital cand doctorii prescriau pentru o graviduta cu dureri no-spa.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si eu am mancat vreo 30-35..ana vroaim si eu sa-ti spun sa fii cat mai relaxata si sa te gandesti numai la bine...e sg lucru pe care il poti face ..te ..azi am gasit niste bomboane de cioco cu crma de cioco fina inauntru facute de cofetaria asta de langa noi...gata cu eclere...azi vreau bomboaneeeeeeeeeeeeeeeeeee(sunt mari cam cat alea cu visine si tot forma aia dar mult mai bune si fine)

si 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Esti tare Gabriela
Stai linistita, no-spa recomanda si medici in timpul sarcinii, stiu sigur asta caci eram in salon in spital cand doctorii prescriau pentru o graviduta cu dureri no-spa.

12+

pai in fiecare zi imi pune nos-pa in perfuzie,dar tabletele nu stiam cum arata,n-am luat niciodata pana acum.

Gabriela

Mergi la inceput