Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
allexxia_m spune:
Multumim Gabriela, cu toate avem nevoie de momente de destindere .
diana.b nu am voie sa fac prostioare pentru ca am un chist pe ovarul drept, bine este cu evolutie buna, la penultima ecografie mi-a zis ca s-a micsorat, acum la ecografia pentru dublu test nici nu s-a mai vazut de sarcina. Dar doctora nu mi-a zis nimic ca acum am putea sa facem ceva, astept sa trec in al 2-lea trimestru si am sa o intreb iar ...
Ne este cam greu fara ...
12+
gabriella1 spune:
dupa ce m-ati disperat cu parjoalele si eclerele voastre,acum ma duc sa-mi cumapr juma de cofetarie ,ca parjoale mi-a facut doamna.
fetele, serios,ma tine jos burtica,trece cu nos-pa?credeti sau nu,dar io n-am nici o pastila in casa !
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 dupa ce m-ati disperat cu parjoalele si eclerele voastre,acum ma duc sa-mi cumapr juma de cofetarie ,ca parjoale mi-a facut doamna. fetele, serios,ma tine jos burtica,trece cu nos-pa?credeti sau nu,dar io n-am nici o pastila in casa ! Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Ia un no-spa, serios acum, cu ala iti trece. Si pe mine ma tine de azi dimineata dar m-am obisnuit. E a doua zi in care sunt zen
Cum sa gresesti, nu vezi ca stau peste program ca sa citesc ce scrieti! Mor de ciuda ca nu esti din Bucuresti sa ne vedem pe 8 .
Dar, daca totusi gateste vecina venim noi la tine
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+
mirunam spune:
citat din mesajul lui allexxia_m Multumim Gabriela, cu toate avem nevoie de momente de destindere . diana.b nu am voie sa fac prostioare pentru ca am un chist pe ovarul drept, bine este cu evolutie buna, la penultima ecografie mi-a zis ca s-a micsorat, acum la ecografia pentru dublu test nici nu s-a mai vazut de sarcina. Dar doctora nu mi-a zis nimic ca acum am putea sa facem ceva, astept sa trec in al 2-lea trimestru si am sa o intreb iar ... Ne este cam greu fara ... 12+ |
Alexxia, ciudata contraindicatie. Am avut si chist de 8cm diametru si niciodata nu mi s-a interzis asa ceva. Nu vad legatura, dar oricum decat sa te stresezi ca faci rau mai bine ai rabdare.
In caz ca nu mai puteti iti spun pe propria piele ca nu au treaba chisturile cu altele...
Mai, va si plec acasa...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+
diana.b spune:
citat din mesajul lui allexxia_m Multumim Gabriela, cu toate avem nevoie de momente de destindere . diana.b nu am voie sa fac prostioare pentru ca am un chist pe ovarul drept, bine este cu evolutie buna, la penultima ecografie mi-a zis ca s-a micsorat, acum la ecografia pentru dublu test nici nu s-a mai vazut de sarcina. Dar doctora nu mi-a zis nimic ca acum am putea sa facem ceva, astept sa trec in al 2-lea trimestru si am sa o intreb iar ... Ne este cam greu fara ... 12+ |
inteleg... cam nasol fara
cred ca ar trebui sa o intrebi tu pe doctora si nu sa astepti sa-ti dea ea ok-ul ...... dar ce a fost mai greu a trecut..... in principiu intr-o saptamana incepeti activitatea
te-am intrebat si pentru ca nu cred ca mai am mult si ma las molipsita de gabriella1......... devenisem suspicioasa: daca nu face bine BB-ului
offf...... in loc sa va vindec eu pe voi de "paranoia", ma molipsesc si eu.... asta pt ca sunteti si multe pe aceasta lungime de unda
8+
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Ia un no-spa, serios acum, cu ala iti trece. Si pe mine ma tine de azi dimineata dar m-am obisnuit. E a doua zi in care sunt zen Cum sa gresesti, nu vezi ca stau peste program ca sa citesc ce scrieti! Mor de ciuda ca nu esti din Bucuresti sa ne vedem pe 8 . Dar, daca totusi gateste vecina venim noi la tine MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
Multumesc! adica e normal sa ma tina,nu? e ca o dunga jos,mama zica ca in prag--si ca e normal.mi-e putin teama
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
simona-maris spune:
Fetelor,stiti cumva daca dauneaza sarea de baie cand faci baie?Is starea noastra speciala ma refer
allexxia_m spune:
mirunam multumesc pentru raspuns. Mie asa mi-a zis doctora, ca exista riscul sa se torsioneze sau mai rau sa se sparga, mai ales ca pe mine ma durea destul de rau la contact. Poate de asta mi-a zis sa nu mai avem contact.
Dar merci pentru raspuns, asa macar stiu ca se poate si ca nu este asa grav. Eu am zis ca mai bine stau cuminte decat sa risc, macar pana imi spune ca este bine cu chistul.
Acum sincer, la ultima intalnire cu doctora am si uitat sa mai intreb de asta ca eram concentrata cu dublu test.
Dar cred ca o sa incercam si daca nu am dureri cred ca totul va fi bine.
12+
simona-maris spune:
Gabriela ,si eu am avut dureri de burtica,jos,cam 3 sau 4 saptamani.Mi s-a recomandat nos pa,dar nu prea am luat.Ma pauzam la pat
de pe la 8 9 sapt au trecut,dar mai am si acum cate o criza asa mica ,iar senzatia de "tinut" sau de greutate sau de "ceva" offf nu stiu sa explic...o am mai mereu,si sunt bine merci si eu si bebe,am facut 3 echo pana acum si suntem bine.Sper ca nu esti suparata pe mine
Simona+12
allexxia_m spune:
diana.b eu nu cred ca face rau la BB, sunt atatea care fac si au BB sanatosi si frumosi. Doar daca din motive intemeiate iti spune doctorul ca nu ai voie atunci poate ca exista un pericol, dar asa sigur nu are cum sa-i faca rau.
Deci putem sa facem ca tot ne plangem atata de cosuri ... , asa mai rezolvam o problema
12+